Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Stvarno neznam kome je u interesu da pokreće ovakve dezinformacije o raspodjeli dionica UO-u i NO-u.
I ponovo 25 crveno! Izgleda da 25 crveno uvijek dobiva!
Stvarno neznam kome je u interesu da pokreće ovakve dezinformacije o raspodjeli dionica UO-u i NO-u.
i meni nije jasno sto vi iz nadzornog ne pustite cijenu gore[lol] sto zelite napravit s tom transadriom!! jako se dobro zna da sloga medu clanovima nadzornog nije na nekom nivou, nesposobni ljudi!
IDEMO AP AP
Ako sam mali dioničar ne znači da sam budala….
Normalno je da mali dioničari šire dezinformacije u neznanju kad od NO nismo vidjeli ni K od “…Kodeksa korporativnog upravljanja.. ” a ni T od “…transparentnog i nadasve zakonitog pristupa dioničarima….”[/b
]
25_crveno: ” Stvarno neznam kome je u interesu da pokreće ovakve dezinformacije o raspodjeli dionica UO-u i NO-u. ” Normalno je da mali dioničari šire dezinformacije u neznanju kad od NO nismo vidjeli ni K od “…Kodeksa korporativnog upravljanja.. ” a ni T od “…transparentnog i nadasve zakonitog pristupa dioničarima….”[/b ]
u potpunosti se slazem
Što leži ne bježi
25_crveno: ” Stvarno neznam kome je u interesu da pokreće ovakve dezinformacije o raspodjeli dionica UO-u i NO-u. ” Normalno je da mali dioničari šire dezinformacije u neznanju kad od NO nismo vidjeli ni K od “…Kodeksa korporativnog upravljanja.. ” a ni T od “…transparentnog i nadasve zakonitog pristupa dioničarima….”[/b ]
Ovime je sve rečeno….
[thumbsup]
Za par dana je GFI pa ćemo vidjeti jesu li to samo floskule koje su dečki negdje pročitali ili će FI biti sastavljeno kako treba i rezultatima opet zainteresirati ulagače za TNSA te time vratiti cijenu dionice bar na 6500-7000 kn.
Ignore: KressoM, delux
@ 25 crveno: pa takva je bila odluka Skupštine. Nije li? Kakve dezinformacije onda????
Ne pero, nije. Odluka je bila da se kupuje za trezor, što se i radi. A o podjeli iz trezora upravnom i nadzornom odboru se tu počelo trkeljati bez veze.
I ponovo 25 crveno! Izgleda da 25 crveno uvijek dobiva!