1.
HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 8.071 28,07 Osnovni račun
2.ZAGREBAČKA BANKA D.D. 2.620 9,11 Skrb. račun
3. TRANSADRIA D.D. RIJEKA 1.542 5,36 Osnovni račun
4. CENTAR BANKA D.D. 1.029 3,58 Skrb. račun
5. VRNI D.O.O. 1.000 3,48 Osnovni račun
6.HPB D.D. 907 3,15 Skrb. račun
7. EIG D.D. 575 2,00 Osnovni račun
8. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 518 1,80 Skrb. račun
9. ŠKARICA BRANKO 414 1,44 Osnovni račun
10. ĆORIĆ DANKO 341 1,19 Osnovni račun
makazica izgubio oko 300 kom … ai margini odigrali svoje u podravskoj
Ukupno: 59,18 [proud]
Nitko ne čita novine? Ovo je bilo u Jutarnjem listu u ponedjeljak.
Nitko ne čita novine? Ovo je bilo u Jutarnjem listu u ponedjeljak.
ajmeeeeeeeeeeeeeeeeeee superrrrrrrrrrrrrrrr, kako je ovo guba!!
pa šta bi mi da nema tebe [bye] [yawn]
Navodno je Ključarićek junior bio u podnevnom Dnevniku…
Jel netko možda gledao ili zna o čemu je pričao?
ajmeeeeeeeeeeeeeeeeeee superrrrrrrrrrrrrrrr, kako je ovo guba!!
pa šta bi mi da nema tebe [bye] [yawn]
[/quote]
ovo je tipičan komentar srednjoškolca. što odgovoriti na ovako nešto? kupiti mu playboy kako bi lakše podnio udar testerona? pokušati mu objasniti na logičan način zašto i kako? ne! nema smisla. njemu je važnija forma od sadržaja: "najglasniiji sam pa sam stoga najbolji i najljepši". dakle playboy. da, svakako playboy. prihvatiti činjenicu da pubertet mora uzeti svoj danak i primiti to osmjehom jer smo svi mi kroz to zbunjeno razdoblje prošli. proći će i tog dječaka. s vremenom. no kada pomislim da se ne radi o srednjoškolcu onda mislim da je playboy ipak predobre kvalitete za njega. i da tu zapravo pomoći nema. niti vrijeme ne može sve rane zaliječiti. ostaje samo pomalo gnjusan okus u ustima. nekakav osjećaj gađenja koji želimo brže bolje zaboraviti, pa ga jednostavno ignoriramo okrečući mu leđa. neka se njime pozabavi … netko kome je on posao.
zanimljivo je kako te potpis jako dobro profilira. i više no što si želio reći o sebi.
s druge strane razumijem ilijavku (malo me buni ime i podvojenost oko seksualnosti ili možda čak spolnosti, mada bih trebao prosurfati da doznam na koga se odnosi nadimak). svima je pun kufer ove korekcije pa si ljudi ne mogu pomoći, očaj je zavladao. i to je dobro. svatko tko je čitao amerikaniziranog mađara znati će zašto je to dobro. i u pravu je tu ilijavka. nikakvi poslovni rezultati trenutno ne mogu pomoći cijeni dionice u ovakvom tržišnom okruženju. barem ne zasad. s druge strane bedasto je ne pratiti poslovanje društva čijih si dionica vlasnik. razumijem ogorčenost kapitalnog gubitka (možda bi tu mogla pomoći usporedba cijena nekih dionica u proteklih godinu dana) i rezigniranu reakciju pa ako je to prvi površni emotivni impuls, onda je to ok i posve prihvatljivo sa stajališta investitora. ako je to čvrsti temelj na kojem se grade investicijske odluke … onda … samo daj naprijed … sretno.
zapravo sam se htio pridružiti pitanju moneymakera. anybody?
činjenica na koju upućuje članak je važna jer govori o firmi TIP (i njezinu kapitalu) i o tome što se zbiva u tnsa.
Kada pogledam kako stoje druge "top" dionice, ne mogu a da ne zaključim da nama ovdje i nije tako loše. Jedino što me trenutno žulja je, što li trezor misli napraviti sa kupljenim dionicama, i da li su ih kupovali na kredit ili za keš. Ako je ovo drugo, onda mašala!