TNSA (Transadria d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TNSA (Transadria d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

[ U proljeće sam tnsa-r-a očekivao na oko 15000 Kn u ovo vrijeme, ali sam se prešao[smiley3] Nada umire posljednja, sada se bojim prodavat i privremeno jer je TNSA kao bomba iz drugog svjetskog rata. Možda će se i za 50 godina biti na istom mjestu, a može i svaki čas eksplodirati. Razloga za rast itekako ima, ali…..

i ja tako..
2x sam izalzio i ulazio..
2. put uz veliki gubitak, koji bio bio duplo veci da sam ostao..

sad sam trenutno vani..sva sreca, ali jedim okom ju uvijek pratim, ako se pocne nesto dogadjati eto mene svim silama unutra..dionica vrijedi, a kad ce se to poceti cijeniti, stvarno ne znam..
[smiley7][smiley7]

eh, nista me nije kostalo zivaca i vremena ko TNSA..
ali ako kolega Kajman moze imati par ovakvih miljenica, mogu i ja jednu[smiley1]

pozdrav vjernim transadrijasima[smiley2]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

” strah me da ne krene sve osim tnsa [smiley10]

Ne bi me čudilo[smiley8]
plavi: ”
Ne pratim ovo , a tko je bauštelac??

Kolega posebno aktivan na forumu mojnovac na ovoj temi. A tko je imenom
i prezimenom, u te kalkulacije ne bih želio ulazit.
U proljeće sam tnsa-r-a očekivao na oko 15000 Kn u ovo vrijeme, ali sam
se prešao[smiley3]
Nada umire posljednja, sada se bojim prodavat i privremeno jer je TNSA
kao bomba iz drugog svjetskog rata. Možda će se i za 50 godina biti na
istom mjestu, a može i svaki čas eksplodirati. Razloga za rast itekako
ima, ali…..
[/quote]

da to i mene drži u ovoj dionici.

Nema nikakvih bajki kolega bauštelac,bajke su bile kad ste vi bili glavni kad ste pumpali bez nekog uporišta,vi ste u tri mjeseca jezikom izgradili Wtc,prodali upravnu zgradu,itd,itd, navukli ljude,uzeli lovu i pobjegli i sad nešto pričate kako netko priča bajke. Bajka vam je bila realna ali na duži rok,
Ne brinite za te tri dionice jer kad se bajka ispuni vrijedit će one puno više nego sada.

Važeći podaci za uredovni dan 05.09.2007 .

Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa

1. HRVATSKI fond ZA PRIVATIZACIJU 8.071 28,07 Osnovni račun
2. HPB D.D. 1.231 (-7) 4,28 Skrb. račun
3. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 1.153 4,01 Skrb. račun
4. FILIPOVIĆ MARIJAN 1.029 3,58 Osnovni račun
5. JOZIĆ TOMO 857 2,98 Osnovni račun
6. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 603 2,10 Skrb. račun
7. EIG D.D. 490 1,70 Osnovni račun
8. HOMAN MOIRA 444 1,54 Osnovni račun
9. NAVA BANKA D.D. ZAGREB 357 (+19) 1,24 Osnovni račun
10. MITROVIĆ MILIVOJ 328 1,14 Osnovni račun
Ukupno: 50,65

Što ovca ležeć' vidi daleko nije...

Evo,samo da se podsjetimo što su neki od forumaša pisali o Transadriji prije 2 mjeseca…
Kolega,tko god da ti je dao informacije,dobro te zaj…..!

Nekoliko mjeseci ranije zacudio sam se otkud toliko anonymusa pise na temi TNSA… vec tad sam znao da to sve ne mirise na dobro, odnosno da oni koji najvise ‘brane’ Transadrijine boje zapravo navlace kako bi je se rjesili te da o samoj firmi, pod kvalitetnim vodstvom, i njenom potencijalu blage veze nemaju Bogu hvala onaj ko sada ulazi ulazi na veliko, sa 20 po 20 komada, strpljivo i kvalitetno… SLAVE: ” Ako se ne varam,ova dionica je u zadnjih godinu dana ostvarila višestruki rast,pa me interesira koliki bi rast bio dovoljan da zadovolji neke od vas ( valjda ni jedna dionica koja godišnje ne ide gore 1000% ne valja ništa?).” Dragi SLAVE mani se burze i radije odi u kladionu jer gornjim navodom samo potvrdjujes da o investiranju nemas blage veze. Sto tocno znaci visestruki rast? Znaci li to da vise ne bi trebala rasti zato jer je prosle godine narasla 8 puta? Da je dosegla vrhunac? Da ne vrijedi vise? Meni vremenski periodi nista ne znace… mislim samo na target cijenu i to je jedino sto me zanima… a kad se poklope neke stvari do mog targeta ce se doci za manje od 10 dana

Sorry,gornji komentar se odnosi na ovo….

Kako god pogledaš, ovo nije dobro.

Istovar po margin call najvjerovatnije.
Asko,šta sad kažeš na igre oko dionice,prije mjesec dana si me prozvao kao nadobudnog ili tako nešto ,nada mi se sad tražit.Što sad kažeš na ovo?
Evo stanja na K/P koga još zanima.

None but ourselves can free our minds.Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind.Bob's words

hoce li ispod 7000?

Prvo normalno, a onda u picu ![b][/b]

Da li je novi nadzorni napravio nešto u svom dosadašnjem mandatu (po mogućnosti pozitivno)?

Istovar po margin call najvjerovatnije.

Ko bi normalan kupovao ovu dionicu na margin kredit, makar sve je moguće……………..!!???

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Ne znam sto me vise zivcira igra Hajduka ili TNSA.
Ma nek bude cirkus kao sto jedan kaze, vratiti Carevica da bude igrac-trener… tako i neka TNSA padne na 100kn.
ja sam ulazio na preko 9k. jupijej.
[smiley2]

Trebala bi država dat poticaj 20kn po dionici HT ko što daju za svinje

New Report

Close