TNSA (Transadria d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TNSA (Transadria d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Netko treba u zatvor zbog cjelokupne situacije na ZSE!!![pray][angry] ¨

www.HonorarniPosao.net Biznis s manje stresa i jako dobrom zaradom -----> Domaining, trgovanje web domenama (web adresama) Ozbiljan posao, detalji na web stranici

Kako se forsiraju “perjanice”,na sve strane razne obavijesti,pozitivni podaci o poslovanju,preporuke i sl. ,a o TNSA ni riječi(niti na portalima ni u novinama),a GFI među najboljima!

Ali zato mi imamo trezor koji cijenu održava na istoj razini. Čak smo danas i u plusu, a sve te navedene “perjanice” lagano tonu. Što ih više hvale, one sve više tonu. Nitko se više neda lako navući na njihovu propagandu. Istina dijelom i zbog toga što su svima džepovi prazni, odnosno želja postoji, ali mali nemaju više ni kinte. Mirovinci su nas totalno isisali upravo na tim “perjanicama”.
Bolje da nas analitičari ne hvale, jer bi u protivnom i mi mogli potonuti.
Ovdje je svakim danom sve manje “drhtavih” ručica, a još malo onih što je ostalo vjerovatno će pojesti trezor na razini ispod 6000, a do tada bi se famozni “sentiment” ulagača trebao promijenit. A tada nam trezor više neće ni trebati da brani cijenu, jer kupovat će je drugi. Doista je mali korak između 6000 i rasta u visine…………….
Vjerujte mi da je naša sreća što trenutno među prvih 10 nema nekog jaček fonda, jer bi sigurno bila daleko veća prodaja i istresanje, a to niti trezor ne bi mogao apsorbirati.
Iako je 47,27% dionica u rukama malih ulagača, čini mi se da su oni pametniji od fond-menadžera, te čuvaju svoje dionice, ne stvarajući toliki pritisak na prodaji. Fondovi već duže vrijeme “kibicuju” ovu dionicu, ali problem je u tome što nisu ranije ušli unju, pa sada nemaju čime da “mućkaju” i ruše cijenu.
Kupovat će je kasnije, ali sigurno je to da moje neće jeftino dobiti. Moj savjet je svima koji posjeduju TNSA da se još malo strpe, jer glavna žestina korekcije je za nama. Trenutno se pokušava iscijediti i ono malo soka od malih, a onda cijela burza ide up.
Današnja transakcija u posljednjim sekundama trgovine je još jedan dokaz moje teorije da cijena ne može daleko ispod 6000, zato što trezor ima još dovoljno municije. Ovim tempom i do kraja godine, ako treba.
Pozdrav svim Transadrijašima (čujemo se ponovno na 15000).
Još jedan savjet onima koji žele postati imaoci ove dionice je: Morate je kupiti prije trezora, a ne čekati zadnju minutu. U prilogu su današnje transakcije![thumbsup]

Društvo Transadria d.d. dostavilo je obavijest da je gosp. Marijan Ključariček, predsjednik Uprave Društva, na dan 01.04.2008. godine stekao 2 dionice Društva te ukupno sada posjeduje 53 dionice koje čine 0,1834% temeljnog kapitala Društva i daje isto toliko glasačkih prava na Glavnoj skupštini društva.[lol] [lol] [lol] [lol]

Ovo je povjesni trenutak , Ključ poludio , uzeo ga kapitalizam[lol] [lol] , sad je naš[wink]

Umjesto stanova, u Toweru će biti hotel?
Novog će vlasnika Tower imati za mjesec dana, a za kupnju su navodno zainteresirana četiri strana investitora.
– Pregovaramo s četiri potencijalna kupca i zasad ne želim govoriti o kome se radi. Mogu samo reći da su to uglavnom strani investitori – objasnio je Innocenti, te dodao da bi u neboderu mogao biti i hotel, piše u današnjem Jutarnjem listu.[thumbsup]

Umjesto stanova, u Toweru će biti hotel?
Novog će vlasnika Tower imati za mjesec dana, a za kupnju su navodno zainteresirana četiri strana investitora.
– Pregovaramo s četiri potencijalna kupca i zasad ne želim govoriti o kome se radi. Mogu samo reći da su to uglavnom strani investitori – objasnio je Innocenti, te dodao da bi u neboderu mogao biti i hotel, piše u današnjem Jutarnjem listu.[thumbsup]

Imaš neki link za taj članak? Hvala unaprijed.

bambi: ” Umjesto stanova, u Toweru će biti hotel? Novog će vlasnika Tower imati za mjesec dana, a za kupnju su navodno zainteresirana četiri strana investitora. – Pregovaramo s četiri potencijalna kupca i zasad ne želim govoriti o kome se radi. Mogu samo reći da su to uglavnom strani investitori – objasnio je Innocenti, te dodao da bi u neboderu mogao biti i hotel, piše u današnjem Jutarnjem listu.[thumbsup] ” Imaš neki link za taj članak? Hvala unaprijed.

Izgleda da nema linka, Jutarnji je od subote, 5. 4., na 27 stranici.
Ništa bitno više ne piše.

Mi opet u plusu. Kao da nismo sastavni dio ZSE-a![shocked]

Mi opet u plusu. Kao da nismo sastavni dio ZSE-a![shocked]

U plusu smo jer trezor otkupljuje,jer da nije tako već bi bili pod posebnim režimom trgovanja….
P.S. samo ne znam kakve ću ja imati koristi od toga?
[bye]

Da, bit će veselo kad se trezor napuni…Pa tko će onda biti kriv kad se vidi realna cijena dionice? A trezor popuši par milja kuna na “pametnoj” investiciji????

Da, bit će veselo kad se trezor napuni…Pa tko će onda biti kriv kad se vidi realna cijena dionice? A trezor popuši par milja kuna na “pametnoj” investiciji????

Prijatelju Fudo,a zašto onda ti kupuješ na ime svoga odvjetnika,kad ova dionica ništa ne vrijedi.

1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 8.071 28,07 Osnovni račun
2. TRANSADRIA D.D. RIJEKA 1.136 3,95 Osnovni račun
3. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 1.066 3,71 Skrb. račun
4. CENTAR BANKA D.D. 1.029 3,58 Skrb. račun
5. HPB D.D. 948 3,30 Skrb. račun
6. NAVA BANKA D.D. ZAGREB 945 3,29 Osnovni račun
7. PODRAVSKA BANKA D.D. 638 2,22 Skrb. račun
8. EIG D.D. 525 1,83 Osnovni račun
9. ŠKARICA BRANKO 404 1,40 Osnovni račun
10. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 388 1,35 Skrb. račun
Ukupno: 52,69

Dok se trezor napuni, doći će i Nova godina, a do tada će se otkriti i asevi iz rukava. A ako ova “korekcija” potraje do Nove godine, onda niti jednoj dionici na ZSE-u nema života.
Bitno je očuvati cijenu na pristojnoj razini, a ako se situacija smiri, tada nam više ni netreba podrška trezora.
Oni koji se žele iskrcati imaju kome prodati, jer kupnja je i u ovoj žestini korekcije, svaki dan na otprilike 5400, a uzimajući u obzir koliko su ostale “perjanice” potonule, prodati po 5400 i nije loš posao.
Nije da vas nagovaram, ali priznajem da stojim na bidu, pa tko voli nek izvoli![proud]

Jel meni netko od iskusnijih kolega može objasnit kakvu korist ja kao mali dioničar imam od toga što trezor konstantno kupuje…..meni to baš nije najjasnije?![shocked]

New Report

Close