fenomeno: ” Izašlo je ” ja nevidim ništa da je izašlo.
Ma izašlo je. Dobit u III Q za jednu večeru
zse.hr
Sad sam si donio piće, sad ću zapalit cigaretu i proučit ga. Mada…[smiley5]
gumance: ” To bi trebalo biti danas, …..strpljen spašen ” A šta očekuješ ?
…puno lipih stvari, ali ne smin kazat. Bog lipi moji…
Za sada nema reakcije tržišta [smiley2]
Tomo ga još nije proučio? [smiley1]
početnik: ” http://www.zse.hr/financ/TNSA-fin2007-3Q.xls?sessionId=40b0e0c83b6a592c1338c8344de331b8 Evo ” Za sada nema reakcije tržišta [smiley2] Tomo ga još nije proučio? [smiley1]
Dodaje gasa kiperu.
početnik: ” http://www.zse.hr/financ/TNSA-fin2007-3Q.xls?sessionId=40b0e0c83b6a592c1338c8344de331b8 Evo ” Za sada nema reakcije tržišta [smiley2] Tomo ga još nije proučio? [smiley1]
Ako sam dobro shvatio u IV Q možemo očekivati 20 000 000 kn bruto dobiti
Kako bi moglo tržište reagirati danas?[smiley6]
Možda mu se ne sviđa dobit kvartala, kao ni meni, tj. nadao sam se da će biti viša. I ponovno mi se ne sviđaju troškovi osoblja. Nije ovo sociolizam nego kapitalizam, daj radnicima minimalno koliko je dovoljno da odgovorno rade i da ne štrajkaju, a nek ih lutrija i slične institucije čine sretnima.
Dobar izvještaj, dobit veća čak za 100% u odnosu na isto razdoblje lani!
Skoro 100%, ali to je to. Dobro je, posebno što je to tek 9-to mjesećno, a ne godišnje, ali samo da nisu takvi ti prokleti troškovi osoblja, ne znam kako druge, ali mene to stvarno bode u oči
[smiley5]
Ako sam dobro shvatio u IV Q možemo očekivati 20 000 000 kn bruto dobiti
Ne znam na temelju čega si to zaključio, ali ako si na temelju ovoga ona mislim da nisi u pravu.
Povrat dugovanja neće se odraziti na dobit već isključivo na tijek novca. Udio u dobiti Policentra u ukupnom iznosu od 22,5M kn već je evidentirana u FI za 2006. g. Sada je samo donesena osluka o isplati te dobiti što će opet utjecati samo na tijek novca.
Dobit od prodaje poslovnog prostora iz ove godine biti će vidljiv tek u godišnjem FI. Zbog toga sam i pitao otkuda tako velika očekivanja za 3Q.
Pozdrav