rezime: 950 kom, više od 4,5% firme protrženo, crobex – 2,8% s velikim prometom, tnsa +1,35% ogromnim prometom, prodaja poludjela.
čekamo srijedu.
da čini se da je dogovorno ali mi se čini i da su mnogi sa strane uletjeli.
Pa ne bih sada prodao ni u ludilu…..cijena ostala na 6k, a promet preko 5 milja…..nešto se spremaaa, nešto se spremaaaa, nešto se spremaaaaa[proud][thumbsup][cool]
Pa ne bih sada prodao ni u ludilu…..cijena ostala na 6k, a promet preko 5 milja…..nešto se spremaaa, nešto se spremaaaa, nešto se spremaaaaa[proud][thumbsup][cool]
Ako se nešto sprema hoće Hanfa istražit ove koji danas kupuju?
fenomeno: ” Pa ne bih sada prodao ni u ludilu…..cijena ostala na 6k, a promet preko 5 milja…..nešto se spremaaa, nešto se spremaaaa, nešto se spremaaaaa[proud][thumbsup][cool] ” Ako se nešto sprema hoće Hanfa istražit ove koji danas kupuju?
…hm, da Hanfa, ! može im sse tavit samo soli na rep.[bye]
….i nakon par dana ovako veliki promet….ako ovo danas nije pokupovao trezor,onda ovdje imamo problem o koji nam možda može objasniti kolega 25 crveno![wink]
Kolege,a jeste se možda zapitali zašto je cijena kupovine TIP-a poslovna tajna?!
….i nakon par dana ovako veliki promet….ako ovo danas nije pokupovao trezor,onda ovdje imamo problem o koji nam možda može objasniti kolega 25 crveno![wink]
pa nije vrag da se može istovremeno kupovati TIP i to ko zna za koliko,? i još trpat u trezor? Ma dobra je ta naša cura, puna je love[proud]
ljudi vi niste normalni. ako pada ne valja, ako raste ne valja, ako se tvrtka razvija ne valja. nekoć sam imao posla s ovakvim likovima poput vas. i danas imam ali ih imam prilike odpiliti u roku od minute. živa ste katastrofa. jedina stvar koja hrani vaš bijedan ego je pljuvanje po drugima.
koji je ovo nick po redu? 8,9,10 …? koliko ih još imaš u pričuvi?
over and out.
ljudi vi niste normalni. ako pada ne valja, ako raste ne valja, ako se tvrtka razvija ne valja. nekoć sam imao posla s ovakvim likovima poput vas. i danas imam ali ih imam prilike odpiliti u roku od minute. živa ste katastrofa. jedina stvar koja hrani vaš bijedan ego je pljuvanje po drugima. koji je ovo nick po redu? 8,9,10 …? koliko ih još imaš u pričuvi? over and out.
Ajd ne trkeljaj,zašto nije objavljena cijena po kojoj je TIP kupljen,ja kao dioničar imam pravo to znati!
Da ste to objavili,ne bi bilo nikakvih sumnji u vaše dobre namjere!Toliko o najavljivanoj transparentnosti….
[angry]
ljudi vi niste normalni. ako pada ne valja, ako raste ne valja, ako se tvrtka razvija ne valja. nekoć sam imao posla s ovakvim likovima poput vas. i danas imam ali ih imam prilike odpiliti u roku od minute. živa ste katastrofa. jedina stvar koja hrani vaš bijedan ego je pljuvanje po drugima.
koji je ovo nick po redu? 8,9,10 …? koliko ih još imaš u pričuvi?
over and out.
Na koga referiraš?