TNSA (Transadria d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TNSA (Transadria d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

sin je ušao u upravu[smiley5][smiley3][smiley4][smiley8][smiley16]

što mislite da je razlog?

dogovor?
NO nemoćan?
lisica lukava?

nema mi druge nego se zae..ti

Dogovor!!!
Tako su se dogovorili odmah nakon Skupštine na kojoj je novi NO stvari u svoje ruke.

sin je ušao u upravu[smiley5][smiley3][smiley4][smiley8][smiley16]

Za mene je to odlična vijest ako je točna.
Barem če stari imati sigurnost da je sina dobro smjestio,a to bi se moglo pozitivno reflektirati i na nas dioničare.

kljuco mlađi je navodno puno mekši od tate, sto pogoduje nama dionicarima

[b]JA SAM BIBER, MORAO SAM PROMJENITI NICK[/b]

Meni je ok čovjek.

Vidim ljudi da ne pratite baš ovu dionicu pa nitko nije vidio šta je dostavljeno na ZSE.

Uprava je dobila jednog novog člana, već jučer je službeno objavljeno ono što se u kuloarima priča već nekoliko dana!

Vaš link

Vidim ljudi da ne pratite baš ovu dionicu pa nitko nije vidio šta je dostavljeno na ZSE. Uprava je dobila jednog novog člana, već jučer je službeno objavljeno ono što se u kuloarima priča već nekoliko dana! Vaš link

zaokupljeni su HT-om.
daj ti meni reci kad čemo opet na janjetinu?

ides:

Vidim ljudi da ne pratite baš ovu dionicu pa nitko nije vidio šta je dostavljeno na ZSE. Uprava je dobila jednog novog člana, već jučer je službeno objavljeno ono što se u kuloarima priča već nekoliko dana! Vaš link

zaokupljeni su HT-om.
daj ti meni reci kad čemo opet na janjetinu?

Skoro, vrijeme je da se sve to naplati, al tada će to biti kamata na kamatu [smiley2]

Bolje da dionica trenutno nije u fokusu, nakon svega šta se događalo sa dionicom bolje je da se malo “sakrije” a već će ona opet ući u fokus svekolike hrvatske investitorske javnosti kad pređe petnajsticu.
Miran u upravnom odboru!Pozitivno, malo će amortizirat starog.

Uf ljudi,
ja sam na ovu dionicu odavno zaboravio u svom portfelju.
Necu ni prodavat ni kupovat, a bome se ni zivcirat barem do FI za 2007.

Uf ljudi, ja sam na ovu dionicu odavno zaboravio u svom portfelju. Necu ni prodavat ni kupovat, a bome se ni zivcirat barem do FI za 2007.

Ja prodavat neću a kupovati hoću,svu zaradu na ostalim dionicama trpam u TNSA.

Ja prodavat neću a kupovati hoću,svu zaradu na ostalim dionicama trpam u TNSA.

I onu negativnu?!? [smiley2][smiley2][smiley2]Šala…
Još ćemo malo čekati, još malo…dok se figure zagriju i ploča podmaže, ne može na suho…[smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

New Report

Close