TNSA (Transadria d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TNSA (Transadria d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

netko se gadno krca, 126 kom dosad.

mislis iskrcava Hugo?[bye]

Što leži ne bježi

Brine upravu i nadzorni margine call, a ne vi dragi dioničari. Članovi uprave i nadzornog sveukupno nemaju ni 1.000 dionica u svome vlasništvu i kako onda njih mogu zanimati dioničari? [thumbsup]

Toliko ti samo jedan član ima.
[bye][bye][bye]

Nešto nam se spremaaa…nešto nam se spremaaa….nešto nam se spremaaa[proud][thumbsup][cool]

Ovoliko promet nije niti tokom cijelog prosječnog tjedna, a danas je već prijepodne

www.HonorarniPosao.net Biznis s manje stresa i jako dobrom zaradom -----> Domaining, trgovanje web domenama (web adresama) Ozbiljan posao, detalji na web stranici

mislis iskrcava Hugo?[bye]

ne, ne. mislim baš ukrcava, dosad je bilo iskrcavanje, skrivenih naloga na kupnji gotovo da i nije bilo, sada se kupnja preskače na 588x, a dosad je uredno čekala i tržila na 56xx ako što padne. što bi i možda i bio slučaj s obzirom na tržište u minusu preko 2%. rekao bih da je postalo pitanje količine a manje 2-3% razlike u cijeni. ja sam dosad bio možda i najveći skeptik glede cijene tnsa i išli su mi naživce silni komentari neće ispod i li krećemo u visine. možda griješim i dalje neznam gdje će cijena ali način trgovanja je drugačiji. definitivno.

neznam, daj usporedi transakcije i kupnju prošlih dana i danas … [huh]

ps. ako nešto zeznem pa me moderator izbaci da li mogu promijeniti nick i ponovo pisati na forumu?

Danas je definitivno drugačije nego svih ovih prošlih dana

www.HonorarniPosao.net Biznis s manje stresa i jako dobrom zaradom -----> Domaining, trgovanje web domenama (web adresama) Ozbiljan posao, detalji na web stranici

Danas je definitivno drugačije nego svih ovih prošlih dana

ako je samo jedan kupac onda to majstorski radi [thumbsup]. užitak je ovo gledati. bez obzira gdje će cijena biti na kraju dana.

fenomeno: ” Danas je definitivno drugačije nego svih ovih prošlih dana ” ako je samo jedan kupac onda to majstorski radi [thumbsup]. užitak je ovo gledati. bez obzira gdje će cijena biti na kraju dana.

pretpostavljam da je dogovoreno, 156 komada na ovim razinama nije bilo nikad na prodaji[yawn]

Što leži ne bježi

fenomeno: ” Danas je definitivno drugačije nego svih ovih prošlih dana ” ako je samo jedan kupac onda to majstorski radi [thumbsup]. užitak je ovo gledati. bez obzira gdje će cijena biti na kraju dana.

Ima skriveni nalog na kupnji.
Ali netko pokušava s velikim paketima srušiti.

Danas je stvarno zanimljivo, promet je već na 1 336 550 Kn, a prije minutu je bio na 916 000[proud]

[proud]

Opa, čak se i s aska skida, a tek je podne, nisu još ni blizu zadnje sekunde. Definitivno je danas poseban dan[proud].

Može to do kraja još svakako završiti, ali barem mi je zanimljivo pratit[cool]

Opa, čak se i s aska skida, a tek je podne, nisu još ni blizu zadnje sekunde. Definitivno je danas poseban dan[proud].

Može to do kraja još svakako završiti, ali barem mi je zanimljivo pratit[cool]

izuzme li se hfp-ove dionice u zadnja 2 i pol sata protrgovano je oko 1% tnsa.[proud]

ne vjerujem da je dogovorno, ima pokušaja rušenja, izlaska, skrivenih na obje strane, svašta. samo se nadam da maleni nemaju love i da ponovo ne ulaze.

čini se skriveni na prodaji na 6000.

New Report

Close