TNSA (Transadria d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TNSA (Transadria d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A di nam je apoksiomen (nije da zazivam vraga)?
Postoje 3 mogučnosti:
1. Izgleda da je ispunio svoju misiju;
2. Piše pod drugim imenom
3. Kupio na 7 800 kn mislio da će prodat na 9xxx, a gle vraga- tnsa na 7300 kn

super24:

sta god bilo BRP, ne kosta bas tolko..

Bruto razvijena povrsina, iliti ukupna povrsina svih zatvorenih etaza nekog objekta.

onda kosta i vise
[smiley2]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

ljudi, ja sam si dao truda i procitao mnogo postova na vise foruma o toj tnsa i sve tu nesto o nekim nekretninama, a nigdje konkretno nista nema osim tog udjela u rijeckom toweru..

mislim da vecina niti ne zna sta bi to sve tnsa trebala imati, al svi znaju da ima tolko toga da vrijedi 30 000 kuna po dionici, a opet nitko ne kupuje osim EIG-a.. da vam nema njih tonuli bi ispod 7000 i u nelikvidnost..

pa eto ako ima netko dobar, ja bih bio zahvalan ako bi me malo prosvijetlio, makar na prvt..

unaprijed zahvalan..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Imas ljudi koji na komadu zemlje vrijednom milju EUR-a uzgajaju salatu i nece prodat. Strasno. Na jaruna jedna stracara, nece frajer prodat, kaze: “to mi je djed ostavio…”. Pas mater, pa njegov stari i on za cijeli zivot nisu ni prozore uspijeli promjenit. Ali neda…

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

ljudi, ja sam si dao truda i procitao mnogo postova na vise foruma o toj tnsa i sve tu nesto o nekim nekretninama, a nigdje konkretno nista nema osim tog udjela u rijeckom toweru.. mislim da vecina niti ne zna sta bi to sve tnsa trebala imati, al svi znaju da ima tolko toga da vrijedi 30 000 kuna po dionici, a opet nitko ne kupuje osim EIG-a.. da vam nema njih tonuli bi ispod 7000 i u nelikvidnost.. pa eto ako ima netko dobar, ja bih bio zahvalan ako bi me malo prosvijetlio, makar na prvt.. unaprijed zahvalan..

zamisli samo kako se osjecaju oni koji su u ovu dionicu ulazili na 11k i preko na ath 11850.
ako takvi vec nisu izasli.

Top 10 investitora za vr. papir – “TNSA-R-A”

Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 8.071 28,07 Osnovni račun
2. HPB D.D. 1.238 4,31 Skrb. račun
3. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 1.153 4,01 Skrb. račun
4. FILIPOVIĆ MARIJAN 1.029 3,58 Osnovni račun
5. JOZIĆ TOMO 857 2,98 Osnovni račun
6. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 603 2,10 Skrb. račun
7. EIG D.D. 477 1,66 Osnovni račun
8. HOMAN MOIRA 444 1,54 Osnovni račun
9. NAVA BANKA D.D. ZAGREB 338 1,18 Osnovni račun
10. MITROVIĆ MILIVOJ 328 1,14 Osnovni račun
Ukupno: 50,56

Evo i Nava banke u TOP 10.

Zadnji put kada se Nava Banka pojavila među prvih 10 dioničara je 21.06.2007. i tada je imala 230 dionica i bila na 10 mjestu. Već sutradan 21.06. EIG ih je istisnuo iz prvih 10 budući da je do tada skupio 260 dionica i zasjeo je on na 10 mjesto. Danas 30.08.2007. dakle nakon malo više od 2 mjeseca EIG je na 7. mjestu sa 477 dionica (217 više), dok je Nava Banka na 9. mjestu sa 338 dionica (108 više).

Da li netko zna da li su ozbiljne namjere ukidanja HFP-a?
I u slučaju da se to dogodi, koje su vaše pretpostavke što bi se dogodilo s dionicama Transadrije koje su u vlasništvu fonda?

Mene kod TNSA-R-A jedino interesira kolike troškove izgradnje Towera će prikazati Policentro, i do kada će dionice Transadrije imati etiketu “reserved” kod HFP-a.
Što se tiće prve dileme, tu bi ključnu ulogu mogao odigrati NO tako da pritisne g. Ključaričeka, pošto je on i zamjenik predsjednika NO Policentra.

Što god da se dogodi, ja ne odustajem od svojeg targeta koji je visoko, i uvjeren sam da ću ga dočekati kroz ne predug period[smiley1]

www.HonorarniPosao.net Biznis s manje stresa i jako dobrom zaradom -----> Domaining, trgovanje web domenama (web adresama) Ozbiljan posao, detalji na web stranici

rezervacija u HFP-u je odavno maknuta.

daj recite mi ko je taj EIG d.d. koji navodno kupuje i drži transadriu na tako visokih 7200, ja sam kupovao na 8000 i to mi je bilo ok po svemu, je li moguće da to ne vrijedi više ima li ko pametan da nešto reče po tom pitanju

daj recite mi ko je taj EIG d.d. koji navodno…

Bivši ticker ELKA-R-A

Fond

daj recite mi ko je taj EIG d.d. koji navodno kupuje i drži transadriu na tako visokih 7200, ja sam kupovao na 8000 i to mi je bilo ok po svemu, je li moguće da to ne vrijedi više ima li ko pametan da nešto reče po tom pitanju

Vrijedi ona i 20000kn samo što mali izlsze jer nemaju više živaca čekati jer im treba lova za HT,a veliki polagano kupuju i podebljavaju se. Čim naas je manje u igri bit će čvrste ruke pa idemo lakše gore gdje joj je i mjesto.

New Report

Close