E da, @ šanto – to sam i rekao, zgrada u sredini ima rupu (dvorište). Radi svjetla, ili tko zna radi čega.
Ne nego radi budućeg bazena i rajskog vrta !
Nego , niste mi jasni kolega,pljujete po TNSA godinama i to od kad je bila 2,3,4,5,6,7 tisuća kuna ,čak ste i priznali da ste pogriješili i ipak trebali kupiti TNSA.
Ako niste sad vam je jedinstvena prilika,uključite mozak i kupite jeftinije nego je to učinio p.NO Dinko Kamenić .
Šljunčar: ” GDJE SU NOVCI[cry] Pojela osnovna djelatnost i višak radnika.[cry] ” A dividendu koju si dobio nisi uračunao u isplaćene novce?[angry]
I još ima toga, ne samo da su novci u dividendi, već u visokim primanjima članova uprave i pogodnostima koje se pružaju članovima NO. Osim toga, dio toga si mogao pročitati u bilješkama koje su bile dostupne pred skupštinu za 2006. godinu… [wink]
SLAVE: ” Šljunčar: ” dugi: ” Kolega ja za svaki slučaj bio na licu mjesta i mjerio . Zgrada je dimenzija 50×50 i ima 6 etaža. Istina[thumbsup] ” Plus potkrovlje ili prizemlje. Ako hoče prodati po 2000eur ??? šaljem sutra garanciju banke.[pray] ” Kolega,ja Vas ne razumijem,najprije rasprodajete dionice Transadrije,a kupili biste cijelu zgradu za 2.000 eura po m2…..interesantna poslovna taktika! [huh] ” U pravu si, samo jedno je kupiti tvrtku sa cca 5oo stalno uposlenih (od toga 200 tehnološki višak), a drugo zgradu koja u ovom vremenu vrijedi puno više od moje ponude. Moja ponuda je ozbiljna (garancija banke).
Bez brige kolega smanjuje se polako broj radnika,a to je vidljivo i iz kvartalnih FI.Nije baš tako jednostavno otpustiti preko noći veliki broj radnika,to je proces koji traje,polako ali sigurno.
@ bambi – ja bar priznam svoje greške, za razliku od mnogih na ovom forumu. I koristim mozak – zato i nisam kupovao. I zato sam sve prodao (skoro) još u 10. mjesecu. Da, propustio sam dio zarade, ali sada jako mirno spavam. Svojim postovima ne mislim nikada, ali NIKADA, ni rušiti ni podizati neku dionicu. Drago mi je kada se vode smislene rasprave, a poludim od navlačenja i zašprehavanja. A TNSA je oličenje toga. Zato i jesam ovdje.
Možeš pogledati moje postove na drugim topicima, i nećeš naići niti na jedan koji ima ikakvu primjesu drukanja, ni u kojem smjeru.
TRANSADRIA D.D. RIJEKA/REDOVNA TNSA-R-A
Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 8.071 28,07 Osnovni račun
2. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 1.079 3,75 Skrb. račun
3. CENTAR BANKA D.D. 1.029 3,58 Skrb. račun
4. TRANSADRIA D.D. RIJEKA 995 3,46 Osnovni račun
5. HPB D.D. 940 3,27 Skrb. račun
6. NAVA BANKA D.D. ZAGREB 915 3,18 Osnovni račun
7. PODRAVSKA BANKA D.D. 669 2,33 Skrb. račun
8. EIG D.D. 525 1,83 Osnovni račun
9. ŠKARICA BRANKO 404 1,40 Osnovni račun
10. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 388 1,35 Skrb. račun
Ukupno: 52,22
Još 5 komada do iljadarke.
Likvidnost sve manja, CROBEX =4074,94 %promjene -0,45%
Transakcije TNSA u prilogu!
Stanje u SDA!
@ gumance – čema ta suza za Zimzija???? Da nije možda suza radosnica?[proud]
suza radosnica??[cry] ma daj čovječe, zimzija bi većina voljela vidjeti kao ukrasni grm rajskih vrtova na mirogoju[wink]
Ma daj? Pa zašto???? Da nisi možda ulagao u PUNT, SLMK, VLenac, KMBJ…Po njegovim preporukama?[lol]
Mislimo li o istom liku[undecid]