TNSA (Transadria d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TNSA (Transadria d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

sumnjam za dividendu, čini mi se da se više neće izvlačiti lova iz tnsa, niti na medaljone i zahvalnice niti nagradne plaće i sl. pa tako niti kroz dividendu. pogotovo od kada trezor mora kupovati. trezor je trošak. pogledaj malo fi.

20 milja kuna samo za dividendu? i što bi od nje imali? hajde iskreno?

idemo rasprodati imovinu i uništiti firmu. onda ok, onda i može dividenda pa i ona od 30.000kn. mislim da to nije u planu. izbila bi revolucija u rijeci.

ups, skliznuo je prstić s tastature suviše lijevo (možda ključariček vuče na tu stranu s obzirom na background). mora da su ovi na 5990 ostali jako razočarani s obzirom na stečenu naviku.

Kupnja – TNSA-R-A
20 5.988,00
4 5.808,08
1 5.803,00
2 5.720,57
4 5.720,26

Prodaja – TNSA-R-A
3 5.989,00
30 5.990,00
10 6.000,00
9 6.100,00
6 6.200,00

dragi fenomeno fulali smo i ti i ja jer smo kupovali po daleko višoj cijeni od sadašnje (a možda i buduće, to ne može nitko znati).

Mene najviše zanima da li je osnovan Policentro Duo? Da li netko to zna?
A i dalje vjerujem da je moguća dividenda puno viša od prošlogodišnje.

www.HonorarniPosao.net Biznis s manje stresa i jako dobrom zaradom -----> Domaining, trgovanje web domenama (web adresama) Ozbiljan posao, detalji na web stranici

dragi fenomeno fulali smo i ti i ja jer smo kupovali po daleko višoj cijeni od sadašnje (a možda i buduće, to ne može nitko znati).

Istina, prosječna mi je ipak previsoka i zato mi ovo trenutno stanje nikako ne odgovara, ali ja i dalje vjerujem u TNSA-R-A
[thumbsup][cool]

www.HonorarniPosao.net Biznis s manje stresa i jako dobrom zaradom -----> Domaining, trgovanje web domenama (web adresama) Ozbiljan posao, detalji na web stranici

Mene najviše zanima da li je osnovan Policentro Duo? Da li netko to zna?
A i dalje vjerujem da je moguća dividenda puno viša od prošlogodišnje.

nije, mislim na duo

fenomeno: ” Mene najviše zanima da li je osnovan Policentro Duo? Da li netko to zna? A i dalje vjerujem da je moguća dividenda puno viša od prošlogodišnje. ” nije, mislim na duo

Ja sam tražio u sudskom registru, ali ništa.
Da li itko zna što je s tim?

Dečki ne zaboravite kakve ste mailove slali pred skupštinu. Citiram:

Određeni, nemali, broj dioničara Transadrie d.d. okupljen oko dioničara i podnositelja protuprijedloga KAMEN-INŽENJERING d.o.o., Kamenić Dinka, Milković Marka, Račić Damira, Korda Zorana, Petković Vedrana, Paršić Ivice i Moire Homan, želi izborom Paršić Ivice, Kamenić Dinka, Račić Damira i Petković Vedrana za članove Nadzornog odbora Transadrie d.d. održati kontinuitet pozitivnog poslovanja društva, ali i razviti ga sukladno novim gospodarskim kretanjima i prilagoditi ga ekonomskom okruženju u kojem će se zateći “ulaskom” Republike Hrvatske u EU. Pored razvoja osnovne djelatnosti dioničari koji podržavaju protuprijedlog osobit značaj pridaju odnosu dioničara i samog društva prihvaćanjem Kodeksa korporativnog upravljanja, te uopće transparentnom i nadasve zakonitom pristupu dioničarima i poslovnim partnerima, kako u matici, tako i u povezanim društvima.

Od vas još uvijek ni riječi ni slova, čekamo pripćenja na zse , intervjue u novom listu, business hr-u, lideru.
Ako neznate kako se to radi idite kod Fudota na instrukcije

Lijep pozdrav

1. Kad će biti osnovan policentro due i kakvi su mu planovi ? ( o tome je stari Ključariček govorio u novom listu, gradnja trg. centara i sl.)

2. Kakvi se financijski efekti očekuju od tower centra tijekom 2008 g.

3. Kakvo je vaše mišljenje i mišljenje UO na otvorenu onudu predsjednika uprave Petrokemije o otkupu dionica luke šibenik?

To je špediteru potpuno nepotrebna mrtva pozicija, ne bi li taj novac bio bolje iskorišten u nove investicije kao gradnja novih “tower centara” ili skladišno distributivno logističkih centara (sa carinskim skladištem)

4. Jeste li nam dostavili točan popis svih nekretnina i kakva je njihova stvarna vrijednost potpisana od ovlaštenog procjenitelja, i po kojim cijenama se one danas vode u bilancama(100 dem, 100eur ili kolko već)
ali ne da neki forumaš šalje link nego oćemo priopćenje na zse?

5. Kakvi su fin. efekti ugovora sa Petrokenijom?

Za sad toliko

Lijep pozdrav

Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 8.071 28,07 Osnovni račun
2. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 1.081 3,76 Skrb. račun
3. CENTAR BANKA D.D. 1.029 3,58 Skrb. račun
4. HPB D.D. 943 3,28 Skrb. račun
5. TRANSADRIA D.D. RIJEKA 850 2,96 Osnovni račun +20
6. NAVA BANKA D.D. ZAGREB 843 2,93 Osnovni račun +20
7. PODRAVSKA BANKA D.D. 679 2,36 Skrb. račun
8. JOZIĆ TOMO 604 2,10 Osnovni račun -20
9. EIG D.D. 525 1,83 Osnovni račun
10. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 388 1,35 Skrb. račun
Ukupno: 52,21

Što ovca ležeć' vidi daleko nije...

Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa 1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 8.071 28,07 Osnovni račun 2. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 1.081 3,76 Skrb. račun 3. CENTAR BANKA D.D. 1.029 3,58 Skrb. račun 4. HPB D.D. 943 3,28 Skrb. račun 5. TRANSADRIA D.D. RIJEKA 850 2,96 Osnovni račun +20 6. NAVA BANKA D.D. ZAGREB 843 2,93 Osnovni račun +20 7. PODRAVSKA BANKA D.D. 679 2,36 Skrb. račun 8. JOZIĆ TOMO 604 2,10 Osnovni račun -20 9. EIG D.D. 525 1,83 Osnovni račun 10. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 388 1,35 Skrb. račun Ukupno: 52,21

Jel moguce da NAVA banka kupuje za trezor? (Pa da joj kasnije izvan burze proda dionice.)

Dečki ne zaboravite kakve ste mailove slali pred skupštinu. Citiram:

Određeni, nemali, broj dioničara Transadrie d.d. okupljen oko dioničara i podnositelja protuprijedloga KAMEN-INŽENJERING d.o.o., Kamenić Dinka, Milković Marka, Račić Damira, Korda Zorana, Petković Vedrana, Paršić Ivice i Moire Homan, želi izborom Paršić Ivice, Kamenić Dinka, Račić Damira i Petković Vedrana za članove Nadzornog odbora Transadrie d.d. održati kontinuitet pozitivnog poslovanja društva, ali i razviti ga sukladno novim gospodarskim kretanjima i prilagoditi ga ekonomskom okruženju u kojem će se zateći “ulaskom” Republike Hrvatske u EU. Pored razvoja osnovne djelatnosti dioničari koji podržavaju protuprijedlog osobit značaj pridaju odnosu dioničara i samog društva prihvaćanjem Kodeksa korporativnog upravljanja, te uopće transparentnom i nadasve zakonitom pristupu dioničarima i poslovnim partnerima, kako u matici, tako i u povezanim društvima.

Od vas još uvijek ni riječi ni slova, čekamo pripćenja na zse , intervjue u novom listu, business hr-u, lideru.
Ako neznate kako se to radi idite kod Fudota na instrukcije

Lijep pozdrav

prepoznajem pismo, ne moraš mi vjerovati ali posran sam jednako kao i ti, (možda i više) da bih riječ rekao, to što si napisao i pitanja koja si postavio u potpunosti stoje. na tvom mjesto bih bio zelen od bijesa. zapravo i jesam. možda i više od tebe.

ne slažem se da luka šibenik ne znači ništa, vjerujem da znači puno. kad odem do ureda staviti ću usporednu analizu luke šibenik i luke ploče (u mojoj izvedbi tako da to treba uzeti s rezervom) pa ćete vidjeti koliko vrijedi taj udio u novčanim jedinicama. ova cijena tnsa je smiješna. međutim slaba nam je to utjeha zar ne?

ilijaivka:

Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa 1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 8.071 28,07 Osnovni račun 2. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 1.081 3,76 Skrb. račun 3. CENTAR BANKA D.D. 1.029 3,58 Skrb. račun 4. HPB D.D. 943 3,28 Skrb. račun 5. TRANSADRIA D.D. RIJEKA 850 2,96 Osnovni račun +20 6. NAVA BANKA D.D. ZAGREB 843 2,93 Osnovni račun +20 7. PODRAVSKA BANKA D.D. 679 2,36 Skrb. račun 8. JOZIĆ TOMO 604 2,10 Osnovni račun -20 9. EIG D.D. 525 1,83 Osnovni račun 10. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 388 1,35 Skrb. račun Ukupno: 52,21

Jel moguce da NAVA banka kupuje za trezor? (Pa da joj kasnije izvan burze proda dionice.)

sumnjam.

New Report

Close