TNSA (Transadria d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TNSA (Transadria d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Današnje 223 trgovane dionice, uz žestoka lupanja po bidu i obrnuto, kao da nagovještaju promjenu trenda na TNSA. Vidjet ćemo što donose idući dani, ali po meni je sve ovo danas imalo vrlo pozitivan predznak.

Ignore: KressoM, delux

” Ne brini nije nestao podnositelj zahtjeva jer da je morao bi dati obavijest na zse.

Podnositelja je bilo vise nego clanova NO – poradi toga doticni nije morao slati obavijest na burzu jer nije clan istog…

Graf nagovješta promjenu trenda. Vidjet ćemo danas i sutra je li tako [smiley]

jovica: ” ” Ne brini nije nestao podnositelj zahtjeva jer da je morao bi dati obavijest na zse. ” Podnositelja je bilo vise nego clanova NO – poradi toga doticni nije morao slati obavijest na burzu jer nije clan istog…

U redu,oprosti,dotični je onda spomenut u mom ranijem postu.
Još jednom oprosti,krivo sam skužio.

kukurijek: ” jovica: ” ” Ne brini nije nestao podnositelj zahtjeva jer da je morao bi dati obavijest na zse. ” Podnositelja je bilo vise nego clanova NO – poradi toga doticni nije morao slati obavijest na burzu jer nije clan istog… ” U redu,oprosti,dotični je onda spomenut u mom ranijem postu. Još jednom oprosti,krivo sam skužio.

cemu isprike, nema potrebe, samo ispravih.
sve uredu [thumbsup]

kukurijek: ” pregled stanja od 06.01. do 27.02. da se vidi tko je kupovao, a tko prodavao: 1. Erste – 287kom 2. Tomo – 76kom 3.HPB – 71kom 4. nestao i podnositelj prijedloga min. – 56kom 1. trezor +379 2. Nava +375 3. Podravska + 204 Od 27.02. do 04.03. Jozo prodao 94kom – ponovno pritisak…. i racunajte sa T+3 da vam dani budu jasniji. pozdrav ” Ne brini nije nestao podnositelj zahtjeva jer da je morao bi dati obavijest na zse. A koliko se vidi iz top10 bježe drugi igrači ,mislim na H.M. i j.T. i vjerujem da to rade u dogovoru kako bi srušili cijenu i izazvali pobunu i paniku.

H.M. je podnositelj protuprijedloga (u muskom obliku), i nije u NO, tako da nista od objave na ZSE

čini mi se da se nešto zaljuljalo na TNSA……..

transakcija jutros na otvaranju

5.643,00 1 10:13:05
5.645,00 1 10:13:05

trenutno stanje na kupnji…….

5.717,20 6
5.717,17 3
5.702,03 11
5.702,00 2
5.701,00 3
5.681,00 2
5.680,00 2
5.675,33 7
5.675,01 10
5.674,00 2

ovi su se svi ispreskakali na kupnji prema gore u odnosu na onu transakciju jutros, moglo bi se opet desiti da kupnja bude poklopljena pred sam kraj trgovanja….[thumbsup]

Nadam se da će i danas biti poklapanja jer sam i ja među onima koji se “preskakuju” na kupnji [lol]

Nadam se da će i danas biti poklapanja jer sam i ja među onima koji se “preskakuju” na kupnji [lol]

Trenutno se odvija posljednja rovovska borba prije proboja fronte (čitaj FI). Svi koji zagrabe ispod 6000 pjevat će pobjedničku pjesmu. Osobno sam se nakrcao na višim razinama, pa mi trenutno rastu zazubice. Rado bih prodao sada neke druge dionice, (ali sve mi je odreda u crvenom) i kupio još koju TNSA. Ovisi mnogo o tome tko će prije i kakva FI podastrijeti, možda još uvijek bude vremena za ulazak na sve uža vrata![thumbsup]

Do kad mora izaći FI?

Do kad mora izaći FI?

koliko ja znam, do 31.3.2008., je tako?

Naročito mi se sviđa ovaj toranj iz grafa od posljednjih godinu dana![rolleyes]

New Report

Close