Hugo G.: ” o ne, pero ima stila, peri skidam kapu iako se u ničemu ne slažemo. slovan je neka druga škola, ima ih ….. ne neću otkriti tko je slovan. ” Oprosti Hugo,sad vidim,nemoraš ga otkrivati,otkrio se sam.
[/quote
Margini,margini…..a dionica nikako gore,sad će NO to sredit,ode to drugi tjedan u nebesa….
a neki kupuju bez kredita i margina…kako je to nepravedno!
[proud]
Jel istina da je za kupnju TIP-a podignut ogroman kredit kod jedne banke u Rijeci i da je zgrada Transadrije pod hipotekom zbog toga i to sve bez znanja malih dioničara,možda mi to mogu objasniti neki od kolega sa ove teme? P.S Hugo,nećeš ti nikog otpilit jer ste vi ovdje postavljeni od malih dioničara,prije bi se moglo desit suprotno…
Toplo,toplo…sve toplije[pray]
. …eto možda sam naivan ali sam i dalje uvjeren da rade za korist svih dioničara tnsa. zapravo siguran sam, bar nakon ove akvizicije. [thumbsup]
dosada sam imao dojam da imaš puno informacija, ali ipak bi se trebao malo više usredotočit na kupovinu
tog TIP-a, jer tu je zatucan velik novac, a nitko još nije saznao koliko.Da, i velik je kredit u pitanju i puno toga se još čuje, pa se brinem da li je to u interesu dioničara.? [sealed]
Da,kolega Dionis,upravo sam htio predložiti kolegi Hugu koji je očito blizak sa ljudima iz N.O. i barata sa puno informacija da proba doznati koliko su platili TIP!Vjerujem da bi mu i drugi dioničari na tome bili zahvalni!
Iako očito iritiram kolegu Huga,moram reči da cijenim njegovo pisanje!
Pozdrav Hugo![thumbsup]
Možda bi bilo dobro za predstojeću skupštinu formulirati par zdravorazumskih pitanja za Upravu NO, tipa tko je kupio taj doo, zašto, s čijim novcima i za čiji račun?
Naravno bilo bi dobro da nas što više podrži u zahtjevu, ipak je naš novac u igri (a ne samo njihov) i naša imovina, nekretnine i sve ostalo……..
Ovo posljednje mi se čini najvažnije
Vidimo se na skupštini…………… i ponesite bijele maramice[thumbsup]
Prošle ste godine svoje glasove dali pogrešnim ljudima, ove godine će te se uvjeriti u to. Sreća naša da su nam se oči otvorile prije skupštine. Istinabog, neće se svima oči otvoriti, nekima će u ruke gurnuti bijeli štap, a nekima će baciti prašinu u oči. Već su počeli. A ima i onih koji su i pored vlastitih očiju uvijek slijepi. [thumbsup]
Molim te a kome si ti dao svoje glasove. Ja znam,a i svi drugi.
Nisi imao hrabrosti uopće doći na skupštinu,već si također igrao igre sa Klisovićem i ostalima,i na kraju dao punomoć drugoj strani pobjedničkoj.
Sad opet igraš igre,a tražiš upravu sitne usluge.
Nemoj da ja počnem pisati,malo otvorenije.
Vidimo se na skupštini…………… i ponesite bijele maramice[thumbsup]
Eeee,na skupštini se valjda raspravlja o 2007.g., pa nisam siguran da bi se i “slučaj” TIP mogao uvrstiti u dnevni red. Vidjet ćemo[undecid]
Sarah-Kay:
”
Prošle ste godine svoje glasove dali pogrešnim ljudima, ove godine će te se uvjeriti u to. Sreća naša da su nam se oči otvorile prije skupštine. Istinabog, neće se svima oči otvoriti, nekima će u ruke gurnuti bijeli štap, a nekima će baciti prašinu u oči. Već su počeli. A ima i onih koji su i pored vlastitih očiju uvijek slijepi. [thumbsup]
”
Molim te a kome si ti dao svoje glasove. Ja znam,a i svi drugi.
Nisi imao hrabrosti uopće doći na skupštinu,već si također igrao igre sa Klisovićem i ostalima,i na kraju dao punomoć drugoj strani pobjedničkoj.
Sad opet igraš igre,a tražiš upravu sitne usluge.
Nemoj da ja počnem pisati,malo otvorenije.
[lol] [lol] [lol] ti si neki opasan tip. a čuj i ovjeru punomoći je trebalo platiti a to nije mala lova. neću više zbog moderatora mada …[lol]
bio dečki, naglasak je na bio dakle nekad ….
Evo, da se malo prestanete natezati:
Prodaje se jedan od najskupljih novoizgrađenih poslovno-stambenih objekata u Rijeci
Velika transakcija bit će realizirana za otprilike tri tjedna, kaže Sergio Innocenti
….a govoreći o cijeni, ona je bez sumnje astronomska i izaziva vrtoglavicu; sjetimo se samo da se četvorni metar za stan u Tornju ovisno o etaži i položaju stana, nudio po 2300 do 3300 eura bez PDV-a, i da je riječ o divu sa 16 katova, površine od oko 12000 kvadrata te sa pripadajućom garažom od 8000 četvornih metara.
Mogu vam samo reći da nitko od zainteresiranih kupaca nije iz Rijeke, postoji jedan iz Zagreba, on je opet samo član jedne mješovite tvrtke. Još uvijek nije sigurno hoće li novi vlasnik nastaviti s izgradnjom stanova ili će se Toranj prenamjeniti u hotel, s obzirom na to da Rijeci nedostaje hotela, kaže Innocenti.
Mislim da smo izvrsno obavili posao, pa ne vidimo ništa loše u tome da prodamo toranj kad nam se kupci već nude, kaže Innocenti, te pojašnjava da su trenutno za kupnju tornja zainteresirana četiri kupca, uglavnom inozemna.
O cijeni, naravno, čak ni približno, Innocenti nije htio govoriti, kao ni o identitetu zainteresiranih kupaca, no navodno je uglavnom riječ o investicijskim fonodovima, piše između ostalog u današnjem Novom listu.
evo i linka
Vaš link
Eh, Hugo, baš lijepo što me braniš. Baš sam se nešto bio nadovezao na tvoje mišljenje o Zimziju, ali su me pobrisali. Bio sam malo zločest[cool].
Ne, ja nisam Slaven. čak štoviše, mislim da – zakonski gledano – jako krivo postavlja stvari. Firmom upravlja Uprava, kojom upravlja, nadzire, što li…Nadzorni odbor. A Slaven, kao mali dioničar, nema apsolutno nikakvih prava znati po kojoj cijeni je plaćen TIP. Niti postavljati pitanja da li je dignut kredit za to, a kamo li pjeniti se oko toga što se NJEGA nije za to pitalo. Ma svašta…
Slavene, imaš Skupštinu, skupi 10% glasova, pa zahtijevaj tu točku dnevnog reda.
ja se borim protiv neznanja i navlačenja, a ova tema mi je zanimljiva jer toga ovdje ima jako puno.
PRODAJE SE JEDAN OD NAJSKUPLJIH NOVOIZGRAĐENIH POSLOVNO-STAMBENIH OBJEKATA U RIJECI
Tower dobiva nove vlasnike
Velika transakcija bit će realizirana za otprilike tri tjedna, kaže Sergio Innocenti, demantirajući komentare da prodaju »toranj« zbog nezainteresiranosti kupaca za stanove
RIJEKA – Poslovno-stambeni toranj Tower cenra Rijeka, ako ne najskuplji, onda jamačno jedan od najskupljih novoizgrađenih stambenih objekata u Rijeci, za otprilike tri tjedna dobiva nove vlasnike, a samim time i mogućnost nove namjene, primjerice hotelske.
Dosadašnji projekt izgradnje stanova i poslovnih prostora u »tornju« pao je u vodu prije no što su stanovi izgrađeni, navodno zbog pojave nekoliko investitora koji su voljni kupiti toranj u stanju u kakvom se trenutno nalazi. Predstavnik jednog od sadašnjih vlasnika Tower centra Rijeka i poslovno-stambenog tornja Sergio Innocenti oštro je demantirao komentare da prodaju »toranj« zbog nezainteresiranosti kupaca za stanove.
– To nije istina. Pojavili su se kupci koji odmah žele kupiti toranj, bez obzira na to što stanovi nisu izgrađeni, zgrada je gotova samo izvana. Budući da smo zadovoljni poslom koji smo obavili gradnjom Tower centra Rijeka, jer je mali broj zakupaca izašao iz prostora u koje su jako brzo stigli novi zakupci ili kupci, što nije slučaj u Italiji, mislimo da smo izvrsno obavili posao, pa ne vidimo ništa loše u tome da prodamo toranj kad nam se kupci već nude, kaže Innocenti, te pojašnjava da su trenutno za kupnju tornja zainteresirana četiri kupca, uglavnom inozemna, a pregovori su u tijeku.
O cijeni, naravno, čak ni približno, Innocenti nije htio govoriti, kao ni o identitetu zainteresiranih kupaca, no navodno je uglavnom riječ o investicijskim fondovima.
– Mogu vam samo reći da nitko od zainteresiranih kupaca nije iz Rijeke, postoji jedan iz Zagreba, on je opet samo član jedne mješovite tvrtke. Još uvijek nismo sigurno hoće li novi vlasnik nastaviti s izgradnjom stanova ili će toranj prenamijeniti u hotel, s obzirom na to da Rijeci nedostaje hotela, kaže Innocenti.
A govoreći o cijeni, ona je bez sumnje astronomska i izaziva vrtoglavicu; sjetimo se samo da se četvorni metar za stan u tornju, ovisno o etaži i položaju stana, nudio po 2.300 do 3.300 eura bez PDV-a, i da je riječ o »divu« sa 16 katova, površine od oko 12.000 »kvadrata« te s pripadajućom garažom od 8.000 četvornih metara.
Kako je prije bilo rečeno, navodno je šest stanova bilo rezervirano, a kako sad govori Innocenti, to su bile garancije od strane kupaca, a ne investitora, pa će novi vlasnik Tornja rješavati taj eventualni problem.
Podsjetimo, gradnja stanova u poslovnom tornju Tower centra već je jedanput, u drugoj polovici prošle godine, bila obustavljena i ponovno je pokrenuta u veljači ove godine. Naime, investitori su isprva počeli graditi velike stanove 150 do 180 metara četvornih, da bi na koncu shvatili da je tržište više zainteresirano za stanove od 90 do 100 »kvadrata«. Zato je u počelo rušenje već napravljenih unutarnjih zidova da bi se napravili manji stambeni prostori. Rušenje zidova na kraju se pokazalo bespotrebnim troškom sadašnjeg investitora, s obzirom na to da toranj ide u prodaju.
Biljana SAVIĆ