TNSA (Transadria d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TNSA (Transadria d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

hugo,stvarno te cijenim,jedan si od ozbiljnijih sugovornika na ovoj temi,ali od tebe nisam očekivao da olako donosiš zaključke o statusu ostalih koji su na forumu.iako je to možda navlakuša na tanak led..[wink]kod tebe se nikad ne zna….
dugo se nisam javljao,a mislim i da neću dugo…puno je zabavnije čitati kako se “znalci”upiru iz petnih žila dokazati svima kako su “dobro upućeni u stvar”
do iza skupštine….[cool]

Moram priznati da ni ovo nisam prije zamijetio,

Tvrtka
SAMER & TRANSADRIA SHIPPING – RIJEKA za pomorski promet, trgovinu, zastupanje, društvo s ograničenom odgovornošću
Skraćena tvrtka
SAMER & TRANSADRIA SHIPPING d. o. o.
Sjedište
Rijeka, Riva Boduli 1
Pravni oblik
društvo s ograničenom odgovornošću

Hm…

Home

fala bambi, da sad ne kopam po zakonima, da li znaš ide li ovo štoje kupljeno pod konsolidaciju?

Ne znam,onda bi i Luka Šibenik bila u konsolidaciji , a nije.

hugo,stvarno te cijenim,jedan si od ozbiljnijih sugovornika na ovoj
temi,ali od tebe nisam očekivao da olako donosiš zaključke o statusu
ostalih koji su na forumu.iako je to možda navlakuša na tanak
led..[wink]kod tebe se nikad ne zna….
dugo se nisam javljao,a mislim i da neću dugo…puno je zabavnije
čitati kako se “znalci”upiru iz petnih žila dokazati svima kako su
“dobro upućeni u stvar”
do iza skupštine….[cool]

ok, hvala na priznanju, ali stvar je u tome da kad nekog cijeniš ne dijeliš mu packe i lekcije nego mu izravno kažeš gdje griješi ili ga navedeš da sam dođe do zaključka.

teza:
tnsa kupila dio firme sina direktora tnsa

protuteza:
sud. reg: Predugovorom o prijenosu poslovnih udjela od 05. ožujka 2008.g. zaključenog između Trgovačkog društva TRANSADRIA d.d…. kao stjecatelja i PREDRAGA BULAT,… kao prenositelja

reci mi gdje griješim. to je sve. naravno da može biti svašta ali ideš onim putem zaključivanja koji je najlogičnij. na internetu nisam našao ništa o vlasničkoj strukturi prije ove objave. imaš li to – javi nam.

samuraj2: ” hugo,stvarno te cijenim,jedan si od ozbiljnijih sugovornika na ovoj temi,ali od tebe nisam očekivao da olako donosiš zaključke o statusu ostalih koji su na forumu.iako je to možda navlakuša na tanak led..[wink]kod tebe se nikad ne zna…. dugo se nisam javljao,a mislim i da neću dugo…puno je zabavnije čitati kako se “znalci”upiru iz petnih žila dokazati svima kako su “dobro upućeni u stvar” do iza skupštine….[cool] ” ok, hvala na priznanju, ali stvar je u tome da kad nekog cijeniš ne dijeliš mu packe i lekcije nego mu izravno kažeš gdje griješi ili ga navedeš da sam dođe do zaključka. teza: tnsa kupila dio firme sina direktora tnsa protuteza: sud. reg: Predugovorom o prijenosu poslovnih udjela od 05. ožujka 2008.g. zaključenog između Trgovačkog društva TRANSADRIA d.d…. kao stjecatelja i PREDRAGA BULAT,… kao prenositelja reci mi gdje griješim. to je sve. naravno da može biti svašta ali ideš onim putem zaključivanja koji je najlogičnij. na internetu nisam našao ništa o vlasničkoj strukturi prije ove objave. imaš li to – javi nam.

Pusti novinare neka pišu bez veze.
Svatko normalan ako kupuje neku firmu i još polovicu,normalno da traži i funkciju da se na neki način osigura.

Zar nakon ovog ne bi trebala dionica rast?!
P.S. Ima danas u Jutarnem članak o novom članu uprave,pa ako koga zanima…

[yawn]

Što leži ne bježi

Inače,na Zavodu za zapošljavanje poduzeće TIP traži 5 vozača u međunarodnom prijevozu[thumbsup]

http://sudreg.pravosudje.hr/SUDREG3/SudregController?subMbs=100010757&act=likv

Toliko o njihovom demantiju…..

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Ako imate poteskoca s linkom evo sta pise u sudskom registru trgovackih drustava….e sad jesu li ili nisu oni to kupili…tko je tu kome i tko koga….prosudite sami.

Sudski registar trgovačkih društava u Republici Hrvatskoj

Pretraga registra | Što je sudski registar | Česta pitanja | Poruka upravitelju | Korisnička prijava
IZBORNIK SUBJEKTA

Temeljni podaci
Predmet poslovanja
Članovi uprave – likvidatori
Temeljni kapital
Pravni odnosi
Zabilježbe
SUBJEKT 100010757 TIP D.O.O.

ČLANOVI UPRAVE – LIKVIDATORI

Predrag Bulat
Funkcija član uprave
Ovlaštenje -direktor, zastupa društvo pojedinačno i samostalno.
Ovlaštenje Rođen 12. siječnja 1963.g., O.I. 101752155 PU Šibensko-kninska.

Miran Ključariček
Funkcija član uprave
Ovlaštenje -direktor, zastupa društvo samostalno i pojedinačno.
Ovlaštenje Rođen 03. ožujka 1962.g., O.I. 101880221 PP Opatija.

Ministarstvo pravosuđa Republike Hrvatske

Pozdrav

svi smo mi Crobex

New Report

Close