TNSA (Transadria d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TNSA (Transadria d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

činjenica je da je prema trenutačnim cijenama dionica, ako su točne tvrdnje o vrijednosti nekretnina, Transadria zrela i za preuzimanje. Mitrović kaže da ima podršku najmanje trideset posto dioničara, a da se do skupštine odnos snaga može još više promijeniti dodatnim lobiranjem za njihove prijedloge. Nervoza prije skupštine prisutna je na obje strane, no cijela priča izgleda kao umjetno stvaranje tenzije kako bi se za tjedan dana udovoljilo interesima i Uprave i malih dioničara.

Neznam gdje si skupio 30%,to je ipak cca 8500kom,čini mi se da su ovo bajke,kao i ona dividenda od 12000kn.

piše 30% dioničara, a ne 30% dionica

činjenica je da je prema trenutačnim cijenama dionica, ako su točne tvrdnje o vrijednosti nekretnina, Transadria zrela i za preuzimanje. Mitrović kaže da ima podršku najmanje trideset posto dioničara, a da se do skupštine odnos snaga može još više promijeniti dodatnim lobiranjem za njihove prijedloge. Nervoza prije skupštine prisutna je na obje strane, no cijela priča izgleda kao umjetno stvaranje tenzije kako bi se za tjedan dana udovoljilo interesima i Uprave i malih dioničara.

Neznam gdje si skupio 30%,to je ipak cca 8500kom,čini mi se da su ovo bajke,kao i ona dividenda od 12000kn.

nije Mitrovic širio priču o 12k dividende, čovjek se samo bori za prava malih dioničara TNSA
ŽIVIO ZIMZI !

Mitrović se bori za sebe, a ne za tebe mene ili male dioničare. E sad jesu li njegovi interesi i interesi malih dioničara, diskutabilno je jer u samim Mitrovićevim usmjeravanjima nas malih ima dosta nelogičnosti i proturjčnosti ovisno kako mu odgovara.

Mitrović se bori za sebe, a ne za tebe mene ili male dioničare. E sad jesu li njegovi interesi i interesi malih dioničara, diskutabilno je jer u samim Mitrovićevim usmjeravanjima nas malih ima dosta nelogičnosti i proturjčnosti ovisno kako mu odgovara.

kao na primjer…?

Hajdemo, mali dioničari, artikulirajte svoje mišljenje, svoje zahtjeve i svoje stavove i ja ću vas podržati, jer ja vjerujem da su oni identični mojima i skupini dioničara koji su uz mene. Ne može među nama biti velike razlike u mišljenju, razlika je samo s jedne strane u prezentaciji mišljenja, a s druge strane u interpretaciji istoga. [thumbsup]

prejak sam i moralno i intelektualno i verbalno i financijski da bi ikada imao potrebu igrati nepošteno - zimzelen

Ne,u interesu malih dioničara je da ih se vuče za nos godinama i da uopće ne dobivaju dividendu.

Hajdemo, mali dioničari, artikulirajte svoje mišljenje, svoje zahtjeve i svoje stavove i ja ću vas podržati, jer ja vjerujem da su oni identični mojima i skupini dioničara koji su uz mene. Ne može među nama biti velike razlike u mišljenju, razlika je samo s jedne strane u prezentaciji mišljenja, a s druge strane u interpretaciji istoga. [thumbsup]

A što su mene optužili da ja prodajem Puntu kad ono lociralo te, a vidim bogme ni Vis ti nije omilio. Kojih 30% podrške imaš ???? Pa ko će da glasa za tebe kad si sve rasprodo ??? A na Puntu i Visu oćeli biti dividende ???

WUNDERKIND: "KUPOVAO SAM OD 5 K-3 K, ,NEMA VEZE STO JE SADA2 K"

bez obzira na M.Mitrovića, zivo me zanima sta dionicari misle, kome ce ici trezorske dionice koje je uprava kupila Vasom dividendom!??
a i Vorda je postavio par dobrih pitanja oko zadrzane dobiti!
[cool]

moja podrsla svim malim dionicarima TNSA, NEXE, i JDOS!!!

@pjerino

..ili mozda da te nazovem pod pravim nickom?
buduci da ovaj sluzi samo za pljuvanje po INDG i sad TNSA [tongue]

ako vec toliko pratis Mitorvića onda dobro znas da nije prodao TNSA.
uostalom, zasto bi se izlagao i za’ebavao s ovim da se ne radi i o njegovom novčaniku? [lol]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

nemam tnsa, ali bi me zanimalo zašto mali dioničari žele povući novce iz tnsa? ne vjerujete da uprava može ozdraviti i unaprijediti poslovanje?

likvidacija i isplata?

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

quote jovica

drzi se ti popravaka automobila, prica se po TNSA da ti to dobro ide [wink]

quote pjerino

Ne budi bezobrazan i ne piši izmišljotine, jer jako dobro znaš da Mitrović nije prodao TNSA!
Kad vec iznosiš takve laži i podvale, onda budi čovjek pa to napiši s pravog nicka.

Ja bih se takodjer nadovezao na Miga 29, što ta “poštena” uprava misli napraviti s trezorskim dionicama!
Sve mi se cini da to misle medjusobno podijeliti da bi imali kontrolu nad TNSA

100% podrške Milivoju Mitroviću! Nedaj se Zimzi zajebavat balavcima
P.S. nemam dionica TNSA

???????

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/1309-08-TNSA_otpustanje_vlastite.pdf

Pozdrav

svi smo mi Crobex

New Report

Close