TNSA (Transadria d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TNSA (Transadria d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Može k/p? hvala

Odem u 14.45h od kuće i što vidim!!?? Pa šta se dogodilo? Može neki info?

Ma transica se još dobro drži sve pada pa mora i ona koji posto, samo nema naloga na kupnji, i to mi nije jasno.

daj stavi neko k/p na zatvaranju

TRANSADRIA D.D. RIJEKA/REDOVNA TNSA-R-A

Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 8.071 28,07 Osnovni račun
2. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 1.087 3,78 Skrb. račun
3. CENTAR BANKA D.D. 1.029 3,58 Skrb. račun
4. HPB D.D. 925 3,22 Skrb. račun
5. NAVA BANKA D.D. ZAGREB 704 2,45 Osnovni račun
6. JOZIĆ TOMO 689 2,40 Osnovni račun
7. PODRAVSKA BANKA D.D. 681 2,37 Skrb. račun
8. TRANSADRIA D.D. RIJEKA 591 2,06 Osnovni račun
9. EIG D.D. 525 1,83 Osnovni račun
10. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 515 1,79 Skrb. račun
Ukupno: 51,53

Ovo su totalne gluposti. Da je TNSA-R-A na 6400 ne mogu vjerovati. Da je cijela burza već tjednima, odnosno mjesecima crvena ne mogu vjerovati. Koji je razlog? Hipotekarna kriza? Nafta? Crvene ostale burze? Ma to su najveće gluposti. Ma neka mi netko kaže jedan jedini pametan razlog zašto naša burza pada ako padaju ostale burze. Samo jedan pametan razlog. NE POSTOJI. Osim što je moderno biti u padu JER PADAJU I DRUGI. Cijena nafte……..ma ima je za minimalno slijedećih sto godina, a nakon sto godina će toliko alternativnih energija biti u uporabi da se nafta neće niti imat kome prodat jer ju nitko neće željeti. Sve je prenapuhano, svi šire paniku a nema nikakvog opravdanja. Sve je ovo igra i treba se znat prilagodit, ali razloga za ove padove NEMA! Previše je budala na ovom svijetu i na ovoj burzi i to je jedini pravi razlog ovakvog stanja.

nekak mi se čini da se vraćamo u svijet realnosti, do nedavno svud je vladao optimizam, i cijene su rasle i sve si mogao prodat a sad je krenuo veliki val pesimizma i nepovjerenja a to je najveći protivnik burze…. mislim da će u budućnosti samo ” dobri ” dobro prolaziti[pray]

Ovo su totalne gluposti. Da je TNSA-R-A na 6400 ne mogu vjerovati. Da je cijela burza već tjednima, odnosno mjesecima crvena ne mogu vjerovati. Koji je razlog? Hipotekarna kriza? Nafta? Crvene ostale burze? Ma to su najveće gluposti. Ma neka mi netko kaže jedan jedini pametan razlog zašto naša burza pada ako padaju ostale burze. Samo jedan pametan razlog. NE POSTOJI. Osim što je moderno biti u padu JER PADAJU I DRUGI. Cijena nafte……..ma ima je za minimalno slijedećih sto godina, a nakon sto godina će toliko alternativnih energija biti u uporabi da se nafta neće niti imat kome prodat jer ju nitko neće željeti. Sve je prenapuhano, svi šire paniku a nema nikakvog opravdanja. Sve je ovo igra i treba se znat prilagodit, ali razloga za ove padove NEMA! Previše je budala na ovom svijetu i na ovoj burzi i to je jedini pravi razlog ovakvog stanja.

Potpisujem![kiss]

….”Sve je ovo igra i treba se znat prilagodit, ali razloga za ove padove NEMA! Previše je budala na ovom svijetu i na ovoj burzi i to je jedini pravi razlog ovakvog stanja. ”

konačno , nakon niza kojekakvih komentara, jedan pametan .[lol]

G. Dinko Klemenić je dostavio obavijest da je dana 07. veljače 2008. godine stekao 88 dionica Društva koje čine 0,31% temeljnog kapitala Izdavatelja. Nakon navedenog stjecanja posjeduje 338 dionica Društva koje čine 1,18% temeljnog kapitala Izdavatelja.

…nakupovo se Dinko[wink]

Što leži ne bježi

… grom na kraju dana[thumbsup]

… grom na kraju dana[thumbsup]

vratija se šime, vratija se šime, di je bija … [lol]

to se u stručnoj literaturi zove pardon “thundering” [rolleyes]

Ma neka mi netko kaže jedan jedini pametan razlog zašto naša burza pada ako padaju ostale burze. Samo jedan pametan razlog. NE POSTOJI.

evo barem jedan i to dosta realan i normalan – stranci povlače lovu da se vade doma…

da ne pričamo o ostalima

nema mi druge nego se zae..ti

New Report

Close