TNSA (Transadria d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TNSA (Transadria d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ja bih radije po 7000 nego po 7500: No ako ne bude išlo jeftinije, bit će i 7500 OK.

Ignore: KressoM, delux

Znam sto je trezor, znam da nije bilo dobro (po cijenu) kad je IPKK trezor prodavao, ali nisam dovoljno strucan pa molim da mi netko objasni zasto je dobro sto trezor TNSice kupuje?
Nije li po novim propisima smanjena kolicina koliko trezor moze drzati?

Trebala bi država dat poticaj 20kn po dionici HT ko što daju za svinje

a joj gdje je tek 2500kom,tek smo na 71,samo prodajite.

Nije mi jasno zašto trezor ne pokupi i preostale po 7510. Ove po 7650 ne smije.

Čeka količinu. Ispod 7650 je svega 17 komada.

Ali ovih po 7510 su bile i jutros kad su kupovali. Naravno ako trezor kupuje i danas.

Meni nije najjasnije ono o kupovini “ne višoj od 5% iznad tržišne cijene”. Jer sve što prođe na burzi je tržišna cijena. Pretpostavljam da se odnosi na transakcije izvan burze, da u trenu kupnje ne kupuju po cijeni višoj od 5% trenutne tržišne[smiley6]

www.HonorarniPosao.net Biznis s manje stresa i jako dobrom zaradom -----> Domaining, trgovanje web domenama (web adresama) Ozbiljan posao, detalji na web stranici

Ja bih radije po 7000 nego po 7500: No ako ne bude išlo jeftinije, bit će i 7500 OK.

Pa i meni je trezor pokvario plan. računao sam veliki ulet u HT (izlaz +30), onda nakon toga ATGR (izlaz +30.
To je već 1,69 puta više.

I onda TNSA po niskoj cijeni. Sad me strah da mi ovo ne odleti previše.

Neće mi sada trezor san pokvarit. A ja mislio krajem godine kupiti stan[smiley5]

avax10: ” Ja bih radije po 7000 nego po 7500: No ako ne bude išlo jeftinije, bit će i 7500 OK. ” Pa i meni je trezor pokvario plan. računao sam veliki ulet u HT (izlaz +30), onda nakon toga ATGR (izlaz +30. To je već 1,69 puta više. I onda TNSA po niskoj cijeni. Sad me strah da mi ovo ne odleti previše. Neće mi sada trezor san pokvarit. A ja mislio krajem godine kupiti stan[smiley5]

tocno..
a i sadanja kupovina ne sluzi nicemu, ni dizanju cijene, ni necemu pametnijem, samo pomaze da se iskrcaju oni za HT koji bi to ionako napravili..
bolje onda da su skupljali po 6000kn
[smiley7]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

zasto je dobro da trezor kupuje?

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Zašto je dobro kad trezor kupuje objasnio sam neki dan na temi VLHO pa koga zanima može tamo pročitati.

New Report

Close