TNSA (Transadria d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TNSA (Transadria d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

To je dobra vijest da je Tomo prodao toliku količinu jer on odavna ruši cijenu rasprodajama TNSA. Što prije izađe, to bolje za sve nas jer će nestati veliki pritisak na prodaji. [smiley]

Slažem se s tobom.
Koliko je čovjek potrošio municije i to uzalud.
A nije bilo tako davno kako se busao u prsa da ima 10% TNSA.
Nebih se čudio da sad ovih 400kom čuva za FI pa da onda sastavi po bidu,kao zadnji trzaj iz očaja.

avax10: ” To je dobra vijest da je Tomo prodao toliku količinu jer on odavna ruši cijenu rasprodajama TNSA. Što prije izađe, to bolje za sve nas jer će nestati veliki pritisak na prodaji. [smiley] ” Slažem se s tobom. Koliko je čovjek potrošio municije i to uzalud. A nije bilo tako davno kako se busao u prsa da ima 10% TNSA. Nebih se čudio da sad ovih 400kom čuva za FI pa da onda sastavi po bidu,kao zadnji trzaj iz očaja.

A da pustiš Tomu u miru? Čitajući tvoje uratke lako se može izvući zaključak kako nisi upoznat s činjenicom da je upravo Tomo dao svoj glas (bolje rečeno, glasove) listi malih dioničara. Naime, Tomo je po broju glasova bio treći glasač na skupštini u srpnju 2007. (1. HFP 8071 glasova, 2. onaj iz NO-a Paršić 1788 glasova, 3. Tomo 1441 glasova,….) te svojim glasovima donio prevagu. Prema mojim saznanjima, Tomo i NO nisu baš na istoj valnoj duljini pa predmijevam kako je to razlog njegova izlaza.

U privitku se nalazi popis svih glasača s prošle skupštine (koji je nedavno došao do mene). Jovice, pregledaj popis i uvjeri se u ono što ti gore naveo, te pusti Šljunčara u miru.

[pray]

Zanimljivo. Ne ulazim u glasače i njihova imena ( iako sam i ja tu na popisu) nego me zanima da li to može biti ovako javno objavljeno?

…. bi se već slijedeći tjedan letvica trebala pomjeriti na granicu od 7000. Mislim da oni što kupuju za trezor nisu ni u snu mogli sanjati da će dionice moći kupovati ispod 6000. Na ruku im je išla opća financijska kriza i totalna nelikvidnost i nezainteresiranost ostalih učesnika na burzi. Polako kad se stvari vrate na prvobitne pozicije mnogi će tek postati svjesni kakve su prilike za zaradu propuštali….[rolleyes]

Da, i graf ukazuje na oporavak cijene TNSA. Ne znam hoće li baš idući tjedan na 7000 kn, ali po svemu sudeći ispod 6000 kn teško da će više ići, osim ako netko namjerno ne bude lupio 2-3 komada po bidu u pokušaju zadržavanja cijene na ovoj razini.
Ipak, i trezor i NAVA banka su ovdje te će vjerojatno i oni nastaviti s kupnjom tako da bih rekao da uskoro možemo očekivati cijenu oko 6500 kn, a s GFI i 7000 kn.

Ignore: KressoM, delux

ekpa, možete li staviti fin. izv. za 2005. od tnsa. zgubil sam ga. thx!

jovica: ” avax10: ” To je dobra vijest da je Tomo prodao toliku količinu jer on odavna ruši cijenu rasprodajama TNSA. Što prije izađe, to bolje za sve nas jer će nestati veliki pritisak na prodaji. [smiley] ” Slažem se s tobom. Koliko je čovjek potrošio municije i to uzalud. A nije bilo tako davno kako se busao u prsa da ima 10% TNSA. Nebih se čudio da sad ovih 400kom čuva za FI pa da onda sastavi po bidu,kao zadnji trzaj iz očaja. ” A da pustiš Tomu u miru? Čitajući tvoje uratke lako se može izvući zaključak kako nisi upoznat s činjenicom da je upravo Tomo dao svoj glas (bolje rečeno, glasove) listi malih dioničara. Naime, Tomo je po broju glasova bio treći glasač na skupštini u srpnju 2007. (1. HFP 8071 glasova, 2. onaj iz NO-a Paršić 1788 glasova, 3. Tomo 1441 glasova,….) te svojim glasovima donio prevagu. Prema mojim saznanjima, Tomo i NO nisu baš na istoj valnoj duljini pa predmijevam kako je to razlog njegova izlaza. U privitku se nalazi popis svih glasača s prošle skupštine (koji je nedavno došao do mene). Jovice, pregledaj popis i uvjeri se u ono što ti gore naveo, te pusti Šljunčara u miru. [pray]

Netrebam gledati popis jer sam bio na skupštini,i to jako blizu gosp.Joziću,i upućen sam i više nego što ti misliš prijatelju.
Poslije same skupštine vidjelo se na gosp.Joziću da on nema šta tu raditi iako je dao svoje glasove za pobjedu malih dioničara,i na tome mu svaka čast.
Ali zamjeram mu na način izlaza jer da je htio izaći mogao je izaći po sitno na puno većoj cijeni,ali on namjerno ruši i to znaju svi koji su upućeni u ovu dionicu.

A zašto bi on namjerno rušio cijenu???

Možda zbog taštine!?

Rizik je moj prijatelj

Možda što namjerno hoće van?…[smiley]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

ekpa, možete li staviti fin. izv. za 2005. od tnsa. zgubil sam ga. thx!

Imaš ga na crosecu. Evo jedan dio…

Ignore: KressoM, delux

Možda ne voli biti bogat, jer pare kvare![lol]

Hugo G.:

ekpa, možete li staviti fin. izv. za 2005. od tnsa. zgubil sam ga. thx! ”

Imaš ga na crosecu. Evo jedan dio…

znam, ali mislio sam u excelu da ne kucam, nema veze i Isus je dojahao na magarcu pa tako i ja mogu tipkati. svejedno hvala .[thumbsup]

New Report

Close