Brine upravu i nadzorni margine call, a ne vi dragi dioničari. Članovi uprave i nadzornog sveukupno nemaju ni 1.000 dionica u svome vlasništvu i kako onda njih mogu zanimati dioničari? [thumbsup]
Toliko ti samo jedan član ima.
[bye][bye][bye]
Nešto nam se spremaaa…nešto nam se spremaaa….nešto nam se spremaaa[proud][thumbsup][cool]
Ovoliko promet nije niti tokom cijelog prosječnog tjedna, a danas je već prijepodne
mislis iskrcava Hugo?[bye]
ne, ne. mislim baš ukrcava, dosad je bilo iskrcavanje, skrivenih naloga na kupnji gotovo da i nije bilo, sada se kupnja preskače na 588x, a dosad je uredno čekala i tržila na 56xx ako što padne. što bi i možda i bio slučaj s obzirom na tržište u minusu preko 2%. rekao bih da je postalo pitanje količine a manje 2-3% razlike u cijeni. ja sam dosad bio možda i najveći skeptik glede cijene tnsa i išli su mi naživce silni komentari neće ispod i li krećemo u visine. možda griješim i dalje neznam gdje će cijena ali način trgovanja je drugačiji. definitivno.
neznam, daj usporedi transakcije i kupnju prošlih dana i danas … [huh]
ps. ako nešto zeznem pa me moderator izbaci da li mogu promijeniti nick i ponovo pisati na forumu?
Danas je definitivno drugačije nego svih ovih prošlih dana
Danas je definitivno drugačije nego svih ovih prošlih dana
ako je samo jedan kupac onda to majstorski radi [thumbsup]. užitak je ovo gledati. bez obzira gdje će cijena biti na kraju dana.
fenomeno: ” Danas je definitivno drugačije nego svih ovih prošlih dana ” ako je samo jedan kupac onda to majstorski radi [thumbsup]. užitak je ovo gledati. bez obzira gdje će cijena biti na kraju dana.
pretpostavljam da je dogovoreno, 156 komada na ovim razinama nije bilo nikad na prodaji[yawn]
fenomeno: ” Danas je definitivno drugačije nego svih ovih prošlih dana ” ako je samo jedan kupac onda to majstorski radi [thumbsup]. užitak je ovo gledati. bez obzira gdje će cijena biti na kraju dana.
Ima skriveni nalog na kupnji.
Ali netko pokušava s velikim paketima srušiti.
Danas je stvarno zanimljivo, promet je već na 1 336 550 Kn, a prije minutu je bio na 916 000[proud]
Opa, čak se i s aska skida, a tek je podne, nisu još ni blizu zadnje sekunde. Definitivno je danas poseban dan[proud].
Može to do kraja još svakako završiti, ali barem mi je zanimljivo pratit[cool]
Opa, čak se i s aska skida, a tek je podne, nisu još ni blizu zadnje sekunde. Definitivno je danas poseban dan[proud].
Može to do kraja još svakako završiti, ali barem mi je zanimljivo pratit[cool]
izuzme li se hfp-ove dionice u zadnja 2 i pol sata protrgovano je oko 1% tnsa.[proud]
ne vjerujem da je dogovorno, ima pokušaja rušenja, izlaska, skrivenih na obje strane, svašta. samo se nadam da maleni nemaju love i da ponovo ne ulaze.
čini se skriveni na prodaji na 6000.