Snaga TRANSADRIJE je u njenim nekretninama. Kada bi se sada napravila procijena vrijednosti nekretnina sadašnja cijena dionice bi bila smiješna. Ovo je stvarno podcijenjena dionica, i to svi dobro znaju.
Snaga TRANSADRIJE je u njenim nekretninama. Kada bi se sada napravila procijena vrijednosti nekretnina sadašnja cijena dionice bi bila smiješna. Ovo je stvarno podcijenjena dionica, i to svi dobro znaju.
Nije još došlo vrijeme za rast cijene ove dionice, zato treba strpljenja. Kad se trezor napuni, a Tomo iskrca, onda će biti rasta.
Pozdrav!
Ovakvim tempom ima da čekamo još par godina,ali šta je to ,ipak smo svi mi uvjereni u pravu vrijednost TNSA i nikako nismo špekulativni igrači,bar što se nje tiče .[smiley2]
Za to vrijeme čemo uredno živjeti od dividende i sve 5.[smiley2]
No offence svima, snaga Transadrije nesmije biti u nekretninama vec core businessu.
No offence svima, snaga Transadrije nesmije biti u nekretninama vec core businessu.
pametno, nekretnine su samo jedan resurs pomoću kojeg tnsa može učiniti svašta. [smiley7]
Poštovani..govori Vam Zodiac
Očito nitko više ne izlazi iz ove dionice.
..da, da shvatili vrijednost i percipiraju buduća očekivanja..samo još to treba uračunati u cijenu!
Gekko: ” Očito nitko više ne izlazi iz ove dionice. ” a tko prodaje ovo danas?
ja sam danas kupovao.
Mislim da je novi menadžemnt konačno uzeo stvar u svoje ruke i brod je krenuo novim smjerom. Svi smo jako sretni i zadovoljni!!!
Mislim da je novi menadžemnt konačno uzeo stvar u svoje ruke i brod je krenuo novim smjerom. Svi smo jako sretni i zadovoljni!!!
A možda svi čekaju dobro izvješće da se iskrcaju?