jovica: ” Mislim da je vrijeme da konačno krene i naša TNSA. ” [smiley2] ja to mislim od prosinca [smiley2][smiley7]
ja od studenoga.ali nema veze,bar sam se podebljao u ovoj korekciji,i ako potraje još ću.
dragulje ne prodajem
u studenom nam je bilo lijepo, nije li? jel tada onako lijepo rasla?
mislim da je,iako to najbolje zna kolega bauštelac.
Hugo G.:
”
u studenom nam je bilo lijepo, nije li? jel tada onako lijepo rasla?
”
mislim da je,iako to najbolje zna kolega bauštelac.
hahahahhaha
[smiley2]
ulazio si kad je fudo izlazio? dijelimo istu sudbinu. zasad tužnu, vjerujem ne zauvijek.[smiley2]
samo polako, morati će i oni jednom u izvještaje unijeti sve prihode i dobiti, ne mogu ni oni to odgađati do unedogled……………2008 god bi mogla nas dosta obradovati….
samo polako, morati će i oni jednom u izvještaje unijeti sve prihode i
dobiti, ne mogu ni oni to odgađati do unedogled……………2008 god
bi mogla nas dosta obradovati….
meni odgovara ovako, još kojih mjesec dana [smiley1]
meni odgovara ovako, još kojih mjesec dana [smiley1]
[/quote]
mene to baš i ne brine, svejedno kada, ove ili slijedeće god.
tnsa je još nadokupljena i založena za lombardni kredit, slobodno može i odspavati sljedeću god…..[smiley1]
samo polako, morati će i oni jednom u izvještaje unijeti sve prihode i dobiti, ne mogu ni oni to odgađati do unedogled……………2008 god bi mogla nas dosta obradovati….
2008. je jako blizu,a ja se nadam da ću se obradovati još i u 2007.godini.
2008. je jako blizu,a ja se nadam da ću se obradovati još i u 2007.godini.
Ma sve je to super, dobit je neiskljuciva, samo je pitanje kad ce ona biti…jer koliko znam na sudu su u vezi towera.
Pitanje je kad ce to zavrsiti i kad ce prikazati dobit.
jovica: ”
Neznam od kuda si to izvukao sa sudom. To vjerujem da je izmišljotina kako bi malo pokolebao buduće investitore u ovu dionicu.