Napokon se i nas neko sjetio.
[smiley2]
Ima li ovo veze sa rastom cijene:
Transadria d.d. – prodaja dionica PIK Rijeka d.d.
(2007-10-18)
Transadria d.d. izvjestila je da je 18.10.2007. u cijelosti realizirala prodaju 12.423 dionica PIK Rijeka d.d.
http://www.zse.hr/newsindetail.php?sessionId=08625f30e051e237d1e0ee1c349cd5b6&newsId=3196&issuerId=
JOE BARABA: ” Evo ćim je mali Jovica izašao mi gore Jovica valjda nisi sve prodao jer izgleda da i mi nakon dugo vremena krećemo ” jovica je prodao samo par komada,i to prije par dana,ali isti taj jovica se vrati u času,među ovo društvo,sa duplo više komada.
[/quote
ma znam morao sam te malo piknut ne možeš toliko drukat pa sve prodat na 7900
NHF
Ima li ovo veze sa rastom cijene:
Transadria d.d. – prodaja dionica PIK Rijeka d.d.
(2007-10-18)
Transadria d.d. izvjestila je da je 18.10.2007. u cijelosti realizirala prodaju 12.423 dionica PIK Rijeka d.d.
http://www.zse.hr/newsindetail.php?sessionId=08625f30e051e237d1e0ee1c349cd5b6&newsId=3196&issuerId=
nakon krasnog čišćenja nastupaju paničari !!!!!
joj, sam’ da ne zaradimo puno….
inače divan dan za DEJTREDANJE!!!!![smiley1]
JOE BARABA: ” Evo ćim je mali Jovica izašao mi gore Jovica valjda nisi sve prodao jer izgleda da i mi nakon dugo vremena krećemo ” jovica je prodao samo par komada,i to prije par dana,ali isti taj jovica se vrati u času,među ovo društvo,sa duplo više komada. [/quote ma znam morao sam te malo piknut ne možeš toliko drukat pa sve prodat na 7900 NHF
rekao sam ti da nisam sve prodao,a drukat ću i dalje jer znam da će ova dionica vrijediti,samo dok se ne riješimo ovih debosa koji nas vrate gdje smo bili.
Iskreno pretpostavljao sam da će tako biti,sad sam se samo još jednom uvjerio.
JOE BARABA: ” Evo ćim je mali Jovica izašao mi gore Jovica valjda nisi sve prodao jer izgleda da i mi nakon dugo vremena krećemo ” jovica je prodao samo par komada,i to prije par dana,ali isti taj jovica se vrati u času,među ovo društvo,sa duplo više komada. [/quote ma znam morao sam te malo piknut ne možeš toliko drukat pa sve prodat na 7900 NHF
rekao sam ti da nisam sve prodao,a drukat ću i dalje jer znam da će ova dionica vrijediti,samo dok se ne riješimo ovih debosa koji nas vrate gdje smo bili.
Evo ja danas ušao sa par komada po prvi put u ovu dionicu.Privukli me fundamenti i trenutna cijena.Međutim odma sam se uvjerio da je ili puna drhtavih ručica ili trejdera…a moguće i oboje.Svejedno srdačan pozdrav svima
Jovica ne moraš mi 3X ponavljat skužio sam i prije da nisi sve prodao
nego reci ti meni koliko su zaradili na pikr ako znaš otprilike koliki im
je ulaz
Evo ja danas ušao sa par komada po prvi put u ovu dionicu.Privukli me fundamenti i trenutna cijena.Međutim odma sam se uvjerio da je ili puna drhtavih ručica ili trejdera…a moguće i oboje.Svejedno srdačan pozdrav svima
Dobro nam došao u kluba mazohista.
Nadam se da se neće nitko uvrijediti.[smiley11]
”
Dobro nam došao u kluba mazohista.
Nadam se da se neće nitko uvrijediti.[smiley11]
[/quote
Zar je takva situacija ovde?ja sam mislio da je samo KABA za mazohiste?
[smiley4]