TNSA (Transadria d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TNSA (Transadria d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

maestro:

Ima raznih towera. A ima jedan u Ri. A taj nam je najmiliji….i njega čekamo. A on nam nešto važno želi reći vrlo, vrlo skoro [smiley11] ”
Nije to valjda ovaj? http://www.tower-center-rijeka.com/tower_centar.aspx

da to je taj,ali to čemo se još načekati,imate na novostima ZSE,početak 2008.god

[/quote]

Ako mi možete reći koliki je TNSA udio u ovome?

Našao sam na novostima ZSE.

HVALA!

Molio bih iskusnije kolege da mi nešto objasne.

Ako je prodan udio u vrijednosti 50.000.000 eura (365.000.000 kn), a TNSA ima 28.755 dionica, onda samo to vrijedi 12.693 kn po dionici, ili krivo računam.
Ako je tako, onda je sadašnja cijena odlična kupovina.
Vrtim forum unatrag i ne mogu nači u zadnjih godinu dana niti jednu lošu vijest.
Nije mi jasno.[smiley9]

Mnogima nije jasno. Ja sam ulazio na 9-10 tisuca i stvarno mi nije jasno[smiley1] Ova dionica mi predstavlja najsmjesniji dio portfelja i nije mi zao gubitka jer mi u TNSA smo ti egzoticna vrsta. Osjecam privilegiju biti transadrijas.. a nagrada mora jednom doci, do tada farsa traje.[smiley9]

Trebala bi država dat poticaj 20kn po dionici HT ko što daju za svinje

Vjerujem da će nagrada doći, a dok jednom dođe svima će biti žao što nisu bili dio priče Transadrie. Mislim da će nagrada doći vrlo skoro, barem se nadam!

Molio bih iskusnije kolege da mi nešto objasne. Ako je prodan udio u vrijednosti 50.000.000 eura (365.000.000 kn), a TNSA ima 28.755 dionica, onda samo to vrijedi 12.693 kn po dionici, ili krivo računam. Ako je tako, onda je sadašnja cijena odlična kupovina. Vrtim forum unatrag i ne mogu nači u zadnjih godinu dana niti jednu lošu vijest. Nije mi jasno.[smiley9]

Krivo računaš.[smiley2]

koliko je ovdje novih optimista.
predugo sam u tnsa,da bi se dao zaje…

Ja sam u transici vise od godinu dana. Kupovao po 10.000, prodavao po 8000, pa kupovao po 6000, pa prodavao na 8000 i jedno znam- nikada mi nije dosadno bilo. i sad sam debelo unutra i cekam bolje dane koji moraju doci, ja vjerujem brzo!

PS. necija opaska da smo svi mazohisti koji smo unutra, definitivno stoji! [smiley2]

maestro: ”
Molio bih iskusnije kolege da mi nešto objasne. Ako je prodan udio u
vrijednosti 50.000.000 eura (365.000.000 kn), a TNSA ima 28.755
dionica, onda samo to vrijedi 12.693 kn po dionici, ili krivo
računam
. Ako je tako, onda je sadašnja cijena odlična kupovina.
Vrtim forum unatrag i ne mogu nači u zadnjih godinu dana niti jednu
lošu vijest. Nije mi jasno.[smiley9] ”
Krivo računaš.[smiley2]

pogledaj si u komentarima zadnjih izvješća kako tnsa sudjeluje u wtc-u i tornju. to jasno piše. ostalo je za enigmatičare. uglavnom.

Kako polagano i u tišini skupljaju i cijena je konstantno na mjestu. Svaka im čast. Međutim to je tek 141 dionica kupljena od strane trezora.

Transadria d.d. – stjecanje vlastitih dionica
(2007-10-22)

Transadria d.d. izvjestila je da je 18.10.2007. stekla 20 vlastitih dionica.

Vaš link

Kako znaš da je trezor kupio 141 dionicu? kako doći do tog podatka? i dali znaš koliko ih trezor namjerava pokupiti i do kojeg razdoblja???[smiley1]

Kako polagano i u tišini skupljaju i cijena je konstantno na mjestu. Svaka im čast. Međutim to je tek 141 dionica kupljena od strane trezora. Transadria d.d. – stjecanje vlastitih dionica (2007-10-22) Transadria d.d. izvjestila je da je 18.10.2007. stekla 20 vlastitih dionica. Vaš link

Ne kužim što znači da je u tišini, kada za svaku dionicu koju kupe pošalju ubavijest na ZSE.

Ja sam nabrojao 107 dionica, s ovih 20 to je 127. Kada su kupili još 14?

I love the Smell of Profits in the Morning

New Report

Close