gumance: ” Koliko ja vidim, zarada po dionici je 243,16 Kn, a to piše i u tablici F. , zar ne? [undecid] ” Dobit je 19.816.000, a broj dionica 28.755, pa kad to izračunaš dobiješ 689.[sealed]
U izvješću pišu druge brojke, vidi tablicu A. stranicu 3[yawn]
prijatelju, nemam ja vremena računati jer dok računam od cijena gore,
zato sam žurno obavio kupnju a sada ću računati.
[thumbsup]
bez obzira na buduće kretanje cijene ove dionice, tvoj pristup se na ovo dionici nebrojeno puta pokazao pogrešnim. dodaj tome tržište u banani …
gumance drukaš na dolje. naivno. u rubrici koju spominješ znalo je svašta pisati. netko je rekao da je uspio negdje pročitati i to da zarade po dionici nije bilo jer se nije trgovalo njome na burzi. prije 4 g. tako me zeznuo lplh i otad računam ….
To je dobit matice.
BTW
Očigledno je i matica (bez obzira na Trans Ri) imala visoke financijske prihode.
Zarada po dionici je 689 kn. Rezultat Transadrije (matice) ne može se iščitati iz konsolidiranog izvješća, ali u komentarima uprave piše da je dobit 6,9 M.
[/quote]
A gdje je u svemu tome Luka Šibenik(dobit 3-4 m.kn)??
To je dobit matice.
BTW
Očigledno je i matica (bez obzira na Trans Ri) imala visoke financijske prihode.
svaka čast davore (što se trudiš objasniti) [thumbsup]
zašto nam je matica toliko važna? provlači se cijelo vrijeme kroz pšostove a nisam baš primijetio da se slovenaca namjeraamo riješiti…
… gumance drukaš na dolje. naivno. u rubrici koju spominješ znalo je svašta pisati. netko je rekao da je uspio negdje pročitati i to da zarade po dionici nije bilo jer se nije trgovalo njome na burzi. prije 4 g. tako me zeznuo lplh i otad računam ….
ipak bi bilo korisno da se nekako dočepamo izvješća matice, jer se naglašava da zaradu ostvaruje matica..[huh]
… ipak bi bilo korisno da se nekako dočepamo izvješća matice, jer se naglašava da zaradu ostvaruje matica..[huh]
A ja sam mislio da si ti insajder.[lol]
U odnosu na kraj 9 mjeseca 2007 – 9 zaposlenih manje! (nije loše, tempo se pojačava).
Šta bi moglo biti AOP 029(izvanbilančna evidencija) – 329 milijuna kuna ??
U odnosu na kraj 9 mjeseca 2007 – 9 zaposlenih manje! (nije loše, tempo se pojačava). Šta bi moglo biti AOP 029(izvanbilančna evidencija) – 329 milijuna kuna ??
Da vidjeh. To mi moglo biti prodaja Towera Pričalo se oko 50 M eura ili kuna. Izgleda da je eura i stavljeno sa strane za prikaz rasta u budućnosti.
Savjet JOBU-a: HOLD.
bambi: ” U odnosu na kraj 9 mjeseca 2007 – 9 zaposlenih manje! (nije loše, tempo se pojačava). Šta bi moglo biti AOP 029(izvanbilančna evidencija) – 329 milijuna kuna ?? ” Da vidjeh. To mi moglo biti prodaja Towera Pričalo se oko 50 M eura ili kuna. Izgleda da je eura i stavljeno sa strane za prikaz rasta u budućnosti. Savjet JOBU-a: HOLD.
Ne vjerujem, moglo bi biti svašta, ali najvjerojatnije je u pitanju neevidentirana materijalna imovina
(nekretnine)? Iznos se sa svakim izvještajem povećava.
Nije mi ovdje jasna jedna stvar, a to je: Ako netko želi prodati svoje dionice, zašto ih ne stavi ispod 6000 kn i bit će kupljen, jer trenutno je to granica kupnje. Mislim na ove sve koji su se postavili na prodaji između 6000 i 6100. Pa neće ih tih par desetaka kuna puno pomoći, a očistit ćemo put do 7000.
Pozitivno je to što i u ovakvo nelikvidnoj situaciji ima zainteresiranih za TNSA, koji lupaju po asku, ali samo do 6000. Prodavači na Vama je da kupcima olakšate muke, jer svejedno se ne namjeravate zadržavati u ovoj dionici, zato je moj savjet da se postavite ispod 6000[shocked]