TNSA (Transadria d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TNSA (Transadria d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Neka padne, nek se protrese, pa da ostane što valja!

Ja sam brži od brzog, hitriji od hitrog !

jel će biti kaj od te dividende na kraju? [smiley8]
ak je dividenda 10.000 kn…onda bi se sada splatilo ući kaj ne? [smiley7]

Ovo je totalna ludnica, suprotno svakoj logici. Ja sam svaki dan sve sigurniji da Transadria vrijedi i nekoliko puta više od trenutne cijene[smiley1]. A i ovaj agresivni ulaz EIG-a u Top 10 me dodatno u to uvjerava.

www.HonorarniPosao.net Biznis s manje stresa i jako dobrom zaradom -----> Domaining, trgovanje web domenama (web adresama) Ozbiljan posao, detalji na web stranici

Gosp.MUNJEVITI,kada će se več jedamput protresti to što ne valja pa da krene u plus ono što valja.Luđi papir od tnsa nikad nisam imao a u dionicama sam od privatizacije Plive.

U ovim trenucima pametni dokupljuju. Ostali će se kasnije tući po glavi. Zanima me samo dali će i jedan dioničar na skupštini (koja je btw za točno tjedan dana), glasati protiv odluke da TNSA za trezor počne kupovati 2.500 komada?

I ponovo 25 crveno! Izgleda da 25 crveno uvijek dobiva!

Ovo je totalna ludnica, suprotno svakoj logici. Ja sam svaki dan sve sigurniji da Transadria vrijedi i nekoliko puta više od trenutne cijene[smiley1]. A i ovaj agresivni ulaz EIG-a u Top 10 me dodatno u to uvjerava.

Da vrijedi to znamo otprije i bez ovog ulaza EiG.
Nadam se samo da ce se na skupstini rijesiti aktualni problemi i da ce krenuti pozitivan trend.

ja kupio nešto kada je padalo, tko nije kaj mu ja mogu[smiley7]

Nikad ne treba dizati ruke od dobre stvari. Samo, kako znati koja je dobra?

Ja i dalje stojim iza svojeg izračuna kojeg sam napravio ugrubo, a to je da dionica Transadrije samo na temelju ulaganja u Tower centar vrijedi najmanje 11206 Kn. Dakle, da je osnovana samo s ciljem da uloži novac u Tower centar, izgradi ga i proda pa se ugasi. Naravno da sam uzeo u obzir samo dio koji ona ima u vlasništvu, uzevši u obzir i kvadrate koji otpadaju na hodnike, predvorja, fontane itd.
Ne pada mi napamet prodavati, ali da sam iznerviran, jesam. Jer sam je pred Skupštinu očekivao na 13000-14000, a ona je na pola tog iznosa.
Prema mom mišljenju, da se Transadria danas trži po 20-25k, nitko ne bi imao pravo reći da je nerealna i previsoka cijena. Nitko tko ju je proučio malo dublje od samog Izvješća za 1Q.
Molim one koji se ne slažu da me razuvjere, a ne “popljuju” jer takav način komunikacije po forumima ne doživljavam.

www.HonorarniPosao.net Biznis s manje stresa i jako dobrom zaradom -----> Domaining, trgovanje web domenama (web adresama) Ozbiljan posao, detalji na web stranici

Svaka čast kolega fenomeno, slažem se.

Gosp.MUNJEVITI,kada će se več jedamput protresti to što ne valja pa da krene u plus ono što valja.Luđi papir od tnsa nikad nisam imao a u dionicama sam od privatizacije Plive.

Pa valjda kada se istrese ovaj hpb skrbnički (još cca 1200 komada…)
oni najviše prodaju…

Ja sam brži od brzog, hitriji od hitrog !

U ovim trenucima pametni dokupljuju. Ostali će se kasnije tući po glavi. Zanima me samo dali će i jedan dioničar na skupštini (koja je btw za točno tjedan dana), glasati protiv odluke da TNSA za trezor počne kupovati 2.500 komada?

To i mene zanima…

nista od ovoga. pad triggera margin callove, a margin callovi ruse cjenu, ciji pad triggera nove margin callove. nalazimo se u zatvorenoj petlji koju najbolje mozemo iskoristit kupnjom dionica sto jeftinije.

New Report

Close