Potpuno razumijem one koji se guraju na asku i čekaju da ih trezor pokupi. Što si bliže cilju, postaješ sve nestrpljiviji. Ne bi me čudilo da netko iz očaja lupi i po bidu, kojii je postao "mršaviji" i od Popajeve Olive! [lol]
Kako saznati po kojoj je cijeni uprava prodala dionice.Malo sam razmišljao,ako su je uvaljali po skupljoj cijeni nego što je na burzi,a sada je opet kupuju da bi držali cijenu možda i nije tako loše.Mislim na to da imaju oped dosta prostora za kupnju do onih 10%.Ali me strašno zanima po kojoj je cijeni izvršena transakcija van burze.
Pretpostavljam da su trezorove dionice u oba slučaja prodane iznad trenutne tržišne cijene (sve ostalo zaista ne bi imalo smisla). Mene više "žulja" kome je prodano ovih zadnjih 500 kom. Ne bi me iznenadilo da se ponovno radi o Vrniju, koji se krije iza skrbničkog računa.Uskoro bi trebao biti objavljen i datum održavanja skupštine dioničara za ovu godinu. Po dnevnom redu koji bude predložen moći će se "iščitati" određene stvari. Osobno imam određena očekivanja i u pogledu dividende, jer kruže glasine o uspješnoj naplati određenih potraživanja u korist Transadrie.
S obzirom da smo u pogledu dividende prošle godine ostali "kratkih rukava", ove godine bi trebali biti "dugih rukava" (ili barem sa rukavima do lakata). Budno motrite na sve događaje u vezi tržišta kapitala i dobro pazite gdje ulažete svoj novac! (poznata uzrečica) [proud]
ni kupnje,nažalost….
ali,ako ste primjetili,i imate namjeru izaći…hebiga,puknite jednu po kupnji,pa će vas poklopit s jedno 5 komada na prodaji…k’o da je automat [lol] [lol]
Ako Trezor danas "opali" malo po asku, mogli bi dan završiti i u plusu. Pošto je lova u trezoru i "naša lova", molio bih odgovorne da nam danas "osvjetlaju obraz", čisto iz razloga da se jedina TNSA malo "zazeleni". Ja Vam dajem "odobrenje", a mislim da i većina ostalih dioničara ne bi imala ništa protiv!
Udri po neprijatelju! – (prodavači) [rolleyes]
Najbolja je naša TRANSICA,ona se ne prodaje pa nemamo brige.Može se dogoditi na kraju par komada.Manje-vie ako ju ne želiš prodati po cijeni koju ti drugi naređuju,praktički si zarobljen.