TNSA (Transadria d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TNSA (Transadria d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nadam se i ja,al malo si ga pretjerao….
[cool]

prilično je pretjerao.

fenomeno: ” Stvarno zanimljivo[cool] Nisam vjerovao da će pasti ovako nisko, ali sada mi je to baš interesantno[proud] ” Da, pogotovo ako si unutra [shocked]

Jesam. Ne veseli me, ali mi je interesantno. Vjerujem u TNSA-R-A pa ne čupam kosu, iako nisam poremećen i naravno da bih radije da je za desetak tisuća skuplja

www.HonorarniPosao.net Biznis s manje stresa i jako dobrom zaradom -----> Domaining, trgovanje web domenama (web adresama) Ozbiljan posao, detalji na web stranici

SLAVE:

[cool]

prilično je pretjerao.

Da… pretjerao ili ne, prije godinu dana prijatelj mi s prosjekom 5.500 kn za kupnju dionice nije izlazio na 10.000. Kaže vrijedi više. Ja isto čekam kao i on. Valjda se neću usr..i.
Ima njh dosta koji misle da vrijedi više i onih koji mole Boga da vrijedi više jer su ulazili na +10.000.
Ako sam dobro vidio P/E je ispod 10.
Drukeraj je počeo ponovo pa mu se ja pridružujem.

Evo da i ja novu vijest postavim, a ne samo da drukam za gore. Sram me bilo.

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/270-08-TNSA_vlastite.pdf

Za PD-a.

Kad ćeš me skinuti sa “monitoringa”? Prošla godina kako pišem. (Baš sam se raspisao – svih 50)

Novi sastav Uprave sigurno će povećati cijenu dionice, i … zato kupujteeeeee!!!

Baš nešto mislim…
Sad su aktualne teme o DIVIDENDI.
Možda ovdje bude “teška” dividenda jer su imali puno prodaje i profita pa time nabildaju cijenu.
Jel ko zna kak je bila dividenda u zadnje 2 godine??
TX.

PEYO vizionar slijepac, kolekcionar minusa

Prošle godine 200 kn,a pretprošle ništa (nisam siguran za ovo drugo).

Baš nešto mislim… Sad su aktualne teme o DIVIDENDI. Možda ovdje bude “teška” dividenda jer su imali puno prodaje i profita pa time nabildaju cijenu. Jel ko zna kak je bila dividenda u zadnje 2 godine?? TX.

Nije isključeno da bude ogromna dividenda, ali mislim da to ovisi o planovima daljnjih ulaganja u dealu s Policentrom, tj. Policentrom Duo. Da li netko zna da li je osnovan?

www.HonorarniPosao.net Biznis s manje stresa i jako dobrom zaradom -----> Domaining, trgovanje web domenama (web adresama) Ozbiljan posao, detalji na web stranici

Hugo G.: ”
SLAVE: ”
[cool]

prilično je pretjerao.

Da… pretjerao ili ne, prije godinu dana prijatelj mi s prosjekom
5.500 kn za kupnju dionice nije izlazio na 10.000. Kaže vrijedi više.
Ja isto čekam kao i on. Valjda se neću usr..i.
Ima njh dosta koji misle da vrijedi više i onih koji mole Boga da
vrijedi više jer su ulazili na +10.000. Ako sam dobro vidio P/E je
ispod 10. Drukeraj je počeo ponovo pa mu se ja pridružujem.

i ja sam mislio kao i ostali, mislim i dalje, ali da će nakon FI-a na 14kkn je znanstvena fantastika.

p/e 10, to je ok ali obrati pažnju na poslovne rezultate.

Baš nešto mislim…
Sad su aktualne teme o DIVIDENDI.
Možda ovdje bude “teška” dividenda jer su imali puno prodaje i profita pa time nabildaju cijenu.
Jel ko zna kak je bila dividenda u zadnje 2 godine??
TX.

š

nije li bilo riječi o 12.000kn [angry]

vatreni: ” Baš nešto mislim… Sad su aktualne teme o DIVIDENDI. Možda ovdje bude “teška” dividenda jer su imali puno prodaje i profita pa time nabildaju cijenu. Jel ko zna kak je bila dividenda u zadnje 2 godine?? TX. ” š nije li bilo riječi o 12.000kn [angry]

Da će na 14000 sada nakon FI nema šanse, ali ta cifra je puno ispod mog targeta, samo što mi se čini da ću još neko vrijeme morat pričekat.
A dividenda od 12000 se najavljivala prije nešto više od godinu dana, ali je tih 12000 palo na 200 kn.
Mada koliko se sjećam kolega Hugo, mislim da smo se bili složili kako bi ove godine mogla biti oko 700 Kn.
Sve u svemu, mislim da nismo fulali što smo tu, osim što trenutno izgleda užasno
[proud]

New Report

Close