jel će biti kaj od te dividende na kraju? [smiley8]
ak je dividenda 10.000 kn…onda bi se sada splatilo ući kaj ne? [smiley7]
Ovo je totalna ludnica, suprotno svakoj logici. Ja sam svaki dan sve sigurniji da Transadria vrijedi i nekoliko puta više od trenutne cijene[smiley1]. A i ovaj agresivni ulaz EIG-a u Top 10 me dodatno u to uvjerava.
Gosp.MUNJEVITI,kada će se več jedamput protresti to što ne valja pa da krene u plus ono što valja.Luđi papir od tnsa nikad nisam imao a u dionicama sam od privatizacije Plive.
U ovim trenucima pametni dokupljuju. Ostali će se kasnije tući po glavi. Zanima me samo dali će i jedan dioničar na skupštini (koja je btw za točno tjedan dana), glasati protiv odluke da TNSA za trezor počne kupovati 2.500 komada?
Ovo je totalna ludnica, suprotno svakoj logici. Ja sam svaki dan sve sigurniji da Transadria vrijedi i nekoliko puta više od trenutne cijene[smiley1]. A i ovaj agresivni ulaz EIG-a u Top 10 me dodatno u to uvjerava.
Da vrijedi to znamo otprije i bez ovog ulaza EiG.
Nadam se samo da ce se na skupstini rijesiti aktualni problemi i da ce krenuti pozitivan trend.
ja kupio nešto kada je padalo, tko nije kaj mu ja mogu[smiley7]
Ja i dalje stojim iza svojeg izračuna kojeg sam napravio ugrubo, a to je da dionica Transadrije samo na temelju ulaganja u Tower centar vrijedi najmanje 11206 Kn. Dakle, da je osnovana samo s ciljem da uloži novac u Tower centar, izgradi ga i proda pa se ugasi. Naravno da sam uzeo u obzir samo dio koji ona ima u vlasništvu, uzevši u obzir i kvadrate koji otpadaju na hodnike, predvorja, fontane itd.
Ne pada mi napamet prodavati, ali da sam iznerviran, jesam. Jer sam je pred Skupštinu očekivao na 13000-14000, a ona je na pola tog iznosa.
Prema mom mišljenju, da se Transadria danas trži po 20-25k, nitko ne bi imao pravo reći da je nerealna i previsoka cijena. Nitko tko ju je proučio malo dublje od samog Izvješća za 1Q.
Molim one koji se ne slažu da me razuvjere, a ne “popljuju” jer takav način komunikacije po forumima ne doživljavam.
Gosp.MUNJEVITI,kada će se več jedamput protresti to što ne valja pa da krene u plus ono što valja.Luđi papir od tnsa nikad nisam imao a u dionicama sam od privatizacije Plive.
Pa valjda kada se istrese ovaj hpb skrbnički (još cca 1200 komada…)
oni najviše prodaju…
U ovim trenucima pametni dokupljuju. Ostali će se kasnije tući po glavi. Zanima me samo dali će i jedan dioničar na skupštini (koja je btw za točno tjedan dana), glasati protiv odluke da TNSA za trezor počne kupovati 2.500 komada?
To i mene zanima…