Gekko: ” Izgleda da bu bila velika dividenda kad se ekipa toliko nakrcava. Ima li netko informaciju? ” umjesto dividende radije bih da se tnsa bolje ukopa na svom tržištu (organski rast ili akvizicija) ili otpili višak radne snage ili nešto slično pa da to zse primjereno valorizira. čini mi se da su na tom pragu razmišljanja bili i stari forumaši …..
vi stari se odeknite dividende u korist naše transice a nama ostalima nek isplate
500,00kn po dionici mislim da je to OK[lol]
[thumbsup]
nemoj mi ovako mahati s tim prstom – podsjećaš me na nekog …. [angry]
Naš po čemu se to vidi Jovica, po tome da nitko nije zainteresiran da prodaje ovu dionicu ispod 6000.
jovica:
”
[thumbsup]
”
nemoj mi ovako mahati s tim prstom – podsjećaš me na nekog …. [angry]
Dobro da nije srednji prst. [tongue]
Naš po čemu se to vidi Jovica, po tome da nitko nije zainteresiran da prodaje ovu dionicu ispod 6000.
po meni je to naivno tumačenje, što ne znači da nije točno. s druge strane ne vjerujem, nit bih to zapravo želio. puno je to love.
neka radije cijena poraste za tih 500 kn[lol]
Ova dionica je pokazala u ovom previranju koliko je jaka. Stvarno mi nije žao što sam nutra, jer znam da nema tolikih oscilacija, a kad krene trljat cemo ruke. Bravo za Jozića kaj je izašal on nam je cijelo vrijeme remetio cijenu (stalno je kupoval pa prodaval) Jupi !!!
Nije Jozić jedini, ima ih još, npr. Nava banka.
umjesto dividende radije bih da se tnsa bolje ukopa na svom tržištu (organski rast ili akvizicija) ili otpili višak radne snage ili nešto slično pa da to zse primjereno valorizira. čini mi se da su na tom pragu razmišljanja bili i stari forumaši …..
momak, trebalo bu tebe otpilit[cool]
”
momak, trebalo bu tebe otpilit[cool]
dečec, mene buš otpilil sam ako cijena padne na 2586 kn (margin call) [cool]
pa dobro, ružno je reći otpiliti, ali naravno da se tu podrazumijeva na zbrinjavanje radnika prema ZOR-u. bit je u tome da trgovačko društvo nije socijalna ustanova.
Hugo G.: ” umjesto dividende radije bih da se tnsa bolje ukopa na svom tržištu (organski rast ili akvizicija) ili otpili višak radne snage ili nešto slično pa da to zse primjereno valorizira. čini mi se da su na tom pragu razmišljanja bili i stari forumaši ….. ” momak, trebalo bu tebe otpilit[cool]
ti ćeš se sam otpiliti,momak
gumance: ” ” momak, trebalo bu tebe otpilit[cool] ” dečec, mene buš otpilil sam ako cijena padne na 2586 kn (margin call) [cool] pa dobro, ružno je reći otpiliti, ali naravno da se tu podrazumijeva na zbrinjavanje radnika prema ZOR-u. bit je u tome da trgovačko društvo nije socijalna ustanova.
Ovo boldano sam davno spomenuo, i još uvijek tako mislim
[cool]