Ovo je dionica za strpljive igrače, neće proći puno vremen ( nakon skupštine) kada će mnogi žaliti što su izlazili na ovim razinama. Kada su korekcije bino je imati dionice koje ne mogu niže od trenutne cijene.
Korekcije istočnih tržišta je u završnoj fazi, a kod nas će potrajti još neke vrijeme ( dok se zaboravi efekt Maesta i odradi magma). Samo strpljivo i dokupljujte ako imate novaca.
Dogodile su se neke promjene koje ukazuju na budući rast cijene ove dionice, stoga nije preporučljivo sad prodavati.
Dogodile su se neke promjene koje ukazuju na budući rast cijene ove dionice, stoga nije preporučljivo sad prodavati.
može li neko podrobnije objašnjenje ove izjave ili neki link, unaprijed hvala.
evo nam Elkice u TOP10. dobro i za dionicare ELKE i za dionicere TNSA [smiley1]
Ako nije tajna zbog čega je to dobro što je u TNSA ušo još jedan špekulant. Meni laiku to govori da će da se još gore čmrlji nego do sada.[smiley7]
sasko: ” evo nam Elkice u TOP10. dobro i za dionicare ELKE i za dionicere TNSA [smiley1] ” Ako nije tajna zbog čega je to dobro što je u TNSA ušo još jedan špekulant. Meni laiku to govori da će da se još gore čmrlji nego do sada.[smiley7]
Kolega ,vidi se da ste laik,naime,ELKA odnosno preciznije EIG je daleko od ” špekulanta”,puni su para,ambiciozni su, a u mogučnosti su čak i preuzeti TNSA samo ako požele(a znamo da vole nekretnine ,odnosno njihov vlasnik ,kojih u TNSA ne manjka).
EIG d.d. je cisto spekulantsko drustvo, sta se tice izjave ‘puni para’ totalno je nedefinirana, i tebi je mozda ‘puni para’ ako imaju 100k kuna na racunu, sto ne mora znacit da je i nama. ovdje se ‘puni para’ broji u desecima miliuna eura. pogledaj zadrzanu dobit dalekovoda, mozda ce ti biti jasnije sta znaci ‘puni para’.
sto se tice ulaska EIG d.d. u TOP10, gledam to kao jos jednu potvrdu prolaska protuprijedloga na skupstini, i nagli skok vrijednosti dionice nakon toga.
puni para znaci izmedju 50 i 100 miliona kuna na racunu u slucaju EIG
Novac na računu i blagajni EIG.d.d. 012 12.569 6.025
12,6 miliona za kraj godine, 6 miliona na kraju 1Q?!?
puni para znaci izmedju 50 i 100 miliona kuna na racunu u slucaju EIG
vjerujem da je pobjegao koji gemišt previše
Novac na računu i blagajni EIG.d.d. 012 12.569 6.025 12,6 miliona za kraj godine, 6 miliona na kraju 1Q?!?
S tehničkog stajališta i kratkoročna financijska imovina je gotov novac. Tu treba dodati i 25M od prodaje povezanog poduzeća Proficiu. Koliko bi onda to sveukupno bilo?[smiley2]
Pozdrav
”
Novac na računu i blagajni EIG.d.d. 012 12.569 6.025 12,6 miliona za kraj godine, 6 miliona na kraju 1Q?!? ”
S tehničkog stajališta i kratkoročna financijska imovina je gotov novac. Tu treba dodati i 25M od prodaje povezanog poduzeća Proficiu. Koliko bi onda to sveukupno bilo?[smiley2]
Pozdrav
s tehnčkog stajališta nije bitna veličina nego tehnika pa je svejedno jedan od čestih kompleksa vezan uz veličinu.[smiley2]
ako je kratkoročna fin.imovina sadržana u nelikvidnim oblicima (odn.slabo likvidnim) sigurno nije isto kao novac.
bez obzira, EIG bez neke vece prodaje imovine (a ni onda) nema ni priblizno dovoljno sredstva za skupiti znacajniji udio u TNSA, a kamo li preuzeti firmu, tako da je ova izjava:
Kolega ,vidi se da ste laik,naime,ELKA odnosno preciznije EIG je daleko od ” špekulanta”,puni su para,ambiciozni su, a u mogučnosti su čak i preuzeti TNSA samo ako požele(a znamo da vole nekretnine ,odnosno njihov vlasnik ,kojih u TNSA ne manjka).
totalna nebuloza.
mihajlo:
”
sasko: ” evo nam Elkice u TOP10. dobro i za dionicare ELKE i za dionicere TNSA [smiley1] ” Ako nije tajna zbog čega je to dobro što je u TNSA ušo još jedan špekulant. Meni laiku to govori da će da se još gore čmrlji nego do sada.[smiley7]
”
bez obzira, EIG bez neke vece prodaje imovine (a ni onda) nema ni priblizno dovoljno sredstva za skupiti znacajniji udio u TNSA, a kamo li preuzeti firmu, tako da je ova izjava:
bambi:
”
”
totalna nebuloza.
Šta sad? Jesu li ti Eigovci špekulanti ili nisu? Jer ako jesu ( tako sam ja čuo ) onda mene TNSA neće tako skoro vidjeti.
Nekako mi se ne sviđa pomisao da će im moja kičma biti odskočna daska za hvatanje profita.