očito svatko brine svoju brigu
predlažem jednu malu anketu:
neka mi se na "private" jave svi mali dioničari koji su zainteresirani za to da se organiziramo
bez udruga i bez prepucavanja
idemo vidjeti koliko glasova malih je moguće sakupiti
ili na mail : artu.artu@yahoo.com
[/quote]
S obzirom na stavove nekih koji su mi se do sada javili moram nešto napomenuti:
nemate se razloga ustručavati i ako imate svega nekoliko dionica,
svaka vrijedi 1 glas,
dakle i 1 dionica je dobro došla
4500,16
Al i ovdje ima buda..
Transadria d.d. – stjecanje dionica
Gosp. Marijan Ključariček, predsjednik Uprave Društva, dostavio je obavijest da je dana 29. rujna 2008. godine temeljem Ugovora o prodaji dionica stekao 1 dionicu Izdavatelja. Nakon ovog stjecanja posjeduje 54 dionice Društva koje čine 0,1878% temeljnog kapitala Društva i daju isto toliko glasačkih prava na Glavnoj skupštini društva.
Ko kaže da samo trezor brani cijenu?
[smiley]
Možda i za TNSA bude nešto od ovoga…
netko je očito igrao na blokadu
nalog je bio postavljen par kuna ispod dnevnog limita
kako brate par kuna, dnevni limit je 4415. To je netko tko je morao prodati, a nudilo se samo na 41xx pa je prodao minimalno
kako brate par kuna, dnevni limit je 4415. To je netko tko je morao prodati, a nudilo se samo na 41xx pa je prodao minimalno
[/quote]
možda je morao, a možda je htio
nalog je postavljen na prodaju 15 minuta prije početka
a u to vrijeme je prvi nalog na kupnji bio 4100
na trenutak sam bio pomislio da je postavljen na krivo stranu
ali kako je u par navrata povučen pa opet postavljen
bilo je jasno da nema greške
[/quote]
zašto te 3 dionice nije prodao po 4100 koliko je stajalo na kupnji u trenutku postavljanja naloga?
[/quote]
artu frende gledamo li mi isto???
netko je prodao 3kom po 4102kn to je ujedno bio i prvi nalog na kupnji. Da je htio samo blokadu prodao bi 1kom i efekt bi bio isti!!!!
U stvari tko je sta htio postici uopce nije bitno, tnsa je u blokadi i to je realnost. Trezor nesto sramezljivo kupuje u zadnje vrijeme, a prodavatelja ima koliko hoces. Mislim da tonemo i to mi se nimalo ne svidja
pozdrav