TNSA (Transadria d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TNSA (Transadria d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

…,a veliki polagano kupuju i podebljavaju se. Čim naas je manje u igri bit će čvrste ruke pa idemo lakše gore gdje joj je i mjesto.

a koji to “veliki” kupuju….eig kupila par komada, isto i nava banka…to definitivno nisu veliki kupci….problem ovdje je što nema velikih pa onda cijenu kontrolira svako malo netko drugi, ovisno tko kupuje ili prodaje tih par komada…ko da si na roller coaster-u…

jovica: “…,a veliki polagano kupuju i podebljavaju se. Čim naas je manje u igri bit će čvrste ruke pa idemo lakše gore gdje joj je i mjesto. ” a koji to “veliki” kupuju….eig kupila par komada, isto i nava banka…to definitivno nisu veliki kupci….problem ovdje je što nema velikih pa onda cijenu kontrolira svako malo netko drugi, ovisno tko kupuje ili prodaje tih par komada…ko da si na roller coaster-u…

Kupuje elkica još,i još jedna banka,a ti samo prodaj. ako mi bauštelac posudi para i ja ću još kupovati naveliko.
Bauštelac trebam pare hitno.

Važeći podaci za uredovni dan 31.08.2007 .

Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa

1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 8.071 28,07 Osnovni račun
2. HPB D.D. 1.238 4,31 Skrb. račun
3. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 1.153 4,01 Skrb. račun
4. FILIPOVIĆ MARIJAN 1.029 3,58 Osnovni račun
5. JOZIĆ TOMO 857 2,98 Osnovni račun
6. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 603 2,10 Skrb. račun
7. EIG D.D. 485 (+8) 1,69 Osnovni račun
8. HOMAN MOIRA 444 1,54 Osnovni račun
9. NAVA BANKA D.D. ZAGREB 338 1,18 Osnovni račun
10. MITROVIĆ MILIVOJ 328 1,14 Osnovni račun
Ukupno: 50,59

EIG kupio 8 komada.

Što ovca ležeć' vidi daleko nije...

Kupuje elkica još,i još jedna banka,a ti samo prodaj. ako mi bauštelac posudi para i ja ću još kupovati naveliko.
Bauštelac trebam pare hitno.

Ja ne prodajem svoje dionice, možda jedino dokupim ako uhvatim novaca…to ne znači da se treba zavaravati i pisati gluposti po forumu…EIG kupila 8 komada….to je veliki kupac….[smiley7]
Pogledajte kolega dionicu THNK malo…cijena počela padati poslje izvještaja i uletio PBZ fond i pokupovao SVE što su ljudi nudili…pad se naravno zaustavio i cijena stabilizirala..to je veliki kupac a EIG i NAVA banka su ???

Danas se pod kraj dana nazirala promjena trenda…kao odbijanac na 7.150 (testirani support ove dionice je na 6.800)
…nadam se da neće još gore…nisam dosta kupio…[smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

i ja se nadam na neće,jer bih još kupio,ali s druge strane bojim se da ode to gore.

i ja se nadam na neće,jer bih još kupio,ali s druge strane bojim se da ode to gore.

-kad smo već kod želja, bio bih najsretniji da pričeka do mog rođendana (5. listopada)[smiley1]

Neznam gdje mi se izgubio prijatelj bauštelac,ne piše, ne javalja mi se. Nadam se da ga nisam uvrijedio istinom..Sada ću iznijeti još jednu istinu, naš uvaženi kolega BAUŠTELAC stalno pljuje po NO,a taj isti gospodin ima jednu jedinu dionicu TNSA,pa mu poručujem da ako je u minusu na toj dionici ja ću mu pokriti taj minus samo nek mi se javi.

BAUŠTELAC, izgleda da su te raskrinkali, javi se da ti jovica nadoknadi gubitak, jebi ga, bolje išta nego ništa.

Mome bauštelcu: nebih rekao da imaš toliko,osim ako se kitiš Tominim dionicama,a sad i svi znaju otkud vjetar puše i ko nam je rušio TNSA od 10mjeseca prošle godine. Ako netko laže ne laže knjiga dionica jer sam ju dobio mailom od frenda sa stanjem od petka. Mogu ju i tebi proslijediti,da se uvjeriš da imaš samo jednu dionicu.

ja znam zašto ima samo jednu…

da može pratiti cijenu TNSA preko svog portfelja preko interneta [smiley4]

nema mi druge nego se zae..ti

ja znam zašto ima samo jednu… da može pratiti cijenu TNSA preko svog portfelja preko interneta [smiley4]

da a u portfelju gaćara i VIS

New Report

Close