Bok svima, ovako što se tiče izvješća neznam ali navodno da se ovaj ili idući mjesec sele iz zgrade na rivi i oslobađaju sve poslovne prostore tamo i da su navodno naplatili dosta dugovanja, koliko sam ja čuo, e pa sad koliko to kome pomaže
Sele se s rive i idu u industrijsku zonu Kukuljanovo? Tako sam ja čuo.
Ponukan tvojim postom sam otišao na http://www.ind-zone.hr/
Stranica industrijske zone Kukuljanovo, fino upišeš stranicu, klikneš desno na kartu zone, onda klikneš na svaku parcelu zasebno i dođeš do zaključka da Transadrie nema. Naravno uzmi u obzir da sam možda nešto predvidio, ali Transice ne vidim. Možda krivo gledam…
[/quote]
Daj ne divljaj bez veze, kako sad si čuo a sad nisi i ne stavljam ti nikakve riječi što nisi napisao a što se tiče informacija se slažem i zato je situacija takva kakva je.
Ispričavam se ako sam te uvrijedio, iako neznam kako i sa čime ali nemoj divljati bez veze.
Eto i dobri ko što smo si bili [thumbsup] [lol]
Zaključiti se da slijedeće: Čim cijena dionice padne ispod 3000, trezor se da u kupnju. Ako u toku dana nije trgovano, odnosno ako cijena nije pala, trezor ne kupuje.
Očito je da netko ima margin kredit, i to poveću sumu. Zanima me samo dokle će moći braniti cijenu, ako kriza još potraje, a izgleda da hoće. Ovdje se shodno tome javljaju i neka druga pitanja, a jedno od njih glasi: Odakle trezoru više love za dokup, da nisu oni ti koji su u marginu?
Čisto razmišljam na glas, ako netko ima kakav protuargument, molio bih ga da iznese svoje viđenje ove "trakavice". [undecid]
"Bunker" se ubrzano puni, ali ne zato što se to želi, više je to stvar "moranja"! [sad]
Ante Vrcan, vlasnik i direktor zagrebačke tvrtke Vrni, odlučio je zaustaviti poslovanje i otpustiti 150 ljudi zbog neisplaćenih potraživanja koju su dosegla 19 milijuna kuna. Više o propasti vodećeg hrvatskog distributera voća i povrća pročitajte u današnjem Business.hr-u.
Još ako ovaj Vrcko počne prodavati svoje dionice TNSA, onda nas neće spasiti niti dva trezora! [pray]
Iskreno ne vjerujem da su oni u marginu, navodno da hoće napasti nekog jakog ali opet od kud im lova, e sad glupo je jer se sve svodi na rekla kazala ili čuo sam jer nitko ne može ništa sa sigurnošću potvrditi
Meni ova TNSA stvarno neide u glavu.Od uprave niti riječi,osim što pune trezor i brane cijenu.Mišljenja sam da sam ju trebao mjenjati,ali kakve sam sreće da ju rješim mislim da bi otišla nebu pod oblake.Izvješče će valjda 31.03.2009. Ima li tko kakvo saznanje hoče li biti plusa ili minusa?
Danas je trezor morao u dva navrata djelovati, oko 12 kom. kupnje. Najsigurnija dionica za margin, zato što ne smije ispod 3000.
Kada vidim IGH-a kako raste, a mogao sam mijenjati jednu TNSA za dva IGH-a ,dođe mi muka i pitam se zašto uopče držim tu TNSA.Nesposobnije uprave nisam vidio.
1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 8.033 27,94 Osnovni račun
2. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 2.924 10,17 Skrb. račun
3. TRANSADRIA D.D. RIJEKA 2.193 7,63 Osnovni račun
4. HPB D.D. 1.111 3,86 Skrb. račun
5. CENTAR BANKA D.D. 1.029 3,58 Skrb. račun
6. VRNI D.O.O. 1.000 3,48 Osnovni račun
7. PROFICIO D.D. 575 2,00 Osnovni račun
8. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 511 1,78 Skrb. račun
9. ŠKARICA BRANKO 414 1,44 Osnovni račun
10. ALVIŽ NICOLAS 320 1,11 Osnovni račun
Ukupno: 62,98
Jel ovo i fond počeo prodavati?
Zašto je tvrtka VRNI u problemima ?
1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 8.033 27,94 Osnovni račun
2. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 2.924 10,17 Skrb. račun
3. TRANSADRIA D.D. RIJEKA 2.193 7,63 Osnovni račun
4. HPB D.D. 1.111 3,86 Skrb. račun
5. CENTAR BANKA D.D. 1.029 3,58 Skrb. račun
6. VRNI D.O.O. 1.000 3,48 Osnovni račun
7. PROFICIO D.D. 575 2,00 Osnovni račun
8. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 511 1,78 Skrb. račun
9. ŠKARICA BRANKO 414 1,44 Osnovni račun
10. ALVIŽ NICOLAS 320 1,11 Osnovni račun
Ukupno: 62,98
Jel ovo i fond počeo prodavati?
Zašto je tvrtka VRNI u problemima ?
[/quote]
to je šala?
Bok svima, ovako što se tiče izvješća neznam ali navodno da se ovaj ili idući mjesec sele iz zgrade na rivi i oslobađaju sve poslovne prostore tamo i da su navodno naplatili dosta dugovanja, koliko sam ja čuo, e pa sad koliko to kome pomaže
Sele se s rive i idu u industrijsku zonu Kukuljanovo? Tako sam ja čuo.
Ponukan tvojim postom sam otišao na http://www.ind-zone.hr/
Stranica industrijske zone Kukuljanovo, fino upišeš stranicu, klikneš desno na kartu zone, onda klikneš na svaku parcelu zasebno i dođeš do zaključka da Transadrie nema. Naravno uzmi u obzir da sam možda nešto predvidio, ali Transice ne vidim. Možda krivo gledam…
[/quote]
pošalji upit tajništvu ind-zone pa će ti odgovoriti, dali su i gdje će biti, ipak nije sve tako crno