TNSA (Transadria d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TNSA (Transadria d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Da li se to vraća stara ekipa (Jozić, Fudo) ili pak netko treći?

Da li se to vraća stara ekipa (Jozić, Fudo) ili pak netko treći?

Vidjet ćeš sutra u top 10
[thumbsup]

Hugič, ma gdje si Ti, nešto si bio mnogo nervozan i opak zadnjih dana?
[wink]

Da, dioničarima moraju “podastrijeti hartije”, i ako dioničari nisu zadovoljni, mijenjaju NO koji mijenja upravu. Ako ima 75% nezadovoljnih dioničara. Ako nema, čekajte istekmandata.

Ali poanta je da se ništa dioničare unaprijed ne treba pitati, kako tvrde neki veleumovi. Mada to jako lijepo zvuči. Ali to, jednostavno, nije tako.

Da li ste primijetili da danas netko kupuje po 5890,01. Kad god netko proda po toj cijeni, opet stoji isti nalog od 2 komada na bidu. Igramo se skrivača![rolleyes]

Hugič, ma gdje si Ti, nešto si bio mnogo nervozan i opak zadnjih dana?
[wink]

tu sam dušo, jel te boljelo zadnjih dana?

a jesam, još uvijek kad pomislim na nečija pres…..nja. nekad sam bio u sličnoj poziciji kao oni kojima sam opravdano poklonio povjerenje prošlo ljeto, pa mogu pretpostaviti kako im je… lov na vještice, noževi u leđa, neznanje, egotripovi, jal i sl. eto zato sam bio ljut. radi onog što sam nekad prošao. nije li ti zanimljivo što sam se sa pero vječito natezao (kada je bilo daleko teže iamti dionice tnsa) ali nikad na način kao sada sa zimzijem. zašto? zato što je prvi vrijedan poštovanja poradi znanja i lukavstva, možda i fer igre. potonji je daleko od toga. jako daleko.

ne pišem jer me moderator opravdano briše (fakat sam bio bezobrazan ali adresat je to zaslužio) i bez veze ga pjenim a nemam volje otvarat tu temu.

ps. [thumbsup]

Da, dioničarima moraju “podastrijeti hartije”, i ako dioničari nisu zadovoljni, mijenjaju NO koji mijenja upravu. Ako ima 75% nezadovoljnih dioničara. Ako nema, čekajte istekmandata. Ali poanta je da se ništa dioničare unaprijed ne treba pitati, kako tvrde neki veleumovi. Mada to jako lijepo zvuči. Ali to, jednostavno, nije tako.

pero, ne k….[angry]

” tu sam dušo, jel te boljelo zadnjih dana?

…hej, nemoj mi govoriti dušo, svašta bi OVI mogli pomisliti[rolleyes]

@gumance – nešto sam krivo rekao?????

.. Ali poanta je da se ništa dioničare unaprijed ne treba pitati, kako tvrde neki veleumovi. Mada to jako lijepo zvuči. Ali to, jednostavno, nije tako.

…dioničare ne treba unaprijed pitati, ali ako su ti dioničari nekima dali mandat da umijesto njih donose odluke, onda bi ih trebalo korektno izvještavati o značajnijim poduhvatima, a to ne samo tekstualno, već i brojčano. ..
Nije mi jasno zbog čega inzistiraš na takvoj tajanstvenosti poslovanja, ukoliko si uvjeren da je sve u skladu sa zakonom.

Ako je pozitivna nula = +, onda smo u plusu. Danas letargija……………Što bi reko Zdravko Čolić, mjerkam te, mjerkam ……..

Bas gledam kolko je PIK Rijeka. Zanima me jel zna netko posto je NO prodao te dionice?

New Report

Close