TNSA (Transadria d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TNSA (Transadria d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

-6%.. kak to mislis da nema brige?

Treba malo proširiti perspektivu…vremensku…[smiley2][smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Nema prave prodaje ispod 9000 kn[smiley2]

a ni kupnje nema uopce iznad 8.230.08 [smiley5][smiley6][smiley10]

“Please, God, Just One More Bubble.”

Nema prave prodaje ispod 9000 kn[smiley2]

Ali nema ni prave kupnje iznad 8000Kn[smiley2]
U prošlim postovima sam rekao da sam se postavio na 84xx-86xx pa me nešto poklopilo na ali kao i obično odlučio sam ostatak ipak malo spustiti na 7xxx.
To Vam je kolega takva DIONICA[smiley2]
P.S.
Nadam se da me ni ovaj put neće izbjeći[smiley2][smiley6][smiley6][smiley6]

None but ourselves can free our minds.Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind.Bob's words

Zbog čega spuštate cijenu na asku?
Gdje Vam se toliko žuri?[smiley10]

None but ourselves can free our minds.Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind.Bob's words

Zar ćemo je opet srušiti ?[smiley6]

[smiley2][smiley2][smiley2] …malo si umišljen…i malo si se precijenio…[smiley2][smiley2][smiley2]

Izgleda mi koordinirano, da vidimo kakav je finish

Bare: ” Zar ćemo je opet srušiti ?[smiley6] ” [smiley2][smiley2][smiley2] …malo si umišljen…i malo si se precijenio…[smiley2][smiley2][smiley2]

Sorry Asko,ali tako mi izgleda situacija.Nije mi to bila namjera.
Koliko sam skužio nisi ni ti od jučer u ovoj dionici tako da te ovo gore-dolje ne iznenađuje…[smiley2]

Sorry Asko,ali tako mi izgleda situacija.Nije mi to bila namjera.
Koliko sam skužio nisi ni ti od jučer u ovoj dionici tako da te ovo gore-dolje ne iznenađuje…[smiley2]

Nimalo….zapravo sam na ovom strahu u par navrata odlično zaradio…[smiley2][smiley2][smiley2]

Bare: ” Sorry Asko,ali tako mi izgleda situacija.Nije mi to bila namjera. Koliko sam skužio nisi ni ti od jučer u ovoj dionici tako da te ovo gore-dolje ne iznenađuje…[smiley2] ” Nimalo….zapravo sam na ovom strahu u par navrata odlično zaradio…[smiley2][smiley2][smiley2]

Pa zašto nebi još koji put?[smiley2][smiley2][smiley2]

moze hdel hvala

New Report

Close