A zašto bi on namjerno rušio cijenu???
-jer mu savjetnik tako savjetuje.
[bye]
-a vjerujem da vi također znate jer ste ista ekipa,a tu kao pitatate zašto
perodegen:
”
A zašto bi on namjerno rušio cijenu???
”
-jer mu savjetnik tako savjetuje.
[bye]
-a vjerujem da vi također znate jer ste ista ekipa,a tu kao pitatate zašto
A savjetnik mu je šljunčar [smiley]
jovica: ” perodegen: ” A zašto bi on namjerno rušio cijenu??? ” -jer mu savjetnik tako savjetuje. [bye] -a vjerujem da vi također znate jer ste ista ekipa,a tu kao pitatate zašto ” A savjetnik mu je šljunčar [smiley]
građevinac
Asko: ” jovica: ” perodegen: ” A zašto bi on namjerno rušio cijenu??? ” -jer mu savjetnik tako savjetuje. [bye] -a vjerujem da vi također znate jer ste ista ekipa,a tu kao pitatate zašto ” A savjetnik mu je šljunčar [smiley] ” građevinac
Čovjek prodaje dionice 18 mje. To se vidi iz avoina. Nikad nije namjerno rušio cijenu ni na jednoj dionici. Posebno ne sada kad smo gotovo svi crveni. Na TNSA je dugoročno poblem ERSTE (fondovi) i nedostatak strateškog razvoja tvrtke. To vam je Fudo davno napisao kao svoj razlog izlaska iz vlasničke strukture. Nekoliko fondova je davno izašlo (zbog slabih fundamenata). Možda vi nise najpametniji. Iskreno ja bi volio da jeste. Jedini veliki potencial ove dinice je upravna zgrada. Ako ništa drugo prodati zgradu za 40mil. eura, napraviti ili kupiti drugu dovoljno veliku za potrebe njihove djelatnosti (procjena cca 5 mil. eura). Evo nekad spominjane astronomske dividende. Policentro i Luka Šibenik su siča za ovaj potez. O ovome se svojevremeno ozbiljno razgovaralo. Tada Tomo nije prodavao nego kupovao.[cry]
I molio bih nekog k/p pošto pratim preko investora, a čitać mi je ostao na poslu[smiley]
Pogled “u dubinu” K/P vrlo je zanimljiv [wink]
Druže Jovo, ja niti ne poznajem Jozića, niti njegove savjetnike. Samo imam u glavi nešto malo sive tvari koja relativno dobro funkcionira. I smetaju me navlačenja i zašprehavanja. A TNSA je upravo to –
MAJKA SVIH NAVLAKUŠA!!!!!!
A vi svi skupa imate veeeeeeelikih problema sa tom spoznajom. Baš me zanima tko će od vas ostati zadnji da ugasi svjetlo[bye]
Druže Jovo, ja niti ne poznajem Jozića, niti njegove savjetnike. Samo imam u glavi nešto malo sive tvari koja relativno dobro funkcionira. I smetaju me navlačenja i zašprehavanja. A TNSA je upravo to – MAJKA SVIH NAVLAKUŠA!!!!!! A vi svi skupa imate veeeeeeelikih problema sa tom spoznajom. Baš me zanima tko će od vas ostati zadnji da ugasi svjetlo[bye]
Možda bila nekada.
Sad ti isti koji su navlačili na up,sad pokušavaju rušiti i ponovno sve kupiti povoljnije.
A za svjetlo ne brini,svjetlo će gorjeti još jako jako dugo vremena.
[bye][bye][bye]
Dok cijenjeno pučanstvo trguje s dionicama i noćima raspravlja o istom, ponovno bih pitao zašto se šuti o promjeni u Upravi TNSA i zašto nije objavljena? A promjena ima, rekla mi ptičica iz Rijeke??[shocked]
Dok cijenjeno pučanstvo trguje s dionicama i noćima raspravlja o istom, ponovno bih pitao zašto se šuti o promjeni u Upravi TNSA i zašto nije objavljena? A promjena ima, rekla mi ptičica iz Rijeke??[shocked]
-možda ptičica i objavi
[shocked][sad][wink]
Ako znaš nešto o tome – iznesi. Nema veze što nije službeno, napiši da je neslužbena informacija pa ćemo o tome prodiskutirati i provjeriti. Inače, sve promjene takve vrste dostavljaju se na ZSE gdje ih oni promptno stavljaju na svoje stranice, tako da nisam baš uvjeren da se išta dogodilo jer bi već bila dostavljena obavijest o tome.
” Ako znaš nešto o tome – iznesi. Nema veze što nije službeno, napiši da je neslužbena informacija pa ćemo o tome prodiskutirati i provjeriti. Inače, sve promjene takve vrste dostavljaju se na ZSE gdje ih oni promptno stavljaju na svoje stranice, tako da nisam baš uvjeren da se išta dogodilo jer bi već bila dostavljena obavijest o tome.
[/quote]
Ja izneso, ali ne Uskršnje jaje[wink]