TNSA (Transadria d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TNSA (Transadria d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Jel to juče bila TNSA bez prometa il mi se priviđa??????[lol] [lol] [lol]

PEYO vizionar slijepac, kolekcionar minusa

Mislim da jasno da treba aktivirati udrugu ili [pray]

Pa, nije ni to loša ideja. Kupnja dionica na burzi sa strane TNSA odvija se dosta sporo, a pozitivnih vijesti (zapravo nikakvih vijesti) nema, pa je dionica zapala u letargiju. Nadam se da će GFI biti veliko pozitivno iznenađenje i da će u njemu prikazati sve dobre stvari koje su se odigrale u 4Q 2007., a u protivnom bi trebalo vidjeti zaslužuje li NO i dalje povjerenje dioničara ili je vrijeme za promjene. [wink]

Ignore: KressoM, delux

Mislim da je vrijeme za promijene kod NO Transice…vidjet ćemo krajem trećeg mjeseca…

Mislim da je vrijeme za promijene kod NO Transice…vidjet ćemo krajem trećeg mjeseca…

Imam 15 dionica pa me zanima da li tko od kolega ima u planu sakupljati punomoći uskoro…..može i na PM.

Vidim da većina vas noć koristi za pisanje i svekoliko komentiranje na temu TNSA, no da li netko zna nešto više o nekakvim promjenama u upravi ??????

Da bar netko nešto zna, a i taj koji zaista zna, vjeruj mi tu informaciju će zadržat za sebe… A i dok netko kaže išta korisno vezano uz transicu uvijek se javi famozni moderator. Tako da bilo kakvo piskaranje po forumu je ništa drugo nego dobar način da se skrati vrijeme.

Ekipa, čuo sam se sa Jasnom iz Transice maloprije, i upitao sam je kada će biti objavljen GFI: citiram:”a slušajte do 31.03.2008.će sigurno bit”. Na pitanje kakav je izvještaj zabrinut sam za svoj ulog: “takve informacije Vam nemogu dati no na Vašem mjestu ja se nebih brinula”.

Živjela teta Jasna!!!!!!!!!!!!!!![thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]

PEYO vizionar slijepac, kolekcionar minusa

E stvarno se hrpa nadobudnih!!! Baš me zanima da i diiničari Podravke tako zovu člana uprave za financije i pitaju ga kad će izvještaji i kakvi će biti!!!!

Budućnost Transadrije je koma, a koma je zbog vlasnika kao što ste vi!!!! Skupila se hrpa sirotanovića, i oni bi upravljali firmom. A tresu se nad cijenom dionice, da li ide par % ovamo ili onamo. I koje ideje! Ajmo, trezor, kupuj, da ne pada cijena!!!!

A tko vam je sada kriv! Ne čini li vam se da vam polako nestaju krivci?????

Ajde ti nama lijepo Pero Degen objasni o čemu se ovdje radi…

Bit će da smo mi nešto važno propustili…[smiley]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

5810 [sealed]

Kupnja – TNSA-R-A
5 5.800,00
10 5.620,00
1 5.600,01
12 5.600,00
3 5.400,00

Prodaja – TNSA-R-A
1 5.950,00
2 5.978,59
9 5.978,74
1 5.979,00