Nikakvih vijesti nema već mjesecima. Uskoro će godišnje izvješće. Već sam i zaboravio što se za to pričalo. Dobit od Policentra će biti iskazana? 20 miliona eura? 7 miliona eura? Može neki podsjetnik??
Nikakvih vijesti nema već mjesecima. Uskoro će godišnje izvješće. Već sam i zaboravio što se za to pričalo. Dobit od Policentra će biti iskazana? 20 miliona eura? 7 miliona eura? Može neki podsjetnik??
[bye]
Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 8.071 28,07 Osnovni račun
2. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 1.083 3,77 Skrb. račun -4
3. CENTAR BANKA D.D. 1.029 3,58 Skrb. račun
4. HPB D.D. 972 3,38 Skrb. račun
5. NAVA BANKA D.D. ZAGREB 753 2,62 Osnovni račun +15
6. TRANSADRIA D.D. RIJEKA 734 2,55 Osnovni račun
7. PODRAVSKA BANKA D.D. 699 2,43 Skrb. račun
8. JOZIĆ TOMO 669 2,33 Osnovni račun
9. EIG D.D. 525 1,83 Osnovni račun
10. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 452 1,57 Skrb. račun
Ukupno: 52,12
Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 8.071 28,07 Osnovni račun
2. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 1.081 3,76 Skrb. račun
3. CENTAR BANKA D.D. 1.029 3,58 Skrb. račun
4. HPB D.D. 962 3,35 Skrb. račun
5. TRANSADRIA D.D. RIJEKA 784 2,73 Osnovni račun
6. NAVA BANKA D.D. ZAGREB 758 2,64 Osnovni račun
7. PODRAVSKA BANKA D.D. 686 2,39 Skrb. račun
8. JOZIĆ TOMO 669 2,33 Osnovni račun
9. EIG D.D. 525 1,83 Osnovni račun
10. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 452 1,57 Skrb. račun
Ukupno: 52,22
Da se podsjetimo na ovu odluku…….http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/805-07-TNSA_obavijest.pdf….
Do sad su vec ulozili priblizno 6 mil kuna u kupnju vlastitih dionica….
Pozdrav
20 milina eura sigurno ne (kuna???). Prodaja dionica Kvarner bnke i PIKA Rijeka (objavljene cifre). Po mom mišljenu za prošlu godinu vrlo dobro.[yawn]
moneymaker: ” Nikakvih vijesti nema već mjesecima. Uskoro će godišnje izvješće. Već sam i zaboravio što se za to pričalo. Dobit od Policentra će biti iskazana? 20 miliona eura? 7 miliona eura? Može neki podsjetnik?? ” 20 milina eura sigurno ne (kuna???). Prodaja dionica Kvarner bnke i PIKA Rijeka (objavljene cifre). Po mom mišljenu za prošlu godinu vrlo dobro.[yawn]
O kakvim je to veličinama riječ, najprije milijuni eura, …onda kune, što će još biti do kraja, tko zna??? Samo se nagađa. Ima li netko konkretne brojke?
Lijepo bih molio mišljenje starih TRANSADRIJAŠA ako ih još ima,što li se to događa sa TNSA sve su dionice manje-više u plusu,a mi tonemo.Da li se očekuje loše izvješće ili smo propali jer već mjesecima nema nikakvih vjesti osim što uprava dokupljuje na kapaljku.Zahvaljujem unaprijed na koreknoj informaciji.[thumbsup]
” O kakvim je to veličinama riječ, najprije milijuni eura, …onda kune, što će još biti do kraja, tko zna??? Samo se nagađa. Ima li netko konkretne brojke?
[/quote]
A nova je uprava smjenila staru jer su ovi bili NETRANSPARENTNI[/quote][angry] [angry] [angry] [sealed]
Lijepo bih molio mišljenje starih TRANSADRIJAŠA ako ih još ima,što li se to događa sa TNSA sve su dionice manje-više u plusu,a mi tonemo.Da li se očekuje loše izvješće ili smo propali jer već mjesecima nema nikakvih vjesti osim što uprava dokupljuje na kapaljku.Zahvaljujem unaprijed na koreknoj informaciji.[thumbsup]
Vidiš da nitko više ne piše na ovoj temi. Svi se pogubili negdje. Nadam se da NO radi na onome što je bilo obećano tokom ljeta. Ako radi onako kao što su pričali ja se za ovu firmu, a sukladno tome i dionicu, NE BOJIM. Bolje da se šuti i radi, nego da se laprda po forumima. Ali da je ugodno gledati da se borimo na 6K, i nije.