TNSA (Transadria d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TNSA (Transadria d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

deimos:

Sto je EUR-o danas gadno devalvirao? Vidim vec na par grupa da je…

…devalvirao?!?….e to će biti dan…misliš deprecirao?…[smiley2][smiley2][smiley2]

Pa to nam je nacionalna valuta… Sto sam krivo rekao?

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Nije devalvacija nego deprecijacija…devalvacija bi bila kada bi porastao CPI u Europi, a tada imaš inflaciju (i devalvaciju – obezvrijeđivanje) koja u prosjeku iznosi cca 2%.
Fluktuacije tečajeva u odnosu na druge svjetske valute se označavaju kao aprecijacija i deprecijacija. 1. godina ekonomskog…osnove…[smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Nije devalvacija nego deprecijacija…devalvacija bi bila kada bi porastao CPI u Europi, a ona u prosjeku iznosi cca 2%. Fluktuacije tečajeva u odnosu na drugge svjetske valute se označavaju kao aprecijacija i deprecijacija. 1. godina ekonomskog…osnove…[smiley2]

Nazovi to kako hoces, ali cini mi se da ljudi ovdje dodaju 1 do 2 nule u prosjeku na kraj svake cifre…

Nazovi to kako hoces, ali cini mi se da ljudi ovdje dodaju 1 do 2 nule u prosjeku na kraj svake cifre…

Tako su to nazvali Samuelson i Nordhouse prije 50 godina…
…o kakvim nulama ti pričaš…Euro je danas nešto oslabio (deprecirao) u odnosu na US dolar…[smiley2]

deimos:

Tako si to nazvali Samuelson i Nordhouse prije 50 godina…
…o kakvim nulama ti pričaš…Euro je danas nešto oslabio (deprecirao) u odnosu na US dolar…[smiley2]

Pa prvo sam saznao da m2 zemljista u kustosiji vrijedi 5000 EUR, a sad da je Tower centar donio 500 000 000 EUR zarade. Cudan dan…

Cijena BRP-a ili …[smiley2]

…a Tower centar će svima donijeti lijepu zaradu, pa i nama malim dioniččarima, TNSA ima 14% unutra kroz Policentro d.o.o.

Tko nas to toliko ruši ovi nalozi k/p su katastrofa.Ako netko može dati da li kupuje ili prodaje tko od velikih.Molim pametan savjet da li bi bilo dobro još malo dokupiti.Danas piše u jutarnjem kako u Tower centru ove godine procjenjuju zaradu od 500 miliona eura.Ima li i TRANSICA kakve koristi od toga.Puno zahvalan na pametnom komentaru.[smiley6]

Naravno da ima. Ja sam danas nešto dokupljivao,i još ću. Slabe ručice popuštaju i gube živce pa prodaju,a i netko smišljeno svaki dan pritišće na dolje. Sve je to već poznato na ovoj dionici.

Cijena BRP-a ili …[smiley2]

…a Tower centar će svima donijeti lijepu zaradu, pa i nama malim dioniččarima, TNSA ima 14% unutra kroz Policentro d.o.o.

Ne znam, ali izgleda da je u HR dovoljan grunt od 300-400 m2 da ne moras vise radit do kraja zivota.

Asko:

Ne znam, ali izgleda da je u HR dovoljan grunt od 300-400 m2 da ne moras vise radit do kraja zivota.

Toliko BRP-a košta danas 300-400.000 €…u sjevernom dijelu grada.

E moj bauštelac! To ti je sigurno drug Tomo prenio kad je s tobom par sati razgovarao poslije skupštine.Cijena je i išla gore dok ga ti nisi nagovorio da iskipa 500komada poslije skupštine. Sada ti nevalja NO,a kad su ti isti trebali sjediti u tvom NO onda su bili odlični. Znam da ti smeta predsjednik,ali to riješi s njim u četri oka ,a ne ovako po forumima,da trpe svi dioničari naše nam transice.

deimos:

Asko:

Toliko BRP-a košta danas 300-400.000 €…u sjevernom dijelu grada.

sta god bilo BRP, ne kosta bas tolko..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

sta god bilo BRP, ne kosta bas tolko..

Bruto razvijena povrsina, iliti ukupna povrsina svih zatvorenih etaza nekog objekta.

New Report

Close