TNSA (Transadria d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TNSA (Transadria d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ma odakle vam podataka da zgrada ima 16 000 m 2 ?koji je to geometar brojio kvadrate,? o čemu vi pričate???

Mislim da nema smisla raspravljati o vrijednosti zgrade. Ona je minimalno jednake vrijednosti kao i cijela tržišna kapitalizacija društva. Prodat zgradu i bubnut bar 6000 kn dividendu po dionici, a za ostatak kupit neku kućicu i tamo se smjestit dok se ne rasprodaju sve preostale nekretnine[wink]. Ovdje treba čekat, svakome tko se malo udubio u Transadriju je jasno koliko ona vrijedi, realno……ali trenutno ne vrijedi niti 1/5 na burzi.

Da, ali ako se računa po smiješnih 1500 eura/m2.

Pa nije Rijeka Monte Carlo,o čemu vi pričate….to je 45 miljuna eura,ogroman novac,tko to može platit?!

Pitajte Štroka i njemu slične da li mogu platit.
[rolleyes]

SLAVE: ” Ljudi moji,sa kakvim se vi ciframa razbacujete,pa za 45 miljuna eura može se pol Rijeke kupit….. Imate zgradu 100 metara preko puta Transadrije i to novogradnju gdje već godinu dana ne mogu iznajmit poslovne prostore…. Treba bit optimističan ali šta je previše….. ” Bit će da vam je najam malo previsok [shocked].

Samo sam realan….koliko onda vrijedi zgrada EUROHERCA,100 miljuna eura?!
O čemu vi pričate….da je vrijednost zgrade ovakva ko šta neki pričaju na ovom forumu vrijednost dionice bi bila 50.000 kn a ne 5.000….čudno da to nitko još nije skužio osim vas….
I sam imam dionice TNSA ali ovakva lupetanja i špekulacije bez realne osnove me sve više približavaju odluci da sve prodam pa makar i sa gubitkom…
[bye]

ma odakle vam podataka da zgrada ima 16 000 m 2 ?koji je to geometar brojio kvadrate,? o čemu vi pričate???

Odi na Google Earth i moići ćeš izmjeriti da je zgrada dimenzija cca 30 m x 90 m i ako dobro pamtim ima 4 etaže (plus mansarda)

i ne pi.di više odakle
[sealed]

fenomeno: ” Mislim da nema smisla raspravljati o vrijednosti zgrade. Ona je minimalno jednake vrijednosti kao i cijela tržišna kapitalizacija društva. Prodat zgradu i bubnut bar 6000 kn dividendu po dionici, a za ostatak kupit neku kućicu i tamo se smjestit dok se ne rasprodaju sve preostale nekretnine[wink]. Ovdje treba čekat, svakome tko se malo udubio u Transadriju je jasno koliko ona vrijedi, realno……ali trenutno ne vrijedi niti 1/5 na burzi. ” Da, ali ako se računa po smiješnih 1500 eura/m2.

Ajde mi nađi nekog tko će iskeširat “pišljivih” 25 miljuna eura za zgradu u Rijeci staru 100 godina…svašta!

Pa, možda to i nije račun bez krčmara jer TNSA se bavi međunarodnom špedicijom, a ulaskom RH u EU obim poslovanja drastično će im se smanjiti pa će im sve te brojne zgrade postati nepotrebne (bit će dovoljno i par manjih ureda), a pogotovo ova ogromna zgrada koju mogu lijepo i brzo unovčiti [wink]

http://www.transadria.hr/uredi.html

Ignore: KressoM, delux

Neke procjene su išle do 50 miliona €. U tom Slučaju bi samo vrijednost zgrade bila duplo veća od trž kap na burzi trenutno. Ali nisam htio uzimat u obzir tu brojku jer ovdje neki napadaju a nemam volje za neke prepirke.
Ali mogu napomenut kako je nedavno bilo u dnevniku ili nekim vijestima na hrt-u kako je prosječna cijena kvadrata u Rijeci između 2000-3500 €, i nije se mislilo samo na novogradnju. A Riva Boduli je atraktivna lokacija. Tako da realno vjerujem da ne bi prošlo za manje od barem 2000 €, ako ne i osjetno više, ali svejedno….

www.HonorarniPosao.net Biznis s manje stresa i jako dobrom zaradom -----> Domaining, trgovanje web domenama (web adresama) Ozbiljan posao, detalji na web stranici

Pa, možda to i nije račun bez krčmara jer TNSA se bavi međunarodnom špedicijom, a ulaskom RH u EU obim poslovanja drastično će im se smanjiti pa će im sve te brojne zgrade postati nepotrebne (bit će dovoljno i par manjih ureda), a pogotovo ova ogromna zgrada koju mogu lijepo i brzo unovčiti [wink] http://www.transadria.hr/uredi.html

Ovo sam ja davno spominjao

www.HonorarniPosao.net Biznis s manje stresa i jako dobrom zaradom -----> Domaining, trgovanje web domenama (web adresama) Ozbiljan posao, detalji na web stranici

bambi: ” SLAVE: ” Ljudi moji,sa kakvim se vi ciframa razbacujete,pa za 45 miljuna eura može se pol Rijeke kupit….. Imate zgradu 100 metara preko puta Transadrije i to novogradnju gdje već godinu dana ne mogu iznajmit poslovne prostore…. Treba bit optimističan ali šta je previše….. ” Bit će da vam je najam malo previsok [shocked]. ” Samo sam realan….koliko onda vrijedi zgrada EUROHERCA,100 miljuna eura?! O čemu vi pričate….da je vrijednost zgrade ovakva ko šta neki pričaju na ovom forumu vrijednost dionice bi bila 50.000 kn a ne 5.000….čudno da to nitko još nije skužio osim vas…. I sam imam dionice TNSA ali ovakva lupetanja i špekulacije bez realne osnove me sve više približavaju odluci da sve prodam pa makar i sa gubitkom… [bye]

Samo vi prodajte kolega ,dapače,ako neznate procijeniti makar približno realnu vrijednost TNSA ,preporučam Vam da je prodate.Pitam se samo kakav ste Vi to investitor kojeg mogu pokolebati nečija lupetanja?
Nego,niste mi odgovorili koliki je najam u novoj zgradi koju ste spomenuli i sve će odmah biti jasnije?

Ne budite smiješni, pa stanovi na toj poziciji koštaju preko 2000 EUR/m2, a kamo li poslovni prostor!

Ignore: KressoM, delux

gumance: ” ma odakle vam podataka da zgrada ima 16 000 m 2 ?koji je to geometar brojio kvadrate,? o čemu vi pričate??? ” Odi na Google Earth i moići ćeš izmjeriti da je zgrada dimenzija cca 30 m x 90 m i ako dobro pamtim ima 4 etaže (plus mansarda) i ne pi.di više odakle [sealed]

Kolega ja za svaki slučaj bio na licu mjesta i mjerio .
Zgrada je dimenzija 50×50 i ima 6 etaža.

New Report

Close