Po cijeni ispod 7000 počelo se trgovati od 25.01.2008, i od tada pa do danas ukupno je protrgovano 1501 dionica. Od toga je protrgovano “samo” oko 418 kom. po cijeni ispod 6000 i to u periodu od prije tjedan dana.To ukazuje na činjenicu da je sve manje onih koji su voljni prodavati po tim cijenama, a toga su postali svjesni i kupci. Iz toga razloga bi se već slijedeći tjedan letvica trebala pomjeriti na granicu od 7000. Mislim da oni što kupuju za trezor nisu ni u snu mogli sanjati da će dionice moći kupovati ispod 6000. Na ruku im je išla opća financijska kriza i totalna nelikvidnost i nezainteresiranost ostalih učesnika na burzi. Polako kad se stvari vrate na prvobitne pozicije mnogi će tek postati svjesni kakve su prilike za zaradu propuštali, većina ne svojom krivicom, jer se borila sa kreditima i nelikvidnošću, a onima koji su imali keš a bili neodlučni osvetit će se medvjeđi sentiment dok budu gledali u leđa nekim dionicama, a jedna od njih je i ova.U prilogu je trgovina ovom dionicom od 24.01.2008, pa za domaću zadaću preko vikenda malo studirajte![rolleyes]
Hugo G.:
”
i ja bih volio da ga se riješimo do ljeta [pray]
”
Da ostane kao referenca.
Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 8.071 28,07 Osnovni račun
2. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 1.081 3,76 Skrb. račun
3. CENTAR BANKA D.D. 1.029 3,58 Skrb. račun
4. HPB D.D. 940 3,27 Skrb. račun
5. NAVA BANKA D.D. ZAGREB 883 3,07 Osnovni račun
6. TRANSADRIA D.D. RIJEKA 880 3,06 Osnovni račun
7. PODRAVSKA BANKA D.D. 678 2,36 Skrb. račun
8. JOZIĆ TOMO 530 1,84 Osnovni račun
9. EIG D.D. 525 1,83 Osnovni račun
10. ŠKARICA BRANKO 404 1,40 Osnovni račun
Ukupno: 52,24
cekamo…
Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 8.071 28,07 Osnovni račun
2. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 1.079 3,75 Skrb. račun
3. CENTAR BANKA D.D. 1.029 3,58 Skrb. račun
4. TRANSADRIA D.D. RIJEKA 975 3,39 Osnovni račun
5. HPB D.D. 940 3,27 Skrb. račun
6. NAVA BANKA D.D. ZAGREB 915 3,18 Osnovni račun
7. PODRAVSKA BANKA D.D. 669 2,33 Skrb. račun
8. EIG D.D. 525 1,83 Osnovni račun
9. ŠKARICA BRANKO 404 1,40 Osnovni račun
10. JOZIĆ TOMO 400 1,39 Osnovni račun
Ukupno: 52,19
trezor +95
nava +32
erste skrbnik – 2
jozić tomo -130 (i to kladim se uglavnom po bidu 5600 – 5700, odlično , po toj cijeni je i dosta kupovao kad je fudo izlazio)
[thumbsup]
i ja bih volio da ga se riješimo do ljeta [pray]
Nije problem u Tomi. Veće probleme stvaraju oni sa 1 ili 2 dionice![angry]
Tomo se stvarno dobro iskrco: – 130 U utorak će biti ispod crte![kiss]
Tomo se stvarno dobro iskrco: – 130 U utorak će biti ispod crte![kiss]
Kako znaš da će biti ispod crte?
To je dobra vijest da je Tomo prodao toliku količinu jer on odavna ruši cijenu rasprodajama TNSA. Što prije izađe, to bolje za sve nas jer će nestati veliki pritisak na prodaji. [smiley]
Do kada mislite da će trezor prikupiti tih 2500 komada?
Tempo nije stabilan, nekad kupe par komada, a nekad se zalaufaju.
Zanima me da li netko misli da je moguće da do kraja mjeseca kupe još 1000 komada? Tj. naravno da je moguće, nego da li će ići na to?[cool]
Pa da preostalih 500 komada kupuju oko FI da bi malo podigli cijenu te da bi je zadržali da ne bi počela padat zbog prodaje malih kojih jedva čekaju neku dobru vijest da se cijena malo podigne pa pobjegnu.
I da li mislite da bi nakon toga mogli krenut s objavom dobrih vijesti?
Eto, baš me zanima mišljenje drugih.
Ja bih recimo tako napravio, pod pretpostavkom da će se oko izlazaka FI-a tržište konačno primiriti. A posebno ako planiraju izdašniju dividendu ove godine jer će najkasnije polčetkom 6.mj. biti objavljen prijedlog odluka skupštine, pa ako najave dobru dividendu već 2 mj. nakon FI-a stiže nova odlična vjest, a vjerujem da imaju što ubaciti i između.
Meni se čini da bi konačno i ovdje moglo svanut, iako sam se prevario s TNSA-R-A već nekoliko puta[cry].
Ali tvrdoglav sam ja, i jako optimističan oko ove dionice[proud]
I molio bih nekog k/p pošto pratim preko investora, a čitać mi je ostao na poslu[smiley]
Na kraju jučerašnje trgovine K/P je ovako izgledala (prilog). U ponedjeljak, aj znaj kako će se postaviti![rolleyes]