[[undecid] ” Misliš s koje ,Marsa ,koji argumentirani komentari.
kakve vanplanetarne dividende šta ti hoćeš reći da nemaju love da nam toliko isplate
Dok se vi ovdje natežete oko dividende nitko ne komentira činjenicu da iako je Tomo izašao,dionica pada…[undecid]
[[undecid] ” Misliš s koje ,Marsa ,koji argumentirani komentari.
Vi ste očito radnik Transadrije,da nekog klinca stvarno radite ne biste ovdje laprdali na forumu,a očito niste ni dioničar,čim tako ljutito pišete protiv dividende,stoga odluku o dividendi prepustite dioničarima.
Inače i ja bih volio primati plaću preko 8000kn i laprdati po forumima i sl.
Osim toga,sam g.Ključariček je prije godinu dana u Novom listu izjavio da je min.100 radnika višak i hvalio se kako radnici imaju preko 8000kn plaću i pritom postavio pitanje novinaru -recite mi tko ima više,pa di toga ima?!
Dok se vi ovdje natežete oko dividende nitko ne komentira činjenicu da iako je Tomo izašao,dionica pada…[undecid]
Ne pada, već miruje.
Ali zato bar nema lupanja po bidu sa 50ak komada i više.
Da Bambi složio bi se s tobom, toj firmi treba dobro restrukturiranje a od dividende ne bu bilo ništa pošto je sva lova otišla u trezor i nabavu nove opreme, ajde barem nešto ! Sve mi se manje ova situacija sviđa, treba tu čelična ruka koja bi rekonstruirala tvrtku koja još funkcionira po onom starom komunistickom rezimu.
Da Bambi složio bi se s tobom, toj firmi treba dobro restrukturiranje a od dividende ne bu bilo ništa pošto je sva lova otišla u trezor i nabavu nove opreme, ajde barem nešto ! Sve mi se manje ova situacija sviđa, treba tu čelična ruka koja bi rekonstruirala tvrtku koja još funkcionira po onom starom komunistickom rezimu.
[/quote
Majkl,nije da branim prava radnika(većina je dionice prodala u bescjenje) ali nisu radnici krivi zato što je sva lova otišla u trezor i za nabavku nove opreme kako ti kažeš….umjesto šta tu pišeš uzmi 10.000.000 EUR-a pa preuzmi tvrtku i rekonstruiraj je po svom ukusu
Usput,otkud vam sad informacija da neće biti dividende,netko je to prije bubnuo pa valjda to postalo službeno..svašta!
A sa čime bi isplatili dividendu. Prva dividenda je bila nakon keiranja uloženog projekta TOWER, to je sada iza nas, novi projekat nije izveden (trebal je biti u blizini američke ambasade – Buzin) ali nije. Došli su neki novi ljudi, nove ideje … živi bili pa vidjeli. Ali blagajna je prazna.
..ta nova oprema, da li pod time misliš na onaj TIP iz Šibenika, za koji se ne zna koliko se dalo love, ? e, pa ja
mislim da je baš tu otišlo puno šuške, pa možda ne bu dividende, što misliš?
Pa normalno jer se sad stvara kupac kojem više nije u interesu da se raspršuje novac i da dionica stagnira što se i vidjelo ovih dana. Mene sam brine ak tržište opet okrene nadole di bu to tek onda završilo.