1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 8.033 27,94 Osnovni račun
2. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 2.924 10,17 Skrb. račun
3. TRANSADRIA D.D. RIJEKA 2.193 7,63 Osnovni račun
4. HPB D.D. 1.111 3,86 Skrb. račun
5. CENTAR BANKA D.D. 1.029 3,58 Skrb. račun
6. VRNI D.O.O. 1.000 3,48 Osnovni račun
7. PROFICIO D.D. 575 2,00 Osnovni račun
8. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 511 1,78 Skrb. račun
9. ŠKARICA BRANKO 414 1,44 Osnovni račun
10. ALVIŽ NICOLAS 320 1,11 Osnovni račun
Ukupno: 62,98
Jel ovo i fond počeo prodavati?
Več sam jednom molio ako netko zna kada će biti izvješće za 2008 god.Kakva su mišljenja iskusnih forumaša? Zahvaljujem na informaciji.
Prodaja se spušta i spušta i spušta. Evo već ispod 3200 ima 14 komada…
A nikakvih vijesti nema ili ih bar ja nisam vidio ni čuo…
Ima netko neku pametnu. Ajde može i glupu…
Sada bi svi odjednom van. Jesu li to popustili živci ili vjera u TNSA? [cry]
Bogami niti ja nisam ništa čuo,a i neznam kada će biti izvješće za 2008god.Imam osječaj da su nas svi napustili.Otišli svi sa TNSA.Stari iskusni forumaši više se ne javljaju…ŠTETA.AKO ima tko kakav info ja puno zahvalan.
Bok svima, ovako što se tiče izvješća neznam ali navodno da se ovaj ili idući mjesec sele iz zgrade na rivi i oslobađaju sve poslovne prostore tamo i da su navodno naplatili dosta dugovanja, koliko sam ja čuo, e pa sad koliko to kome pomaže
Bok svima, ovako što se tiče izvješća neznam ali navodno da se ovaj ili idući mjesec sele iz zgrade na rivi i oslobađaju sve poslovne prostore tamo i da su navodno naplatili dosta dugovanja, koliko sam ja čuo, e pa sad koliko to kome pomaže
Sele se s rive i idu u industrijsku zonu Kukuljanovo? Tako sam ja čuo.
Ponukan tvojim postom sam otišao na http://www.ind-zone.hr/
Stranica industrijske zone Kukuljanovo, fino upišeš stranicu, klikneš desno na kartu zone, onda klikneš na svaku parcelu zasebno i dođeš do zaključka da Transadrie nema. Naravno uzmi u obzir da sam možda nešto predvidio, ali Transice ne vidim. Možda krivo gledam…
Da na to sam mislio, navodno da Kamenić tako okolo priča ali isto tako čujem da se lik igra sa dionicama i da je svako malo u marginu e pa sad što je tu istina, ako lažu mene lažem i ja. Naravno uopće mi nije jasno ovo spuštanje jer kad pitam uglavnom je odgovor netko od starih ruši i kriza je. Po meni to je odgovor koji više ne prolazi jer neznam tko više trguje sa njom e pa sad tko tu koga
Ne želim uopće komentirati ko ima ili nema margine, ali takve glasine, da ne kažem tračeve, plasirati na ovaj način ne pridonosi ničemu…
Krivo si me shvatio, ali nije bila neka zla namjera nego više neznam kome vjerovati i što je istina. Evo za Kukuljanovo si i sam čuo i što se desilo, od svih onih priča o perspektivnosti koje vjerojatno i sam znaš se nije desilo ništa, vjeruj mi i ja bih volio da se digne i da mi ovo sve uopće nije jasno
Nisam ja ništa čuo za Kukuljanovo ni što se desilo. Nemoj mi stavljati riječi u usta koje nisam napisao. Samo samo primijetio da TNSA nije na toj mapi.
Problem kod ove dionice je što vijesti iz firme dolaze na kapaljku ( u biti ne dolaze uopće), pa se onda počne svašta pisati, a sve radi nedostatka prave i pravodobne informacije iz firme. Jedino ako informacije ne smatramo one o punjenju trezora…
Kolega Matrix bi rekao : treba ulagati u znanje… [smiley]