Danas smo izgubili mnogo malih dioničara. Mnogima se očito ova cijena od 6000 kuna učinila primamljivom, pa su nakon prodaje selili u neke druge dionice za koje smatraju da su dovoljno posrnule.
Po mojem mišljenju danas je bio jedan “veliki” kupac (možda neki fond), i mnogo manjih prodavača. Ako je tako, onda bi trebali imati novo društvo u top 10, a bogme to obećava.
Ako je bio samo jedan kupac, onda je dobro odradio posao, dočim je uspio navesti tolike male da mu prepuste dionice. Moj savjet je – ne prodavati ni u ludilu – jer ovdje se očito nešto iza brda valja.
Zadnji puta ovako visok promet bio je 25.04.2007 i to oko 4,5 mil., tako da je sa današnjom trgovinom oboren novi rekord na ovoj dionici.
Za koji dan će sve biti mnogo jasnije, a do tada se čuvajte “Grka” koji darove donose![thumbsup]
Nego,kolega Hugo and co.,ja vam svoje dionice sigurno neću prodat do skupštine,kako bih vam postavio par zanimljivih pitanja,a jedno od njih će sigurno biti i ono koliko ste naših novaca utukli u TIP!
Over and out![thumbsup]
Danas smo izgubili mnogo malih dioničara. Mnogima se očito ova cijena od 6000 kuna učinila primamljivom, pa su nakon prodaje selili u neke druge dionice za koje smatraju da su dovoljno posrnule. Po mojem mišljenju danas je bio jedan “veliki” kupac (možda neki fond), i mnogo manjih prodavača. Ako je tako, onda bi trebali imati novo društvo u top 10, a bogme to obećava. Ako je bio samo jedan kupac, onda je dobro odradio posao, dočim je uspio navesti tolike male da mu prepuste dionice. Moj savjet je – ne prodavati ni u ludilu – jer ovdje se očito nešto iza brda valja. Zadnji puta ovako visok promet bio je 25.04.2007 i to oko 4,5 mil., tako da je sa današnjom trgovinom oboren novi rekord na ovoj dionici. Za koji dan će sve biti mnogo jasnije, a do tada se čuvajte “Grka” koji darove donose![thumbsup]
A jesi i ti naivan kolega,kupac je ovdje samo jedan ali nije fond a ni trezor(najvjerovatnije)….zbroji dva i dva pa će ti neke stvari biti jasnije!
Ali,vrijeme će pokazati tko je ovdje u pravu…i to vrlo skoro!
[wink]
Dakako,ukoliko se bude radilo o fondu ili trezoru,unaprijed se ispričavam kolegama koji su se osjetili povrijeđeni mojim pisanjem,a ukoliko ne onda bi se trebalo malo potruditi i nekako saznati za koliko je TIP kupljen……
Jel istina da je za kupnju TIP-a podignut ogroman kredit kod jedne banke u Rijeci i da je zgrada Transadrije pod hipotekom zbog toga i to sve bez znanja malih dioničara,možda mi to mogu objasniti neki od kolega sa ove teme?
P.S Hugo,nećeš ti nikog otpilit jer ste vi ovdje postavljeni od malih dioničara,prije bi se moglo desit suprotno…
Jel istina da je za kupnju TIP-a podignut ogroman kredit kod jedne banke u Rijeci i da je zgrada Transadrije pod hipotekom zbog toga i to sve bez znanja malih dioničara,možda mi to mogu objasniti neki od kolega sa ove teme?
P.S Hugo,nećeš ti nikog otpilit jer ste vi ovdje postavljeni od malih dioničara,prije bi se moglo desit suprotno…
stari moj tebi treba liječenje. već sam rekao da mogu otpiliti koga hoću i budem. tebe ponajprije. [bye] meni nećeš postavljati pitanja i ja doista ti ne moram na njih odgovarati. nisam radnik, nisam u upravi i nisam niti u NO. bio sam blizak NO ali više nisam i od studenog se nisam čuo s njima. razlozi su osobne prirode i tebe se uopće ne tiču. mene nitko nigdje nije postavio. kupio sam dionice tnsa i u debelom sam minusu. ti ne vjeruješ NO i upravi (nakon prošlog ljeta), a ja da. to je sva razlika osim u tome da očito imaš više informacija od mene.
odgovore ćeš, vjerujem, temeljem ztd-a dobiti na skupštini.
za tip nisam znao kao što neznam za hipoteku (osim one male i stare koja je svega na jednoj etaži prema izvatku koji sam si uzeo pred godinu dvije dana), niti za kredit. očito znaš više od mene.
u sud reg bi trebao biti ugovor o prijenosu posl. udjela. ako su pametni nisu naveli cijenu – ne zato da bi je sakriili nego zato da badave ne plaćaju veliku lovu bilježniku. ako su platili bilježnika više od 1000 kn i ja ću im postaviti pitanja i podučiti ću ih. doduše prema onom što piše na internetu izgleda da su ipak platitli bilježnika pa je moguće da je odnje i cijena navedena.
eto možda sam naivan ali sam i dalje uvjeren da rade za korist svih dioničara tnsa. zapravo siguran sam, bar nakon ove akvizicije. [thumbsup]
ps. vidim da jako peče to što si prodao ali sudeći po svemu čini mi se da imaš dovoljno vremena vratiti su unutra umjesto da prosipaš žuč okolo. ne kužim zašto se javljaš pod drugim nickom.
SLOVAN: ” Jel istina da je za kupnju TIP-a podignut ogroman kredit kod jedne banke u Rijeci i da je zgrada Transadrije pod hipotekom zbog toga i to sve bez znanja malih dioničara,možda mi to mogu objasniti neki od kolega sa ove teme? P.S Hugo,nećeš ti nikog otpilit jer ste vi ovdje postavljeni od malih dioničara,prije bi se moglo desit suprotno… ” stari moj tebi treba liječenje. već sam rekao da mogu otpiliti koga hoću i budem. tebe ponajprije. [bye] meni nećeš postavljati pitanja i ja doista ti ne moram na njih odgovarati. nisam radnik, nisam u upravi i nisam niti u NO. bio sam blizak NO ali više nisam i od studenog se nisam čuo s njima. razlozi su osobne prirode i tebe se uopće ne tiču. mene nitko nigdje nije postavio. kupio sam dionice tnsa i u debelom sam minusu. ti ne vjeruješ NO i upravi (nakon prošlog ljeta), a ja da. to je sva razlika osim u tome da očito imaš više informacija od mene. odgovore ćeš, vjerujem, temeljem ztd-a dobiti na skupštini. za tip nisam znao kao što neznam za hipoteku (osim one male i stare koja je svega na jednoj etaži prema izvatku koji sam si uzeo pred godinu dvije dana), niti za kredit. očito znaš više od mene. u sud reg bi trebao biti ugovor o prijenosu posl. udjela. ako su pametni nisu naveli cijenu – ne zato da bi je sakriili nego zato da badave ne plaćaju veliku lovu bilježniku. ako su platili bilježnika više od 1000 kn i ja ću im postaviti pitanja i podučiti ću ih. doduše prema onom što piše na internetu izgleda da su ipak platitli bilježnika pa je moguće da je odnje i cijena navedena. eto možda sam naivan ali sam i dalje uvjeren da rade za korist svih dioničara tnsa. zapravo siguran sam, bar nakon ove akvizicije. [thumbsup] ps. vidim da jako peče to što si prodao ali sudeći po svemu čini mi se da imaš dovoljno vremena vratiti su unutra umjesto da prosipaš žuč okolo. ne kužim zašto se javljaš pod drugim nickom.
Po stilu pisanja rekao bi da je SLOVAN,u biti perodegen.
o ne, pero ima stila, peri skidam kapu iako se u ničemu ne slažemo.
slovan je neka druga škola, ima ih ….. ne neću otkriti tko je slovan.
Prošle ste godine svoje glasove dali pogrešnim ljudima, ove godine će te se uvjeriti u to. Sreća naša da su nam se oči otvorile prije skupštine. Istinabog, neće se svima oči otvoriti, nekima će u ruke gurnuti bijeli štap, a nekima će baciti prašinu u oči. Već su počeli. A ima i onih koji su i pored vlastitih očiju uvijek slijepi. [thumbsup]
Bla,bla,bla…..puno postova a osim vrijeđanja ništa pametno u njima….
Ekipa,uz ovakvu razinu komentara niti ne zaslužujete bolji NO i UO!
Kad se sazna pošto je kupljena ta “vrijedna” firma u Šibeniku a saznati će se kad tad neke stvari će biti jasnije!
Do tada pozdrav i neka vam dionica dođe na 20.000 kn![kiss]
P.s. Nije važan stil,nego sadržaj!
o ne, pero ima stila, peri skidam kapu iako se u ničemu ne slažemo. slovan je neka druga škola, ima ih ….. ne neću otkriti tko je slovan.
Oprosti Hugo,sad vidim,nemoraš ga otkrivati,otkrio se sam.