TNSA (Transadria d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TNSA (Transadria d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ovo je stvarno smijesno, cijeli dan se lupa po bidu[smiley7]

Što leži ne bježi

Čujem da je poanta mogućeg rasta u objavi fin. izvještaja (treći kvartal), navodno je izvještaj spreman, samo vlasnici tempiraju njegovu objavu.[smiley1]

Čujem da je poanta mogućeg rasta u objavi fin. izvještaja (treći kvartal), navodno je izvještaj spreman, samo vlasnici tempiraju njegovu objavu.[smiley1]

Nema tu rasta dok je Tomo s nama.Baš me zanima stanje top 10 od jučerašnjeg dana,DOTIČNI GOSPODIN JE SIGURNO 150KOM ISKIPAO AKO NE I VIŠE.

Evo ćim je mali Jovica izašao mi gore Jovica valjda nisi sve prodao jer izgleda da i mi nakon dugo vremena krećemo

Šta imaš sad za reći?
Ja nisam prodavao,a vidiš šta se desilo,opet smo gdje smo i bili.
Taj scenarij sam pretpostavljao zato sam i prodao par komada,prije nekoliko dana po 7950kn,i uhvatio na drugim dionicama 20-30%,a nadam se da ću i još uhvatiti zarade,i kad vidim priliku onda ću se full nakrcati transice.

Pa daj onda reci kad ti pretpostavljaš da bi mogao biti rast? Meni isto nije jasno zakaj se tak malo trgovalo u petak, ko da je netko blokirao prodaju?

Pa daj onda reci kad ti pretpostavljaš da bi mogao biti rast? Meni isto nije jasno zakaj se tak malo trgovalo u petak, ko da je netko blokirao prodaju?

udaraj po asku pa će biti rast.

Nije nitko blokirao prodaju već su kupci vidjeli kako je jaka prodaja i zašto da onda kupuju po 8500 i više, kad lijepo mogu na manje od 8000?

Trhiller: ” Pa daj onda reci kad ti pretpostavljaš da bi mogao biti rast? Meni isto nije jasno zakaj se tak malo trgovalo u petak, ko da je netko blokirao prodaju? ” Nije nitko blokirao prodaju već su kupci vidjeli kako je jaka prodaja i zašto da onda kupuju po 8500 i više, kad lijepo mogu na manje od 8000?

Sve što se kupi ispod 8000 je jako dobra investicija, međutim sve će teže biti kupovati ispod te cijene, ako ne i nemoguće. Mislim da je 8000 dno ove dionice u idućem tjednu i može samo UP.
Već sam je više puta kupovao i prodavao, i pri tome dobro zaradio, ali taj trend gore-dole nije više održiv, nažalost ! Osobno bih rado dokupio još ali samo ispod 8000.[smiley2]

ides:

Trhiller: ” Pa daj onda reci kad ti pretpostavljaš da bi mogao biti rast? Meni isto nije jasno zakaj se tak malo trgovalo u petak, ko da je netko blokirao prodaju? ” Nije nitko blokirao prodaju već su kupci vidjeli kako je jaka prodaja i zašto da onda kupuju po 8500 i više, kad lijepo mogu na manje od 8000?

Sve što se kupi ispod 8000 je jako dobra investicija, međutim sve će teže biti kupovati ispod te cijene, ako ne i nemoguće. Mislim da je 8000 dno ove dionice u idućem tjednu i može samo UP.
Već sam je više puta kupovao i prodavao, i pri tome dobro zaradio, ali taj trend gore-dole nije više održiv, nažalost ! Osobno bih rado dokupio još ali samo ispod 8000.[smiley2]

Jesi li baš siguran da se neće više moći kupovat ispod 8000?

Po meni će izvještaj biti vrlo bitan za cijenu ove dionice kratkoročno, a ako burzovnim igračima bude nedovoljno dobar mogli bi potonuti opet na 7000-7500. Ovako iz glave, sumnjam da su ljetni mjeseci mogli donijeti neku veliku dobit, tu je bila skupština i vrlo neizvjesno vrijeme pred nju, kao i sezona godišnjih odmora.

Vidjećemo!

Slažem se, i ja mislim da će se teško ova dionica održat ispod 8 tis.kn., no nikad neznaš, mislim da će biti neminovan rast u budućem vremenu(ako ne i kratkoročno), kruže glasine da je kvartalni izvještaj super pa ćemo vidjet, nije mi samo jasno zašto se u četvrtak udaralo po asku i dostiglo preko 3.mil prometa, a u petak trgovine opće nije bilo??

Ima raznih towera. A ima jedan u Ri. A taj nam je najmiliji….i njega čekamo. A on nam nešto važno želi reći vrlo, vrlo skoro [smiley11]
[/quote]

Nije to valjda ovaj?
http://www.tower-center-rijeka.com/tower_centar.aspx

Ima raznih towera. A ima jedan u Ri. A taj nam je najmiliji….i njega čekamo. A on nam nešto važno želi reći vrlo, vrlo skoro [smiley11]
Nije to valjda ovaj? http://www.tower-center-rijeka.com/tower_centar.aspx
[/quote]
da to je taj,ali to čemo se još načekati,imate na novostima ZSE,početak 2008.god

New Report

Close