TNSA (Transadria d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TNSA (Transadria d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

mesje luki007

znam ih ja koji su na margin uzimali puno, na desetine i desetine komada i mene nagovarali, srecom poštanska banka mi nije htjela dati margin za TNSA

a u vezi tvog signaturea, ja sam vise za lijevu opciju i bas cu zato glasovati protiv SDP-a, a onaj glavni razlog da ne spominjemo:)

Trebala bi država dat poticaj 20kn po dionici HT ko što daju za svinje

Istovar po margin call najvjerovatnije.
Asko,šta sad kažeš na igre oko dionice,prije mjesec dana si me prozvao kao nadobudnog ili tako nešto ,nada mi se sad tražit.Što sad kažeš na ovo?
Evo stanja na K/P koga još zanima.

Pa događa se ista stvar kao i sa PBZ, IGH, ADRS i hrpom drugih dionica….ne znam što ti je tu čudno…

Meni je čudno kad netko piše protiv dionice – kao ti – a nema je u portfelju. Ja svoje ostatke TNSA nisam prodao, niti neću jer znam da vrijedi čekati…[smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Stvarno ovo izgleda prestrašno,nije mi jasno tko to toliko rasprodaje po ovoj cijeni. Što nam učine od tnsa?
Ali isto tako nadam se da će se sve u času preokrenuti,dapače uvjeren sam u to. Držite se,i nedajte dionice u bezcijenje. pozdrav

Naravno da vrijedi sa tim fundamentima. Ipak ja cekam revalorizaciju nekretnina prije nego ozbiljno odlucim sto i kako dalje.
spekulatnski je kupovati LKRI i slicne papire a ne TNSA

Trebala bi država dat poticaj 20kn po dionici HT ko što daju za svinje

Meni je čudno kad netko piše protiv dionice – kao ti – a nema je u portfelju. Ja svoje ostatke TNSA nisam prodao, niti neću jer znam da vrijedi čekati…[smiley2]

A nije čudno kada ti pišeš protiv neke dionice koju ti nemaš u portfelju?
[smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

A nije čudno kada ti pišeš protiv neke dionice koju ti nemaš u portfelju?
[smiley2]

Koje npr?…IGH kao ti? ajde plavi, ohladi malo…[smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Hm, zanimljivo. Inače je normalno pisati protiv dionice koju imaš u portfelju????? Ono . koji sam ja idiot, kupio sam XYZ, a ništa ne valja…

Forumi bi trebali biti ,jesta gdje ljudi razmjenjuju mišljenja. I sad, ako netko misli da neka dionica ne valja, i iz tog razloga ju nema u portfelju, što li je loše ako napiše da ju nema i zašto ju nema???

Osim, naravno, ako neki misle da je jedina funkcija foruma navlačenje.

Hm, zanimljivo. Inače je normalno pisati protiv dionice koju imaš u portfelju????? Ono . koji sam ja idiot, kupio sam XYZ, a ništa ne valja… Forumi bi trebali biti ,jesta gdje ljudi razmjenjuju mišljenja. I sad, ako netko misli da neka dionica ne valja, i iz tog razloga ju nema u portfelju, što li je loše ako napiše da ju nema i zašto ju nema??? Osim, naravno, ako neki misle da je jedina funkcija foruma navlačenje.

Upravo tako, pod uvjetom da ne izmišlja ili navodi krive činjenice ili iskrivljeno stanje stvari

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Hm, zanimljivo. Inače je normalno pisati
protiv dionice koju imaš u portfelju????? Ono . koji sam ja idiot,
kupio sam XYZ, a ništa ne valja…
Forumi bi trebali biti ,jesta gdje ljudi razmjenjuju mišljenja. I sad,
ako netko misli da neka dionica ne valja, i iz tog razloga ju nema u portfelju, što li je loše ako napiše da ju nema i zašto ju nema???

Osim, naravno, ako neki misle da je jedina funkcija foruma navlačenje.

bravo pero!

kako god okreneš ne izgleda dobro, naprotiv izgleda jako loše. ali nije to ono najgore. najgore je to što cijenu neće za ukrcavanje iskoristiti investitori nego špekulanti (nava banka i dr) IMHO. opet smo sjebani. s oproštenjem.

bolje dobar spekulant nego los investitor..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

bolje dobar spekulant nego los investitor..

Moj signature sve kaze. Dakako onima koji razumiju finski [smiley2]

daklem vecini ovdje na forumu..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

New Report

Close