TNSA (Transadria d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TNSA (Transadria d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

fenomeno: ” Opa, čak se i s aska skida, a tek je podne, nisu još ni blizu zadnje sekunde. Definitivno je danas poseban dan[proud]. Može to do kraja još svakako završiti, ali barem mi je zanimljivo pratit[cool] ” izuzme li se hfp-ove dionice u zadnja 2 i pol sata protrgovano je oko 1% tnsa.[proud] ne vjerujem da je dogovorno, ima pokušaja rušenja, izlaska, skrivenih na obje strane, svašta. samo se nadam da maleni nemaju love i da ponovo ne ulaze. čini se skriveni na prodaji na 6000.

Bio skriveni na 5999,98kn.

Opa, čak se i s aska skida, a tek je podne, nisu još ni blizu zadnje sekunde. Definitivno je danas poseban dan[proud]. Može to do kraja još svakako završiti, ali barem mi je zanimljivo pratit[cool]

To Sarah-Kay skida s aska
[thumbsup][thumbsup][thumbsup]

pretpostavljam još 60 kom na 6000.

Baš čudno,veliki promet a nikako preći 6.000 kn….ovo uopće nije dogovoreno!
[lol]

Hugo G.:

Baš čudno,veliki promet a nikako preći 6.000 kn….ovo uopće nije dogovoreno!
[lol]

možda i je. rekao sam što mislim to je sve. s druge strane ti lupaš bez veze s obzirom na pruženi argument. [yawn]

SLAVE: ” Hugo G.: ” pretpostavljam još 60 kom na 6000. ” Baš čudno,veliki promet a nikako preći 6.000 kn….ovo uopće nije dogovoreno! [lol] ” možda i je. rekao sam što mislim to je sve. s druge strane ti lupaš bez veze s obzirom na pruženi argument. [yawn]

Mislio sam općenito na današnje trgovanje,slučajno je ispalo kao odgovor na tvoj post….ne se ljutiti!
[cool]

Hugo G.: ”
SLAVE: ” Hugo G.: ” pretpostavljam još 60 kom na 6000. ” Baš
čudno,veliki promet a nikako preći 6.000 kn….ovo uopće nije
dogovoreno! [lol] ” možda i je. rekao sam što mislim to je sve. s druge
strane ti lupaš bez veze s obzirom na pruženi argument. [yawn]

Mislio sam općenito na današnje trgovanje,slučajno je ispalo kao
odgovor na tvoj post….ne se ljutiti!
[cool]

u pravu si, sorry [thumbsup], mislio sam da se rugaš a to ne volim bez obzira koliko griješim.

magare007: ” mislis iskrcava Hugo?[bye] ” ne, ne. mislim baš ukrcava, dosad je bilo iskrcavanje, skrivenih naloga na kupnji gotovo da i nije bilo, sada se kupnja preskače na 588x, a dosad je uredno čekala i tržila na 56xx ako što padne. što bi i možda i bio slučaj s obzirom na tržište u minusu preko 2%. rekao bih da je postalo pitanje količine a manje 2-3% razlike u cijeni. ja sam dosad bio možda i najveći skeptik glede cijene tnsa i išli su mi naživce silni komentari neće ispod i li krećemo u visine. možda griješim i dalje neznam gdje će cijena ali način trgovanja je drugačiji. definitivno. neznam, daj usporedi transakcije i kupnju prošlih dana i danas … [huh] ps. ako nešto zeznem pa me moderator izbaci da li mogu promijeniti nick i ponovo pisati na forumu?

očigledno je da je način trgovanja drugačiji, valjda su se dečki naglo zabogatili![lol]

jel to jozo pri posljednim dionicama danas? 5999,99 – 19 kom.

prošlo i spomenutih 60 kom na 6000kn.[rolleyes]

znam da vam idem na živce ali načekao sam se. dakle: 2% firme protrgovano danas (bez HFP-a).

ps. čini mi se da može sada (bar kratkoročno ako ne i drugačije) onaj usklik koji mi ide na … a koji vole mnogi dioničari…[cool]

evo opet petice (5) se guraju . [lol] podsjećaju me na neka davna vremena …čini mi se na sedmice …

još 100 skrivenih na 5999,99. ostalo još kojih 65. biti će zanimljivo vidjeti top 10 slijedeći tjedan, a bogami i cd.

erste našao kupca?[pray]

New Report

Close