Znam ja ali nije u redu spominjati imena i prezimena. On se je sigurno prepoznao,a i masa dioničara TNSA zna o kome je riječ. Malo se raspitaj.
gosp.Bauštelac,NO tek radi 47 dan koliko ja znam brojati,tako da do vašeg roka od 100 dana se dade još čuda napraviti. A uostalom nisu oni krivi što netko stalno poklapa prema dolje,a taj netko bi mogli biti Vi ili netko Vaš. A vidio sam na forumu da posuđujete novce,pa ako možete i meni posuditi negdje 2milijuna kuna kako bi ovu našu dionicu potegnuo prema gore,kad već vi ne želite to učiniti.
nije No direktno kriv za pad…ali ljudi koji stoje iza njega da…..treba se nadokupiti jeftino i onda kontrolirano dignuti cijenu…ni prvi ni zadnji put viđeno…a pogotovo na ovoj dionici
Treba samo reči pametni su na vrijeme ulazili i izlazili,a mi koji smo ostali samo pričamo i nerviramo se.Stvarno mi se već povrača od ovih špekulanata i od ove dionice.[smiley7][smiley7][smiley7]
uopće se ne nerviram. znam koliko ta dionica vrijedi (čuo sam na svoje uši,jednom prilikom )i znam koji je moj target. kad tad će doći do te cijene,za mjesec dana,godinu ili dvije tako mi je svejedno.
[smiley2][smiley2][smiley2]
Kolega bauštelac objasnite mi šta vam znači ovaj izraz” gologuzan” kako bi vam se mogao javiti za posudbu,nepoznajem te izraze s istočne fronte. I šta ste toliko zapeli za predsjednika ipak je on ispao moralni pobjednik nad vama iako ste ga okrutno zgazili (mislim da znate o čemu pišem).
Kolega bauštelac vidim da niste upućeni u situaciju,dečki grickaju naveliko,a nije ni čudo kad ste izgubili kontakt svakodnevni. Znam da bi vi htjeli biti u centru pažnje,a to više niste u ovoj dionici,zato Vam smeta ovaj NO,naročito predsjednik. Pustite dečke da rade u miru,transparentno i po zakonu i rezultati će kad tad doći,jer svi znamo da je firma dobra i da ima potencijala.
Tko nas to toliko ruši ovi nalozi k/p su katastrofa.Ako netko može dati da li kupuje ili prodaje tko od velikih.Molim pametan savjet da li bi bilo dobro još malo dokupiti.Danas piše u jutarnjem kako u Tower centru ove godine procjenjuju zaradu od 500 miliona eura.Ima li i TRANSICA kakve koristi od toga.Puno zahvalan na pametnom komentaru.[smiley6]
1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 8.071 28,07 Osnovni račun
2. HPB D.D. 1.255 4,36 Skrb. račun
3. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 1.153 4,01 Skrb. račun
4. FILIPOVIĆ MARIJAN 1.029 3,58 Osnovni račun
5. JOZIĆ TOMO 857 2,98 Osnovni račun
6. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 603 2,10 Skrb. račun
7. EIG D.D. 477 1,66 Osnovni račun +17
8. HOMAN MOIRA 444 1,54 Osnovni račun
9. MITROVIĆ MILIVOJ 328 1,14 Osnovni račun
10. ALVIŽ NICOLAS 311 1,08 Osnovni račun
Ukupno: 50,52
evo tko kupuje…naša elkica
Tko nas to toliko ruši ovi nalozi k/p su katastrofa.Ako netko može dati da li kupuje ili prodaje tko od velikih.Molim pametan savjet da li bi bilo dobro još malo dokupiti.Danas piše u jutarnjem kako u Tower centru ove godine procjenjuju zaradu od 500 miliona eura.Ima li i TRANSICA kakve koristi od toga.Puno zahvalan na pametnom komentaru.[smiley6]
Sto je EUR-o danas gadno devalvirao? Vidim vec na par grupa da je…
Sto je EUR-o danas gadno devalvirao? Vidim vec na par grupa da je…
…devalvirao?!?….e to će biti dan…misliš deprecirao?…[smiley2][smiley2][smiley2]