Kako znaš da je trezor kupio 141 dionicu? kako doći do tog podatka? i dali znaš koliko ih trezor namjerava pokupiti i do kojeg razdoblja???[smiley1]
odeš na zse i izbrojiš sve kupljene dionice od strane trezora do sada. ja sam ih izbrojio 141. ali i ja sam samo čovjek pa je mogućnost greške uvijek moguća.
trezor bi ih trebao kupiti 2.500 komada.
Ne kužim što znači da je u tišini, kada za svaku dionicu koju kupe pošalju ubavijest na ZSE. Ja sam nabrojao 107 dionica, s ovih 20 to je 127. Kada su kupili još 14?
u tišini mislim da ne podižu naglo cijenu. ne navale pa pokupe sve dionice do 5% dnevnog rasta. sjeti se da ne smiju kupovati dionice po cijeni većoj od 5% od prijašnjeg dana.
Hvala tajkunu, nego recite vi meni kak se u cijelu priču kupnje trezora uklapa gdin. Jozić? Jel ima on ikakvog interesa prodaje ili kupnje dodatnog paketa, možda neko zna?
Hvala tajkunu, nego recite vi meni kak se u cijelu priču kupnje trezora uklapa gdin. Jozić? Jel ima on ikakvog interesa prodaje ili kupnje dodatnog paketa, možda neko zna?
on ti ima samo interes sprečavanja rasta cijene, kad se nakupi kupnja preko 8k on uključi kipera,pa iskipa,i to tako traje gotovo godinu dana. sutra ili prekosutra ćemo vidjeti na top 10 koliko je ovaj put iskipao.
nekužim ja takve likove,ako već hoće van,neka stavi tih svojih trenutnih cca 700kom,na neku cijenu 81,82,83,84 ili koju već hoće pa ćemo lagano grickati,i vjerujem da smo ga se riješili za 3-4 dana,ako ne i prije. ima ovdje ljudi koji će kupiti,neboj se Tome samo se postavi.
Sve dok trezor kupuje neće cijena značajno gore. Eventualno nakon što kupe cca 2000 komada, možda malo gore. Bojim se još tu čekanja[smiley6] da cijena poraste
Kao što je već mnogo puta ovdje spomenuto…..najbolje je zaboravit na ovu dionicu, i prodat je za neke 3 godine za 30-tak tisuća po komadu. Dionica definitivno vrijedi, tj. trenutno ne vrijedi, ali će vrijediti, i to jako puno!!! Dobro sam se udubio u TNSA-R-A i po ničemu ne mogu zaključiti da kroz koju godinu neće vrijediti bar 30k, to tada će se i katalizirati vlasnička struktura. Što se poslovanja tiče, o tome stvarno nemam volje ponovno pisat, također niti o nekretninama i očekivanjima od Towera i novih ulaganja. Čekat, vjerovat i planirat gdje bi htjeli kupit kuću, jer tko god ima solidan broj dionica TNSA, za koju godinu će si moć priuštit puno toga luksuznog.[smiley1].
Ja gledam Konzum i žalim što nisam kupio prije 3 godine za 3000 Kn po komadu, tako će netko gledat TNSA-R-A za 3 godine i žalit što je danas nije kupio po ovih smješnih 7000-8000 Kn. Da ne potaknem daljnju raspravu, uopće ne pokušavam usporedit Konzum i Transadriju kao društva, nego samo cijenu[smiley2].
Slažem se stobom fenomeno, ulazak u ovu dionicu dugoročno nemože biti loše. Trebalo bi spomenuti da je ova dionica svrstana u BEX index pod vrlo dobru ocjenu, definirana je kao relativno sigurno ulaganje na temelju fundamenta.(taj članak se nalazio u Jutarnjem listu)
Kao što je već mnogo puta ovdje spomenuto…..najbolje je zaboravit na
ovu dionicu, i prodat je za neke 3 godine za 30-tak tisuća po komadu.
Dionica definitivno vrijedi, tj. trenutno ne vrijedi, ali će vrijediti,
i to jako puno!!! Dobro sam se udubio u TNSA-R-A i po ničemu ne mogu
zaključiti da kroz koju godinu neće vrijediti bar 30k, to tada će se i
katalizirati vlasnička struktura. Što se poslovanja tiče, o tome
stvarno nemam volje ponovno pisat, također niti o nekretninama i
očekivanjima od Towera i novih ulaganja. Čekat, vjerovat i planirat
gdje bi htjeli kupit kuću, jer tko god ima solidan broj dionica TNSA,
za koju godinu će si moć priuštit puno toga luksuznog.[smiley1].
Ja gledam Konzum i žalim što nisam kupio prije 3 godine za 3000 Kn po
komadu, tako će netko gledat TNSA-R-A za 3 godine i žalit što je danas
nije kupio po ovih smješnih 7000-8000 Kn. Da ne potaknem daljnju
raspravu, uopće ne pokušavam usporedit Konzum i Transadriju kao
društva, nego samo cijenu[smiley2].
ima jedna, IMHO, vrlo nezgodna stvar u toj priči. a to je tržište. da ne ispadne kako dociram jer mi nije namjera, postavio bih pitanje nisu li ciklička kretanja tržišta uobičajena i neizbježna pojava?