TNSA (Transadria d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TNSA (Transadria d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

VRNI d.o.o. Zagreb- temeljni kapital =21.000,00 kuna, članovi uprave-likvidatori:
ANTE VRCAN-direktor, star 32 godine
ANDREJA VRCAN-direktor, stara 26 godina
STIPE VRCA- direktor,star 21 godinu

odlukom članova društva od 15.02.2008.godine povećan je temeljni kapital društva s iznosa od
20.000,00 kn.za iznos od 1.000,00 kn u novcu na iznos od 21.000,00 kn.

prejak sam i moralno i intelektualno i verbalno i financijski da bi ikada imao potrebu igrati nepošteno - zimzelen

Ono resto dionica što je ostalo u trezoru mogao bi uzeti Rajko Grlić. Mislim da bi im za te dionice dao svoj film "Grlom u jagode" što bi im dobro došlo da pogledaju prije smjene. Mante se trešanja, trešnje su vam pune crva kad je vako kišno ljeto. [thumbsup]

prejak sam i moralno i intelektualno i verbalno i financijski da bi ikada imao potrebu igrati nepošteno - zimzelen

Ono resto dionica što je ostalo u trezoru mogao bi uzeti Rajko Grlić. Mislim da bi im za te dionice dao svoj film "Grlom u jagode" što bi im dobro došlo da pogledaju prije smjene. Mante se trešanja, trešnje su vam pune crva kad je vako kišno ljeto. [thumbsup]

u ponedjeljak ćemo pogledati kako posluje tvrtka

je li moguće da su tako naivni

@empiricar – da li se to tebi sviđa ili ne, to je drugo pitanje, ali trenutno važeći Zakon o privatizaciji kaže slijedeće: ukoliko u procesu pretvorbe i privatizacije neka imovina nije ušla u procjenu vrijednosti društva, te se naknadno ustanovi da ta imovina pripada društvu, vrši se procjena vrijednosti te imovine, te se u tom iznosu izdaju nove dionice koje pripadaju Hrvatskom fondu za privatizaciju. Preporučio bi ti da malo pogledaš neke slične primjere – recimo Varteks. Kada je dobio povrat imovine u Srbiji, napravljena je procjena vrijednosti tih dućana, u tom su iznosu emitirane nove dionice koje je upisao HFP (dokapitalizacija u stvarima i pravima). Varteks mi je trenutno pao na pamet, ali takvih primjera ima još. Mislm da je i sa Krašem bilo slično.

Pa onda prije nego što izbacuješ ovakve smjele tvrdnje – daj se malo educiraj.

Kakve veze može imati špediterska tvrtka sa sadnjom i uzgojem trešanja. Čista glupost!
A i ako ima nekih planova u tome "biznisu", to Vam je dugoročna investicija , najmanje slijedećih 5 godina. Sve to lijepo zvuči o broju nasada i planovima, samo ne vidim ja tu neku dobit. Prerizično ulaganje! [pray]

jagode,.. trešnje…stvarno daleko od špedicije.. [embarass]

Sad sam se sjetio – RIZ odašiljači, zadnji primjer dokapitalizacije od strane HFP-a, samo se ne radi o nekretninama već o cashu.

je l’ ključaričeku, ak ovi iz izvrni d.o.o. ne plate u kunama kolko si drva trešanja dogovorio da pripadne transadriji u tom slučaju i kolko je to po glavi radnika, a kolko po glavi dioničara ? [undecid] [angry] [angry] [thumbsup]

Ooooooooooo… Malo me nema, kad ono…Zahuktala se rasprava!!!

Hrpa ljudi je ušla u ovu dionicu na temelju lažnih informacija, navlakuša, neistina…I šta sada? Priznati sebi da si namagarčen je teško. Oni koji su to sve pokrenuli (Zimzi & Co.) također ne smiju popustiti, jer će oni biti krivi, a to je nezgodno.

Iskreno sumnjam u uspjeh njihove inicijative, jer su nestručni. Jedno je lupetati po ekranu, navlačiti ljude po forumima i pisati krležijanske rečenice (obavezno boldane i sa pokojom ekavicom koja se smpatično provlači kada malo padne koncentracija pisca), a drugo je preuzimati firme i njima upravljati.

Pogledajte listu Zimzijevih bisera – Kemoboja, HOMS, PUNT, INDG…Sjetite se spika – ne prodajem ispod xyzljmnj kuna po dionici. Ha! Toliko o kredibilitetu.

Što se stručnosti tiče, onaj zahtijev za sazivanje Skupštine zgodno zvuči širokim narodnim masama i lijepo je lirski sročen, ali majko mila…

Sretno vam bilo, bojim se da nećete daleko dogurati.

[thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]

perodegen, cijela hrvatska zna da si ti vrsni poznavalac hrvatskih i inih zakona, čak najbolji i po toj liniji se ne moraš više dokazivati i ubirati divljenje, nego, kaži ti nama gdje si ti u svim ovim pričama o dionicama, je l ti to kupuješ, mislim te papire i prodaješ, il si tu samo da nam soliš pamet sa člancima pojedinih zakona i da se smijuljiš dioničarima kad gube, zaklonjen zidovima svoje sobice prepune zakonskih i podzakonskih akata? [smiley]

Kakve veze može imati špediterska tvrtka sa sadnjom i uzgojem trešanja. Čista glupost!
A i ako ima nekih planova u tome "biznisu", to Vam je dugoročna investicija , najmanje slijedećih 5 godina. Sve to lijepo zvuči o broju nasada i planovima, samo ne vidim ja tu neku dobit. Prerizično ulaganje! [pray]

A kakve veze ima TNSA sa nasadima trešanja,to je čovjekov privatni biznis,i nema veze s TNSA.
VI tu miješate kruške i jabuke bez veze kako se kome sprdne,bitno je izgleda da se nešto trabunja.

New Report

Close