TNSA (Transadria d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TNSA (Transadria d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A ja do sada na TNSI :

Kad nas brod tone , tone i zvona zvone…

ali ću uskoro :

I nikom nije ljepše neg je nam.. .

Hogar vozi Volvo

Evo baš mi svira Grdović “NIje u šoldima sve”. Prigodna za sve dioničare [smiley2]

Kaj to onaj Grdović iz IPKK?…[smiley2][smiley2][smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Ne znam. Al sam čuo da je danas bio u Rijeci. A možda produži gažu i na idući tjedan. [smiley2]

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Ne znam. Al sam čuo da je danas bio u Rijeci. A možda produži gažu i na idući tjedan. [smiley2]

Pardon…iz Kandita?…[smiley2][smiley2][smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Evo ga, opet ste počeli. 50000, 1000000………..Tako je bilo i sa onom dividendom od 20000 kuna.

Dajte ljudi budite ozbiljni. Vidim da tu neki djeluju kao referenti za očuvanje lika i djela TNSA ( pišu se i reklamiraju blogovi )

Pa nisam ja kriv što Tomo kipa dionice. Jesam li Vas ja nagovarao dakupujete po 12.000 ili 9500 kad je promijenjen NO ????

Jesam li Vam ja kriv što ste u gubitku i što su financijski rezultati loši ???

Jesam li ja podijelio novce od Kvarner banke ????

Jesam li ja najavio ESOP i dionice za radnike ????

NISAM !!!!!

Ali moram Vam reći da kad uđemo u EU 90% špeditera propada kao i mjenjačnice i slične ustanove. A u TNSA radi bogami 500 radnika. A u EU ulazimo za godinu dana. Vidite i sami da su TNSA Koper i TNSA Ljubljana u gubicima.

E sad Vi kako oćete. Samo nemojte mi opet pričati o cijenama na 100.000 kuna i slične gluposti. Pa navlačite ljude samo da kupuju mačka u vreći. A Tomo kipa, jer računa na kasniji jeftini dokup. Tako mi kaže.

ha ha, kraj Luke Rijeke i novog master plana(3 milj. kontejnera i 30milj tona rasutog) tesko da TNSA moze propast, bas obrnuto samo rast.U EU necemo za jos 2-3 godine, a brijem da ovu firmu i manageri kao sto je Kutle ne bi stigli razje…. Jesen ce biti vatrena u pozitivnom smislu za TNSA.

Pa za nas male dioničare bilo bi dobro da firma ode u likvidaciju… tada možemo pričati o 50 000..100 000 kn po dionici[smiley2][smiley2][smiley2][smiley1]

Conan O’B:

Evo baš mi svira Grdović “NIje u šoldima sve”. Prigodna za sve dioničare [smiley2]

Nije bljedoliki, to je onaj Grdović iz Ferrarija, hi,hi,hi

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Recite vi meni kome se ovo pogoršalo na 52 kom. sa cjenom 8270 kn?

Pa za nas male dioničare bilo bi dobro da firma ode u likvidaciju… tada možemo pričati o 50 000..100 000 kn po dionici[smiley2][smiley2][smiley2][smiley1]

Jedino ne znam tko će od naso dglumiti Buffetta????? Marinko Pajić!!!!!!!!! Pa taj koliko ja čujem ne dijeli s nikim. Nije on Mate Očenašek – pola meni pola tebi pola Bagi[smiley9]

BLOG UČITELJA: HTTP://KAROJE.BLOGER.HR

Netko ko ce vrlo brzo nestat kad pocne skidanje po prodaji…[smiley2][smiley2]

Što leži ne bježi

Tomi.

Strpljen, spasen, milijunas. [quote=tenkista] 20. 11. 2008. Tko sada prodaje , taj mora da je za psihijatriju. [/quote]

Tako je kolega magare [smiley2]

Ima nas puno koega u ovoj dionici.

New Report

Close