A ja do sada na TNSI :
Kad nas brod tone , tone i zvona zvone…
ali ću uskoro :
I nikom nije ljepše neg je nam.. .
Evo baš mi svira Grdović “NIje u šoldima sve”. Prigodna za sve dioničare [smiley2]
Kaj to onaj Grdović iz IPKK?…[smiley2][smiley2][smiley2]
Ne znam. Al sam čuo da je danas bio u Rijeci. A možda produži gažu i na idući tjedan. [smiley2]
Ne znam. Al sam čuo da je danas bio u Rijeci. A možda produži gažu i na idući tjedan. [smiley2]
Pardon…iz Kandita?…[smiley2][smiley2][smiley2]
Evo ga, opet ste počeli. 50000, 1000000………..Tako je bilo i sa onom dividendom od 20000 kuna.
Dajte ljudi budite ozbiljni. Vidim da tu neki djeluju kao referenti za očuvanje lika i djela TNSA ( pišu se i reklamiraju blogovi )
Pa nisam ja kriv što Tomo kipa dionice. Jesam li Vas ja nagovarao dakupujete po 12.000 ili 9500 kad je promijenjen NO ????
Jesam li Vam ja kriv što ste u gubitku i što su financijski rezultati loši ???
Jesam li ja podijelio novce od Kvarner banke ????
Jesam li ja najavio ESOP i dionice za radnike ????
NISAM !!!!!
Ali moram Vam reći da kad uđemo u EU 90% špeditera propada kao i mjenjačnice i slične ustanove. A u TNSA radi bogami 500 radnika. A u EU ulazimo za godinu dana. Vidite i sami da su TNSA Koper i TNSA Ljubljana u gubicima.
E sad Vi kako oćete. Samo nemojte mi opet pričati o cijenama na 100.000 kuna i slične gluposti. Pa navlačite ljude samo da kupuju mačka u vreći. A Tomo kipa, jer računa na kasniji jeftini dokup. Tako mi kaže.
ha ha, kraj Luke Rijeke i novog master plana(3 milj. kontejnera i 30milj tona rasutog) tesko da TNSA moze propast, bas obrnuto samo rast.U EU necemo za jos 2-3 godine, a brijem da ovu firmu i manageri kao sto je Kutle ne bi stigli razje…. Jesen ce biti vatrena u pozitivnom smislu za TNSA.
Pa za nas male dioničare bilo bi dobro da firma ode u likvidaciju… tada možemo pričati o 50 000..100 000 kn po dionici[smiley2][smiley2][smiley2][smiley1]
Conan O’B:
”
Evo baš mi svira Grdović “NIje u šoldima sve”. Prigodna za sve dioničare [smiley2]
”
Nije bljedoliki, to je onaj Grdović iz Ferrarija, hi,hi,hi
Pa za nas male dioničare bilo bi dobro da firma ode u likvidaciju… tada možemo pričati o 50 000..100 000 kn po dionici[smiley2][smiley2][smiley2][smiley1]
Jedino ne znam tko će od naso dglumiti Buffetta????? Marinko Pajić!!!!!!!!! Pa taj koliko ja čujem ne dijeli s nikim. Nije on Mate Očenašek – pola meni pola tebi pola Bagi[smiley9]
Recite vi meni kome se ovo pogoršalo na 52 kom. sa cjenom 8270 kn?
Netko ko ce vrlo brzo nestat kad pocne skidanje po prodaji…[smiley2][smiley2]
Recite vi meni kome se ovo pogoršalo na 52 kom. sa cjenom 8270 kn?
Tomi.
Tako je kolega magare [smiley2]
Ima nas puno koega u ovoj dionici.