TNSA (Transadria d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TNSA (Transadria d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Što je to u zadnje vrijeme sa softverom. Sva slova Italic ako se nešto citira.

TNSA vrijedi, i doći će ona na svoje. ali je sada malo nezgodno vrijeme zbog IPO HT za sve dionice, pa tako i za nju.

karoje:

DCM metodom ova dionica vrijedi 6850 kuna. ”

Ovo su odlične vijesti za nas… jer ako DCM metodom VIS vrijedi 50% manje od tržišne onda je TNSA trenutno podcijenjena na tržištu jer je daleko od 10000kn (cca 50% od DCM vrijednosti)

p.s. ovo je metoda analaogije i primjenjiva je samo onoliko koliko je

evo i ovdje se spominje DCM metoda, kakva je to metoda nikad nisam čuo za to?

evo i ovdje se spominje DCM metoda, kakva je to metoda nikad nisam čuo za to?

DCF možda…al DCM je zahebancija…[smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

cbw, ukoliko nisi pacijent u zatvorenom odjelu Psihijarrijske bolnice Vrapče, nisi ni mogao saznati za analizu dionica DCM metodom. Ta analiza je umotvor tamošnjih pacijenata, nova i zato još nepoznata.

Dok vi ovdje raspravljate možda ste mogli i primijetiti kako Tomo danas fino kipa. Njega ne zanimaju baš ove metode. On samo kipa, a nema još puno dionica. 2000 komada tj. kao šljunka. A treba i novi bager.

DCM,DCF,DCK………..ne znam kako će Vam to pomoći

BSN

Zoran Milanović: " [u]......to nisam pročitao, ne znam ništa o tome a najbolje mi je kad čujem da o tome treba odlučiti struka, ma kakva struka, mislim .........[/u]"

2000 komada, na koje si dionice mislio? Ili ti uopće ne misliš?[smiley8]

2000 komada, na koje si dionice mislio? Ili ti uopće ne misliš?[smiley8]

HPB skrbnicki + Tomo….a da ne misli i to je istina[smiley2]

Što leži ne bježi

danijel1: ” 2000 komada, na koje si dionice mislio? Ili ti uopće ne misliš?[smiley8] ” HPB skrbnicki + Tomo….a da ne misli i to je istina[smiley2]

Da on sigurno poznaje i ovoga iz HPB….Sad će uskoro “HPB-ovac se vratio sa ručka i kipa..”ha ha

početnik:

perodegen:

Ali ne radi se ovdje samo o parama i zaradi. Problem je u tome što njegov lik i djelo tamni. Probao sa Visom, PUNTom, MDKoM, pa ne ide…Bit će da ljudi više ne vjeruju u njegove proročanske sposobnosti. A izgleda da je on sam sebe uvjerio u te sposobnosti, pa sada piskara malo u “Ibis Redibis…” stilu.

Slušaj , mislim da nema nikoga na svijetu tko može 100% pogoditi smjer kretanja burze.
Ono šta je Z. kako ti veliš navlaćio onima koji su slušali je donjelo lijepe prinose ,ja sam slušao i sad sam mu zahvalan [smiley2][smiley2][smiley2]

Samo se vi tješite. Ne znam kako će vam to pomoći. BSN.

Sjetite se: JTMN,KMBJ,VIS,FNVC,BLKL,PUNT,HRDH,SLMK,TNSA,MDKA,PIVK…………….a neki put i ćorava kokoš pogodi zrno.

Dajte budite ozbiljni. Pa on već ima 65 godina, a i vid ga najbolje ne služi.[/b]

Plavi je primjer investitora novog kova. Pli je zakon.

To su isto govolrili za Buffeta kad nije kupovat internetska društva, društva Silikonske doline, da je star i da ga je vrijeme pregazilo.

Za tu priču znamo kako je završila , a kako će ova naša otkrit ćete za godinu dvije.

To su isto govolrili za Buffeta kad nije kupovat internetska društva, društva Silikonske doline, da je star i da ga je vrijeme pregazilo.

Je, ali Bafet nije radio u Krašu.

Zoran Milanović: " [u]......to nisam pročitao, ne znam ništa o tome a najbolje mi je kad čujem da o tome treba odlučiti struka, ma kakva struka, mislim .........[/u]"

a dobro vidim da ste svi čitali tog Blafeta, di je on radija? ka stečajni ili šta

BLOG UČITELJA: HTTP://KAROJE.BLOGER.HR

New Report

Close